2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم اونا با ولخرجیا به شوهراشون یاد دادن برو تلاش مضاعف کن منم با کارام بهش فهموندم زندگی راحته ...

حرفتون درسته کاملا مرداییی که اینجورن راحت طلبن باید بهشون فشار آورد تا فکر چاره باشن مثلاً من خودم برادر شوهرم معلمه و از اوایل زندگی خرج خورد و خوراکشون با خونه مادر شوهرم بود با اینکه خونشون جدا بود اینا هم تو ماه ده بار مهمونی میدادن با خرج مادر شوهرم هرماه خرید لباس و....اصلا به فکر جمع کردن نبودن و فقط بریز بپاش عشق میکردن برا خودشون تا اینکه چند ماه پیش اتفاقاتی افتاد که باعث شد خونه مادر شوهرم پول کم بیارن و دیگه هزینه ندن بهشون چند ماه اول بازور ازشون می‌گرفت الان میبینه واقعا ندارن بهش بدن رفته جایی مشغول کارشده با اینکه تمام شیش سال گذشته تابستون خونه بود و جایی کار نمی‌رفت و عشق و حال میکردن الان چون خودش پول باید خرج کنه مهمانی تعطیل شده جاریم میگه به زور پول میده برم خرید و میگه ما این همه سال پس انداز نداشتیم الان فهمیدن زندگی چقد خرج داره و پول در آوردن چقد سخته  اگر مادر شوهرم همون اول نمی‌داد الان وضعیتشان این نبود و قدر پولاشون رو میدونستن و مدیریت میکردن زندگیشان رو

من باور دارم خواستن توانستن هست
حرفتون درسته کاملا مرداییی که اینجورن راحت طلبن باید بهشون فشار آورد تا فکر چاره باشن مثلاً من خودم ...

الان جاریم چون سال های گذشته هیچ فشاری بهشون نبود تو فکر جمع کردن نبود الان هرروز دعوا با شوهر که پول میخوام شوهره مجبور شد بره سرکار حالا برعکس چون خانواده شوهرم میدیدن شوهر من خیلی سخت کار می‌کنه یکبار تو زندگیم چیزی ندادن بهمون و من روزایی رو گذروندم که وقتی بهشون فکر میکنم قلبم درد میگیره و از نظر روحی حالم خراب میشه ولی هیچ وقت نگفتم نداره شوهرم همیشه با سیلی صورتم رو سرخ نگه نداشتم و تلاش کردم پیشرفت کنیم  حالا منظور اگه به ماهم کمک میشد همون سالهای اول شاید وضع زندگیمون اینجور نبود و پیشرفت نمی کردیم عوضش پسرفت داشتیم 

ما این مدلی تقسیم میکنیم که اول ثابت میدیم شامل قبوض و قسط

موند۲۴/۵ واس خودمون که ۷ تومن برداشتیم واس پس انداز که چند روز بعد تبدیل کنیم به ۲ گرم طلا 

گزارش خرید طلا میام میدم 

و ۱۷/۵ گذاشتیم خرجی متغیر این ماه شامل

سوپرمارکتی ۱

خودم  ۵۳۰۰( لباس یکم و قسمت عمده می‌خوام برم دندانپزشکی )

گردو خرما قهوه واس چند ماه ۱/۷۰۰

پیش بینی نشده در طول ماه ۲

تره بار در طول ماه  ۲

گوشت و مرغ ۳

شوینده و بهداشتی واس چند ماه گرفتیم ۲/۵ ( ماه بعد این خرج نداریم)

