2777
2789
سلام عزیز دلم ❤️ شب قشنگت بخیر و نیکی باشه ❤️ خیلی ممنونتم که برامون نوشتی ❤️من حرفاتو قبول دارم عزی ...

فک کنم معصومه اشتباه منظورش گرفتید 

ایشون گفتن وقتی به نقطه امن آدم رسید باید دیگه این همه دو دوتا نکنه..... و راحت تر خرج کنه و لذت ببره. راحت تر خرج کردن منظورش این نیست که ماهی ده بار برید رستوران یا لباس و چیز الکی بخرید..... منظورش اینه به جای ملک و فلان... بیشتر تفریح کنید. 

مثلا شما مثل همین نامادریتون  ترکیه و سفرهای خارج برید...و به جای ملک سفرهای عالی تر برید. این منظورش بود 

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فیزیک درس میدم بیشتر مدرس کنکور هستم

سامیه جان

لطفا اگرتونستی راهنماییم کن

مطمئنم ازلوازم بهداشتی ومراقبتی پوست استفاده میکنی مارکشون روبهم بگو بیزحمت

مثل کرم دورچشمت،ضدآفتابت و...

واینکه مانتوسلواراداری میپوشی؟چه مارکی خوبه وازکجاتهیه میکنی؟

لباس جنس خوب مثل شلوارمانتو،تونیک برای مهمون(لباس هام همگی پوشیده هست) و...که واقعا چندسال سالم کارکنه ازکجاتهیه کنم قیمتش مهم نیست کیفیتش مهمتره برام

من غرب تهران میتونم برم

ازطرفی بابچه کوچیک وشغل چندوقتیه اینترنتی خریدکردم یکی ازیکی جنس خرابتر ومتاسفانه انداختم رفت

فقط جاگرفته بود

فکرمیکنم به درداکثرخانمای عزیزهم بخوره واقعا اقتصادیه من  سه چهار سال پیش کفش خریدم ۱تومن  کمیگرون بود اماانصافا آخ نگفته وظاهرش ازریخت نیفتاده

میخواستم جنس بدبخرم تاالان ۴بارکفش خریده بودم وضرره واقعا

ممنونم ازت

الهی ربی ومن لی غیرک💖
سامیه جانلطفا اگرتونستی راهنماییم کنمطمئنم ازلوازم بهداشتی ومراقبتی پوست استفاده میکنی مارکشون روبهم ...

خانومای مهربون شماهم تونستیدراهنماییم کنید🙏

الهی ربی ومن لی غیرک💖

دوستان من نمیدونم چرا همه فکر میکنن لذت زندگی به خرج کردنه زیاده، من خودم نمیتونم مثل معصومه جون برنامه ریزی کنم ، ولی روش زندگیشو خیلی دوس دارم، اینکه شغل خودتو داشته باشی هنرمند باشی و از هنرت درآمد داشه باشی ، ورزش کنی، به خودت برسی، با همسر و بچه هات به اندازه تفریح کنی، آخه تفریح هم حدو اندازه داره نباید جوری باشه که آدم زده بشه، بعدم آخر شب تو دفترت برنامه ریزی کنی ، پس اندازتو جدا کنی، یه لبخند بزنی ، چون قراره فردا که بیدار میشی با پس اندازهات طلا بخری، خوب اینا خودش لذت بخشه دیگه ، مگه ما از زندگی چی میخوایم، هر روز رستوران رفتن و لباس خریدن تا یه حدی آدمو خوشحال میکنه ، اما بعدش دیگه واقعا آدم زده میشه و به پوچی میرسه

ممنون گلم آخه چندتا هم سنشو دیدم خیلی واضح حرف میزنن منم نگران شدم

دوستان هرگز هرگز بچه ها رو با همدیگه مقایسه نکنید

حتی با خواهر و برادراشون چ برسه با بچه دیگران

هر بچه ویژگیهای خودش رو داره چ هوشی چ رشدی و جسمی چ روحی

هر بچه رو فقط با خودش مقایسه کنید ک نه خودتون اذیت بشید ن کودک دلبندتان

من ۳ فرزند دارم با ۳ خصلت متفاوت

راجب تلویزیون گفته شد

دختر کوچیکه من ۳ سال و نیم سن داره از بدو تولد با تلویزیون بزرگ شده یعنی تو ۸ ماهگی راه میرفت ،حرف میزد البته کلمه

