2777
2789
سلام خانوم آقا رضا خوبی؟ آقا رضا خوبن؟ میخوای تغییر کنی؟ پاتو این تاپیک نذار. جدی میگم. اولش فکر میک ...

خواهرم شما میدونی موز کیلو چنده؟

بنظرم خیار باکیفیت بهتروبصرفه تره وصدالبته آبدارتر   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قیمه نذری یه مزه دیگه میده واقعادلتون نخواد اینجا اینقد غذای نذری میدن هر چی تو یخچال و فریزر میچپو ...

قبول باشه نذریای همگی، نوش جانتون، همش به برکت سفره امام حسین، عجب طعمی هم دارن، منم چندروزه هیچی نمیپزم خیروبرکت زیاده الحمدلله

اخه وام سپرده میخواد راستش دلم میخواد یه جوری باشه همسرم متوجه نشهولی واقعا اینی که شما میگی میشه رو ...

ویپاد وام های متفاوت داره 

یکیش پلکانی هس ک اگر سپرده هم نداشته باشی میتونی بگیری نت یا تایپیکم بخون کامل توضیح دادم 

واینکه بجز این چجوری میخای ده تومن تو چهار ماه با پونصد تومن جمع کنی ؟ 

من راه دیگه ای ب ذهنم نرسید ویپاد بدون ضامنه و شوهرتم متوجه نمیشه قسطاشم از اون پونصدتومنات میتونی بدی 

قبول باشه نذریای همگی، نوش جانتون، همش به برکت سفره امام حسین، عجب طعمی هم دارن، منم چندروزه هیچی نم ...

فداتشم❤️

اره واقعا تو این روزا الحمدلله همه چی به برکت اهل بیت فراوونه

انشالله که به یاد ایتام و نیازمندا هم باشیم

سمت جنوب یه حال و هوای دیگه داره محرم 

سلام به همگی من و داداشم و خواهرشوهرم ۱۰ سال پیش با فاصله چند ماه ازدواج کردیم از ابتدای زندگی مون ت ...

سلام عزیزم، با احترام به نظرت، چیزی که باعث پیشرفت داداش و خواهرشوهرت شده، ولخرجی شون نیست، و چیزی که باعث عقب موندن شما شده قناعتتون نیست، اولا اینکه پول پول میاره، کسی که سرمایه داشته باشه مدام به سرمایه اش اضافه میشه و دیگه نیازی به دو دو تا چهار تا نیست، دوم اینکه بعضیا واقعا هوش اقتصادی قوی دارن و با زمانه حرکت میکنن و درآمدشون رو افزایش میدن، منم مثل شمام دائم در حال قناعت و جمع کردن، ولی برادرشوهرم بریز بپاش و مسافرت، ولی میدونی چیه یهو می بینی برادرشوهرم یه حرکت میزنه در عرض چند ماه پول همه ی اونا بلکه بیشترش درمیاد، مثلا چند سال پیش که تازه طرح مادران بود، رفت امتیاز یکیو خرید و درجا سیصد میلیون سود کرد، بعد زود همون ماشینو فروخت و سه تا ماشین ثبت نام کرد، ما بودیم میچسبیدیم به همون ماشین اول و در جا میزدیم، فکر اقتصادی و داشتن سرمایه خیلی مهمه

منزل نو مبارک عزیزمخیر ،، منم نمیتونم شوهرم تحت فشار باشه و من پولی پنهان کرده باشم.واقعا هرپولی باش ...

ممنونم عزیزم ❤️🙏شما دقیقا سوال منو جواب دادین این تو ذهنم بود که کسی هست مثل من باشه یا من فقط اینجوری پیش میرم 

منم امروز حس کردم شوهرم خوشحال شد انگار یه باری از دوشش برداشته شد 

عزیزم شما شوهرت اصلا عصبی نمیشه ؟شده مثلا حرف زشتی یا کلمه زشتی بهت بگه یا توهینی کنه؟دادوهوار کنه ؟ ...