الان خونه فعلا چیزی لازم نداریم برنج و.. هست 

باز اگر از این ۱۷/۵ چیزی اضافه مونداخر ماه تبدیل میکنیم به طلا 

ی تاپیک اقتصادی هم بگم برم سراغ زندگیم که امروز کار دارم زیاد میخوام برم سرویس بهداشتیارو بشورم واسه پسرم کلوچه بپزم  بچه هاتون رو عادت بدید به سالم خوری رو تغذیشون حساسیت به خرج بدید من از زمانی که پسرم به دنیا اومد هیچ چیز از بیرون نخریدم براش همه چی خودم درست کردم کشمش  درست میکردم یک سالم و نیمش بود مشت مشت میخورد رنگینک درست میکردم به عنوان میان وعده می خورد کلوچه و کیک خونگی با آرد گندم کامل درست میکردم براش حلوا مسقطی فرنی شیر برنج شیر موز شیر خرما  رانی پیتزا حتی پنیرپیتزا رو هم خودم درست میکنم و بهش میدم   تا الان که پنج سالشه وقتی میریم مغازه اصلا سمت پفک و اینجور چیزا نمیره اگر هم خواست اجازه میدم یکی بخره و سخت نمی‌گیرم همه ی چیزای بیرون رو هم خورده ولی هیچ وقت نمیگه مثلاً پفک بخر برام وقتی گشنش میشه میگه کلوچه بپزم کیک بپز کلا عادت کرده به این سبک غذایی و اینجوری هزینه خورد خوراکتون خیلی کمتر میشه و می‌دونی بچت چیز ارگانیک و سالم میخوره  توی هفته ی روزایی اختصاص بدید به پخت کیک و چیزای سالم و بزارید فریزر به عنوان میان وعده بدید بچه هاتون ولی من چون پسرم بسی شکموست هر روز درست میکنم و کلی هزینه خورد خوراکمون کمتر شده و عوضش میرم روغن سالم مثل کنجد و زیتون روغن محلی میخرم    

این ماه می‌خوام به دندونم برسم و به خودم برسم موهام بدجور از حالت افتاده ولی نخواستم یهو همه رو از شوهرم بخوام همون گفتم دندونپزشکی برم ۵ تومن براش گذاشتم کنار که این ماه یکیشو درست کنم ماه بعد یکی دیگه رو الی آخر تو این ۸ ماه تا آخر سال دیگه مشکل دندونام کامل حل میشه شایدم زودتر. گفت فکر خوبیه و اینجوری بهم فشار نمیاد.این ماه می‌خوام خودم با روغن تراپی و مراقبت و روتین خونگی به پوست و موهام برسم از محصولاتی که دارم و استفاده نمیکنم و ماسک های خونگی.بعد یک ماه که اثرات رسیدگی رو دید بگم مثلا فلان تومن هم بودجه بزاریم برای وسایل رسیدگی و آرایشی خودم.الان هم بگم بودجه میزاریم براش منتهی وقتی کرم و تونر و ماسک و لاک اینا دارم و استفاده نمیکنم چطوری محصول جدید بخوام.۸ ماه دقیقا تا پایان سال مونده یعنی ۲۴۰ روز اگر هرروز به پوستمون و انداممون و کاهش استرس مون و ترک یک عادت بدمون برسیم ولو شده ۱ ساعت آخر سال واقعا همه مون از خودمون راضی تر خواهیم بود.من می‌خوام ۲۴۰ روز را از الان واس خودم برنامه ریزی کنم ایشالا پایبند باشم بهش.اسمش هم گذاشتم چالش ۲۴۰ برای خودم.شما هم دست به کار بشین.

سلام دوستان من دیروز نیم سکه گرفتم ازیه مغازه خیلی اسم ورسم داربعدوکیومش بازبودچسب زده بود بهش البته گفت ازمشتری گرفتم باز کردم بعدفاکتورهم مهروامضاکردبرام مشکلی که نداره این بازشدنش

سلام بر دوستای عزیز مجازی

من هفته پیش بلو کارت ثبت نام کردم اما هنوز کارتم نرسیده

میتونم از طریق اپلیکیشن قبل از رسیدن کارت به حساب پول بریزم و ازش استفاده کنم؟

میخوام مرداد ماه رو طبق باکس بندی بلو برم جلو

معصومه عزیزم. وارد دومین ماه شدم که حقوق همسر دست منه ده تومن تو ارز داشتم همسرم وام گرفته بودبرای م ...