پسرم فرزند ارشد همه چیز براش اکی و رو نظم  بود ب قول دوستمون شنیده بودم زیر ۲ سال تلویزیون خوب نیست تا ۲ سالگی زیاد تلویزیون براش روشن نمیکردم

ولی بیشتر کاراش عقب تر از بچه های دیگم بود

مقایسه با دیگران صدمه میزنه

عزیزم وام دوتومنی ویپاد چه جوری انتقال بدم کارت دیگه

من از طریق افزایش موجودی ویپاد برداشت میکنم،،یا از طریق کارتخوان برمیدارم

دوستان اینجا از اپ و دی جی پی برداشت میکنن که بلد نیستم من چجوریه

سلام دوستان شبتون بخیر 

من عاشق نظم و تمیزیم و همیشه ی خدا خونم تمیزه جوری که هر کی بیاد میگه چیکار می‌کنی که همه جا اینجوری برق میزنه بچه ها چون شویندهها و پاک کننده ها خیلی گرونن برای من صرفه اقتصادی نداره که بخوام مداوم بخرم میام چکار میکنم ی بسته جوش شیرین و ی بشکه سرکه سفید میخرم سینک و شیک آلات حموم و سرویس بهداشتی رو باهمین دو تا تمیزو براق میکنم ولی حتما بعدش با حوله خشک کنید که لک آب نمونه آینه ها و شیشه هارو هم با مخلوط سرکه و آب تمیز میکنم لک آب رو کامل میبره 

سرامیک کف روهم با مخلوط سرکه و آب تمیز میکنم و ی طی دسته چرخشی خریدم نود تومن ی دستمال خرگوشی حوله ای می‌بندم بهش و همه جارو  برق میندازم باهاش بچه ها از اون مدل دستمال ماکارونیا نخرید که رد آب میمونه و بدرد نمیخوره و اینجوری کلی از هزینه های خرید شوینده هام کم میشه  

من باور دارم خواستن توانستن هست
فک کنم معصومه اشتباه منظورش گرفتید ایشون گفتن وقتی به نقطه امن آدم رسید باید دیگه این همه دو دوتا نک ...

میدونم عزیزم متوجه منظورشون شدم ...من کلی گفتم 

دارم صفحات عقب افتاده رو میخونم دوستایی چندین بار تکرار کردن ...که قناعت فقر میاره 

من منظورم کلی بود عزیزم ♥️ به شخص خاصی اشاره نکردم عزیزم ❤️ 

من از طریق افزایش موجودی ویپاد برداشت میکنم،،یا از طریق کارتخوان برمیدارمدوستان اینجا از اپ و دی جی ...

سلام چطور از افزایش موجودی ویپاد، وام برداشت می کنید؟

من انجام دادم، شماره کارت خودمو زدم..برداشت شد ولی دوباره برگشت به قسمت تسهیلات..به موجودی اضافه نشد.

مبارک‌باشه عزیزم...استخدامی چطوری هست چه ارگانهایی.؟الان شما باچه مدرکی کجا قبول شدید؟هرسال این آزمو ...

بنده استخدامی آموزش و پرورش قبول شدم. با مدرک فوق لیسانس ریاضی. البته امسال لیسانس اکثر رشته ها میتونستن شرکت کنند. دقیقا معلوم نیست اما احتمالا آذر ماه امسال دوباره آزمون باشه منابع آزمون رو از اینترنت دانلود کنید و شروع کنید بخونید انشاالله شما هم از معلمان سال بعد باشید.

میدونم عزیزم متوجه منظورشون شدم ...من کلی گفتم دارم صفحات عقب افتاده رو میخونم دوستایی چندین بار تکر ...

هاااا 👌🏻

فک کردم جواب این دوستمون دادید. 

🌹💐💐

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
2810