2777
2789
ثبت نامی میخواستم سهند بنویسم اما نزدیک پونصد درمیومد گفتم خب دویست میذارم روش و سمند میگیرم.. الان ...

سمند خیلی ماشین جالبی نیست بعد چند  سال فکر کنم سرسیلنر میسوزونه همش (اگه اسمش رو اشنباه نگفته باشم 😎) و خرج میاره ،هم ما سمند داشتیم هم پسرخالم ، باز البته خودتون تحقیق کنید در این مورد ،من صرفا تجربه ی شخصی خودمون رو گفتم 

الان از همسرم هم پرسیدم میگه  حتما کم کارکرد بخره ،میگه کم کارکردش ماشین خوبیه 

الهی هر ماشینی که دوست داری بخری 💓💓

هزینه پیک نیک زیاد هم نیست ‌‌‌‌من یه کوچولو دارم یه بزرگ .میدونی آخه پدرم اینجوری بودند ، پول داشتنا ...

نه شوهر من میگه نداره یعنی واقعا نداره یعنی کفگیر خورده به ته دیگ😁دلیلی هم نداره به من دروغ بگه چون همش برای همین زندگیه وکلا آدمی نیست که بگه ندارم ما حتی یه مدلی رفتار کردیم این چندسال که خانواده ها هیچ وقت متوجه نشدن ما بعضی وقتا هم میشه پول نداشته باشیم  به هر حال سبک زندگیا ورابطه ها فرق می‌کنه من نه هیچ وقت به دروغ به شوهرم میگم قرض گرفتم که منت کار نکرده بقیه رو سرش بذارم ونه می‌خوام به هر قیمتی پس انداز مخفی داشته باشم بهتره از این بحث بگذریم ❤️

بچه ها کیسه برنج بذارم تو کابینت حشره میزنه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیز دلم اصلا و ابدا 👌 مسلما هر عملی عکس العملی داره 👌کاری نمیکنم ...حرفی نمی‌زنم که ناراحتش کن ...

معصومه انقد با صداقت و شفاف توضیح دادی که تصور کردم یه خانواده با فرهنگ ایرانی رو چطور مدیریت میکنی که جو مسموم نشه  ، آفرین 👏 دختر معقول و بازکاوت 

حوالشو نمیتونی بفروشی ؟

ميتونم امازياد برنميدارن

تلاشمو ميكنم تا دفعه ي بعد بتونم پولامو جمع كنم بخرم 

خيلي دير از خواب غفلت بيدار شدم تازه دو ساله دارم كم كم طلا جمع ميكنم اگه از چند سال پيش با اين پيجو با معصومه جون اشنا ميشدم ١٠٠٪؜ با خيال راحت ١٠٠گرم طلا ميزدم زمين ميگفتم بفرما اينم ١٠٠گرم طلا بفروشيم با خيال راحت ثبتنام كنيم منت كسيو نميكشيديم استرس نداشتيم 

هي معصومه حرفاتو بايد با طلا نوشت قاب كنم رو ديوار 

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
آخه چندتا هستند یکی نیست چندتا هستند همگی زیر هفت سال

خب عزیزم برای همونا اگه کلاس بیرون ببری ارزون تر میوفته. باور کن فرداروز بچه هات میگن کاشم ادرو مدرما بجای این خزجا کاش ب فکر ایندمون بودن . 

چجوری مطلع بشم عزیزم؟پلاک به اسمم هست ولی ماشین دوست دو خریدم میتونم ثبت نام کنم؟حساب رو چجوری وکالت ...

نه نباید ماشین بنامت باشه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
خب عزیزم برای همونا اگه کلاس بیرون ببری ارزون تر میوفته. باور کن فرداروز بچه هات میگن کاشم ادرو مدرم ...

اعصابم نمی‌کشه 

خیلی خسته و بیجون  شدم

خودم نقاشی و زبان بلدم یادشون بدم ولی خیلی کوچیکن من چندسال فقط بچه داری کردم به طور فشرده

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
2810