سلام بانو جان صبح عالی متعالی ❤️ 

مبارکت باشه عزیزم ♥️ خوشحالم برات 

کار خوبی کردی 👌انشالله خیلی زود با همون خورد خورد طلاها صاحب خونه ...ماشین ...ملک و دارایی میشین...همین فرمون ادامه بده عزیزم 

سلام معصومه جونم گفتین قصد داشتین از مدیریت های نامادریتون بگین ولی پشیمون شدینلطفا اگه امکانش رو دا ...

سلام عزیز دلم ❤️ صبحت بخیر و نیکی باشه ❤️ 

الان دارم آماده میشم دخترم رو ببرم کلاس ریاضی 

انشالله امروز می نویسم براتون 

همسرم یه بار نمیگه که چرا با بیست ملیون می‌بندی چه خبر ❤️ولی برای چیزای دیگه مسلما دیگه نخوام رسید . ...

معصومه جون با جزییات برامون بگو عزیزم 

ما اومدیم تو این تاپیک و هممون می‌دونیم قناعت و تعادل تو زندگی هر دوش لازم هست

لطفا از زندگی نامادریتون ،زهراخانوم، مریم خانوم،خواهرشوهرتون و دخترش بیشتر برامون بگید 

آدم با قصه و غصه بیشتر حرف تو ذهنش میمونه.

موافقا لایک کنند که معصومه جون برامون پست طولانی با تجربه های اطرافیانش با لحن شیرین و روانش بذاره 

خواهرم تازه خونه خریده هر روزم به فکر خرید یه وسیله سولی من علاوه بر قسط های خودم باید به فکر هزینه ...

سلام

دوست عزیز❤️

شما بشدت سردر گم و گیج شدید🥹

میخواید درست عمل کنید ولی نمیدونید درست و غلط چیه

شما قبل از هر چیزی باید تمام خواسته ها و نیازاتون هرچه ک ب ذهنتون میرسه،از کوچیک تا بزرگ حتی آرزوهایی ک شاید رسیدن بهشون برات محال باشه  یا حسرتاتون همه و همه رو روی کاغذ بیارید ودسته بندی کنید تا ی مقدار 

ذهن و فکر آروم بشه بعد دسته بندی کن

اولویت بندی کن

و برای اجرایی کردنشون برنامه ریزی کن

مثلا

الویتها رو هفتگی ،ماهانه تو لیست خریدت قراربده و سعی کن انتخاب درست و خوبی داشته باشی آهسته و پیوسته و صیحیح خیلی بهتر از عجله و شتاب نادرست و یا هرگز شروع نکردنه🌹

و ی پیشنهاد دیگه ک بنظرم برای،شما خیلی کمک کننده است

سعی کن تمام چیزایی ک در گذشته از بچگی تا زمان کنونی

باعث آزار و اذیتت شده🌹

تمام چیزایی ک باعث خوشحالیت شده🌹

تمام چیزایی ک باعث شد بابتشون حرص بخوری🌹

تمام چیزایی ک برات آرزو بودن و آرزو موندن🌹

تمام چیزایی ک باید بودن و نبودن🌹

تمام چیزایی ک نباید بودن و بودن🌹

تمام رفتارهای درست و اشتباه🌹

ووووووووع......‌هرجیزی ک میدونی باعث آزارت یا باعث خوشحالی و خندت میشه رو باید باید بیاری رو کاغذ🌹

شاید برای شما و خیلی از دوستان این گفته ها مسخره و خنده دار باشه ولی عمیق تاثیر گذاره و ذهن رو آروم میکنه 

این نوشتن نهایت یک روز وقت شما رو بگیره ولی ی عمر ذهن رو آروم میکنه

وقتی لیست کردی

دیگه میتونی مشکل و راه حل مشکل رو بهتر پیدا کنی

من فکر میکنم شما خیلی دختر خوبی هستید و دل مهربونی داری ولی نمیدونی باید چکار کنی و ب قول معروف گیج شدید❤️

ی سری ترسها و استرسها و نگرانیها ک در گذشته شما وجود داشته کامل شما رو احاطه کردن و بال پرواز رو ازتون گرفته سعی کن این

