2777
2789
خانما به صلاحه طلا بفروشم برا لباس اصلا اصلا لباس خونگی ندارم امروزمیخوام برم گوشواره بفروشم لباس بخ ...

من که برای سرووضعم و خونه م طلا هم میفروشم 

اگر همسرت بهت پول میده که ازش بگیر چون باید بده 

اگر بهت پول نمی‌ده واقعا چه فایده کلی طلا داشته باشی ولی یه دونه لباس درست و حسابی نداشته باشی ؟

سلام دوستان عزیز من تقریبا ۲۰ ..۲۵ تومن با وام خونگی و ویپاد تونستم جور کنم الان بنظرتون بدم یه لنگه ...

اگه جای امن برای نگهداری طلا داری بده طلا...🌻🌻🌻🌻

خیلی النگو تو دست شایسته نیست و ترند جامعه نیست و تا بخوای حرفی بزنی بقیه میگن خوب الگو تو دستش را بفروشه و...

سعی کن ساق دست دستت کنی یا استینت بلند باشه تا خیلی مشخص نباشه .❌❌❌❌❌

خوب دیگه دو صفحه حرف زدم من برم کم کم نمازم را بخونم که خدا برکت بده به نعمت هامون و یکی مون، هزار تا کار کنه 😘😘😘✅✅✅✅✅. 

التماس دعا 

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ایکاش پلاکتو نمیسوزندی ثبت نامی مینوشتی

ثبت نامی میخواستم سهند بنویسم اما نزدیک پونصد درمیومد گفتم خب دویست میذارم روش و سمند میگیرم.. الان ثبت نامی سایپا فقط هست ک پسندم نیست ایرانخودرو هم ک تحویلهای ثبت نامی قبلش تا اخر ۱۴۰۳پر هست و به این زودیا فکر نکنم ثبت نامی در کار باشه

سلام منزل نو مبارک. انشالله همیشه شادی توش مهمون باشه ، پلو پز نداری؟ نمیتونی موقت از کسی قرض بگیری ...

سلام عزیزم ممنونم سلامت باشی 🌹❤️پلو پز ندارم اما ماکروفر وسرخکن واسنک ساز دارم ولی همون پیک نیک از همشون بیشتر جوابه تصمیم داریم بخریم 

عزیزم منظورم این بود چطوری وقتی شوهر نیاز داشته باشه رو نمی کنید برام عجیب بود در واقع به اسم قرض هم حداقل من نمیتونم بیارم ما تا حالا از خانواده ها قرض نگرفتیم واسمش رو هم نمیاریم نه اینکه اونا نمی‌دن من و شوهرم بد می‌دونیم 

من خونه دارم اما شوهرم پول میده اگر هم لازم نداشته باشه اصلا براش مهم نیست من چقد پول دارم شده تا ۵۰میلیون هم داشتم خودم دیدم لازم داره گفتم این هست در واقع بین ما اصلا معنی نداره مخفی کاری اما فقط برام سوال پیش اومده بود 🌹❤️🙏

یه پیشنهاددو سه تومن پس انداز بکن و انگار اصلا نداری بعد وام را بگیر ، اون موقع که حقوقت میرسه خوب م ...

منم تجربه خوبی ندارم از اطرافیان و دوست دارم حتما بنام خودم هم چیزی باشه. 

من خودم از همسرم مطمینم ولی بازم ب قول معصومه جون دنیا قابل پیش بینی نیست دوست دارم بنام خودم هم چیزی باشه. 

دوستم شوهرش ماشین سنگین بنام شوهرش بود و فوت کرد و چون زودتر از مادرش فوت شد یک درصدی هم ارث ب مادرشوهرش میرسید و حالا مادرشوهرش نمیذاره دوستم ماشین سنگینش رو بفروشه و تبدیل ب ملک کنه الان چند ساله. 

دور از جون همه البتع 

یا یکی از اقوام خانم کارمند بود و الان بعد بیست سال زندگی شوهرش بهش خیانت میکنه و خانم هم بعد بیست سال کار کردن دستش ب جایی بند نیست چون همه چیو خرج خورد و خوراک و پوشاک کرده 

و... 

ان شالله هممون عاقبت بخیر بشیم اما ادم باید محتاط باشه و از تجربه بقیه استفاده کنه. 

سلام عزیزم ممنونم سلامت باشی 🌹❤️پلو پز ندارم اما ماکروفر وسرخکن واسنک ساز دارم ولی همون پیک نیک از ...

هزینه پیک نیک زیاد هم نیست ‌‌‌‌من یه کوچولو دارم یه بزرگ .

میدونی آخه پدرم اینجوری بودند ، پول داشتنا ولی میگفتند ندارم یالا یالا پول بدید می‌خوام بنزین بزنم و ...

برای   همین من مرد که بگه پول ندارم خیلی باور نمیکنم 😁😁.

البته من وقتی می‌دونم الان پول نداره هیچ وقت چیزی نمی‌خوام ، یعنی سعی میکنم در حد توانش خرج کنم. 

الان کادو برای بچه خواهرش را میام در حد توانش میذارم نه بیشتر.

من کلا از اینکه مرد بگه پول ندارم بدم میاد💔 یه بار تو عقد گفتم پول ندارم🧐 منم یه دعوا کردم که از این به بعد نگو ندارم ، بگو بعدا می‌خریم ، بگو این قشنگ نیست بگو برگشتنه می‌خریم و ... گفتم تو باید همیشه پس انداز داشته باشی. زن بتونه تکیه کنه....

و این شد اولین و آخرین بار 🥰 

البته خرید چیز های بزرگ می‌دونه کمک میکنم و از وقتی فهمیده پس انداز دارم خیلی بیشتر خوشحاله، میدونه منم میتونم یه گوشه کار را برای خرید خونه بگیرم.

برای چیزهای بزرگ که همه باید همت بکنند قضیه فرق داره...

منم تجربه خوبی ندارم از اطرافیان و دوست دارم حتما بنام خودم هم چیزی باشه. من خودم از همسرم مطمینم ول ...

واقعا آدم وقتی جامعه را میبینه، می ترسه . من بعد از حرف معصومه جون حتما یکمی پول نقد توی خونه میذارم که اگه کسی نیاز داشت سریع بهش بدم 

خب من دوتا وام دیگه بگیرم میتونم ماشینم رو ارتقا بدم 😁ی حرکت بزرگ و حال خوب کن میشه. متاسفانه هرچی ...

کارت درسته،اما یک دهم از پولت هم جهت دلخوشی های کوچیک خرج کن 

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
سلام عزیزم تلویزیون رشد مغز بچه رو متوقف می‌کنه باعث تاخیر بچه میشهزیر سه سال مضر هست من براش کارتون ...

پسر من ۶ سالشه تقریبا ۹ ماه بردمش گفتار عالی شد الان کامل و واضح حرف میزنه ❤️ببرش یه مرکز خلوت و خوب 🌹

سلام عزیزم تلویزیون رشد مغز بچه رو متوقف می‌کنه باعث تاخیر بچه میشهزیر سه سال مضر هست من براش کارتون ...

ببخشید خارج از بحث تاپیکه ولی با حرفاتون مخالفم این حرف از پایه و اساس اشتباهه که تلویزیون رشد مغز رو متوقف میکنه 

دختر من از بچگی تلویزیون روشن میکردم نکه بیست و چهارساعت روشن باشه ولی خب روشن بود 

الان زیر سه ساله زبان مادری کاملا حرف میزنه ،انگلیسی رو داره از کارتونهای دوزبانه  اموزش میبینه و گهگاهی که کلمات فارسی رو تکرار میکنه 

سلام یه چی هم من بگمدیروز رفتم یه سکه یه گرمی خریدم قبل از اینکه آتیس به پولش بزنممن خونه دار هستم و ...

ماهی ۱۰ تومن؟ ب نظر من ولخرجیه😃😃😃😃ینی تو ۱۲ ماه میشه ۱۲۰ تومن. میتونی ببریشون کلاسای بیرون ک هم هزینه هاش کمتر باشه هم بیرون رو رفته باشن. هم با این پول بزاشون پی اندازی یاشه 

سلام عزیزم ممنونم سلامت باشید 🌹 حقانی که یه طلافروشی تو مشهد که سایت دارن برای خرید آنلاین تو‌سایتش ...

طلاسی موقع خرید و فروش چقدر کارمزد میگیره؟

ایا بجز کارمزد هزینه دیگه ای هم داره؟

سلام روزتون بخیر ببخشید اگر کارمند باشید ماهی ۱۰تومن تا دوسال قسط بخوایید بدید و ماهی ۲تومن برای هزینه شخصیتون بمونه چطوری مدیریت میکنید؟؟

هزینه لباس

گاهی کافه

خرید هدیه

و ضدافتاب و مراقبت های پوستی

2810