پیله کهنه رو پاره کنی و مثل ی پروانه زیبا شروع ب پرواز کنی

همه ی ما ایراد داریم و خواهیم داشت ولی باید ایرادمون رو کشف کنیم و برای بهبودش تلاش کنیم

همه ی ما نقطه قوت و مثبت زیاد داریم ک این قوتها رو هم باید کشف کنیم و تقویتشون کنیم

پس از مثبت و منفی بودنمون غافل نشیم🙏

از خودم برات بگم

من ی،لیست کلی بلند بالا دارم شاید اگه براتون عکس بزارم دود از کله همه بلند بشه

تو این لیست هر چه دلم میخواد نوشتم کوچیک و بزرگ با ارزش و بی ارزش

ی لیست دارم آموزشی چیزایی ک دوست دارم یاد بگیرم

ی لیست دارم مربوط ب روز مرگی یعنی کارهایی ک روزمره بطور ثابت باید انجام بدم و بقیه کارهای روزانه متغیر ب این لیست اضاف میشه

خب من وقتی لیست کلی رو نگااه میکنم اول میگم ک بببببههههه چ آرزوایی بعد از اون لیست نیازها رو جدا میکنم و سعی میکنم

اکی کنم

مثلا الان لیست لوازم آرایشی و مراقبتیم برای سال ۱۴۰۳ دقیق امروز بسته شد و از اسفند تا ب امروز طول کشید تا تکمیل شدن

الان ی نیازهای دیگه اولویت بندی میشن

مثلا الان خیلی ضروری رو میزی میخوام با ی طناب آپارتمانی خوب بین این دو رو میزی برای من ضرورتش بیشتر چرا؟

چون طنابی ک الان دارم قابل تحمله لباس رو پهن میکنم در نهایت جمع میشه

ولی میزم در خطر خط و خش میباشد

میزم مرتب جلوی چشمم هست و از نامرتبیش اذیت میشم

پس بین این ۲ تا نیاز اول رو میزی خریداری میشه سپس طناب

امیدوارم متوجه منظورم شده باشید

و ی نکته خیلی مهم اینکه

اصلا دلیلی وجود نداره بخاطر مادرتون حرمت بین شما و همسرتون شکسته بشه

ب چن دلیل

۱)مادر شما فقط مادر شما تنها نیست

۲)شما شاید ب فرض۲۰ سال کنار مادرتون زندگی کردین شولی کنار همسرتون شاید ۱۰۰ سال زندگی کنید بخاطر ۲۰ سال ۱۰۰ سال رو ب خودمون حروم نکنیم

۳)شما کنار همسرتون و

سلامدوست عزیز❤️شما بشدت سردر گم و گیج شدید🥹میخواید درست عمل کنید ولی نمیدونید درست و غلط چیهشما قبل ...

بله کاملا درسته گیج شدم انگار بلد نیستم چه جوری باید خرید کنم از طرفی میخوام انقدر خرج کنم که پیش همسرم دیگه فرد خسیس نباشم البته با خرج کردن احساس خوبی پیدا کردم ولی ته دلم یکم ترس از بی پولی و نداری دارم

همسرم گفت کیف ک خریدی خیلی جنسش خوبه مثل اون قبلی ها بدرد نخور نیس ( همونایی ک از دی جی دونه ای ۱۴۰ خریدم )

گفتم دوچرخه بخریم چون خیلی دوس دارم استقبال کرد گفت بگیریم ( چون از بچگی دوس داشتم )

و اینکه بریم چیتگر دوچرخه سواری

به نظرم تو محل هم داره آمار میگیرم میرم

ایده نوشتن لیست هم اجرایی میکنم

سپاس فراوان بابت حرفاتون

سلام دوستان من دیروز نیم سکه گرفتم ازیه مغازه خیلی اسم ورسم داربعدوکیومش بازبودچسب زده بود بهش البته ...

سلام گلم نباید می‌خرید 

هر جای برای فروش ببرید با قیمت کمتر میخرند ازتون 

2810