نه عزیز دلم اصلا و ابدا 👌 مسلما هر عملی عکس العملی داره 👌

کاری نمیکنم ...حرفی نمی‌زنم که ناراحتش کنم یا اعصبانیش کنم ❤️

اولا نمیذارم حرف کسی تو خونمون بازگو بشه به هیچ وج 👌

که یه دونه من بگم  دوتا همسرم  بگه بشه دعوا 👌

اصلا و ابدا 👌

دوما عزیز دل خواهر به خاطر هیچ کس هم به زندگی ام تلخی نمی ندازم 👌آرامش زندگی ام رو برهم نمی‌زنم 👌 

به خاطر عزیزترین کس ام هم شده باشه تو روی

همسرم وانمیستم ❤️

حتی پدر مادرم 🖤 چون نون زندگی منو همسرم میده نه کس دیگه 👌

همسرم هم احیانا بد خواهرم یا برادرم یا کس و کارم رو بگه 👌

میگم بیخیال عزیزم ❤️تو خودت رو ناراحت نکن ❤️ اونا نمی‌فهمند 👌

هر کسی تو خونه زندگی خودش خوش باشه 👌

مثلا بگه خواهر شوهرت لیاقت نداشت اون همه خوبی کردم براش اینطوری در اومد جلوم 🙁

حتی ببینم هم به زور میگه ...میگم آره عزیزم میدونم ❤️میفهممت ...حق با تو ❤️

میگم ببین منو عزیزم ❤️ تو به خاطر کی خوبی کردی ؟مسلما به خاطر من کردی دیگه 

منم میفهمم دیگه عزیزم ❤️ میدونم که هیچ کس انگشت کوچیکه ات هم نمیشه ❤️تو به خاطر من بگزر ازش 

یا .....هیچ کس که مثل تو آقا نمیشه با درک و شعور باشه ❤️

اونا هر چقدر هم بدوند به غرد پات هم  نمیرسن ❤️از این حرفها 

حتی به داداشم هم چیزی بگه 👌نشنیده میگیرم 

یه گوشم رو در میکنم یه گوشم رو دروازه میکنم 

میبینی بعد دو سه روز دیگه به طور کل فراموش کرد 😉

داداشم رو تو خیابون دید به زور دستشو میگیره میاره خونه که شاممون حاضر 😊😉

اما اگه من برگردم بگم نه تو غلط می‌کنی به داداشم من میکی بالا چشمت ابرو هستش 

و یا تو بیجا می‌کنی به خواهر من چیزی میگی 🙁

میشه یه دعوای بزرگ ...میشه بی احترامی بین من و همسرم 

...ترس میوفته به جون بچه هام 👌

آرامش زندگی امون بهم می‌ریزه ..❤️

.اون پرده ای از جنس احترام که بین زن و شوهر وجود داره  ❤️پاره میشه 👌

و دیگه هیچ چیز هیچ وقت مثل قبل نمیشه 👌

خودم هم اگه ناراحت بشم اعصبانی بشم ...خودمو کنترل میکنم میگم معصومه فقط یه ربع حرف نزن 👌 فقط یه ربع 

بعد یه ربع میبینی نود درصد حرفهام به کل یادم رفت 😊

اینم بگم عزیزم برات 

دروغ نباشه اوایل زندگی  به خاطر قلب سیاهیش چرا عصبی میشد 

ناراحت میشد 

داد میزد ...ولی بازم کش نمی‌دادم حرف رو ...

سعی میکردم به جای داد و هوار ...آرومش کنم 

سعی میکردم خودمو ثابت کنم ....اعتمادش رو جلب کنم ❤️

که اونم شکر خدا بعد به دنیا اومدن فرزند دوم یواش یواش تغییر کرد 👌 اینطوری عزیزم ♥️ 

۲۰۰ میلیونه ۷ ساله

عزیزم شرایطش که عالیه،من اگه تو شرایط شما بودم وامو میگرفتم و یه نکته مهم،،مینشستم یه لیست از احتیاجاتم تهیه میکردم 

(اعم از وسایل خونه،لباس ،و حتی مراسماتی که ممکنه مثلا تا سه ماه دیگه دعوت بشیم مثلا تولدی عروسی نامزدی ایی چیزی)

بعد با توجه به احتیاجاتم یه مبلغ بین ۲۰تا۳۰ میلیون(حالا شاید شما رسم کادوهای سنگین یا احتیاجات بیشتر داشتید حتی مبلغ ۵۰ میلیون) رو پیش خودم نگه میداشتم و کم کم نیاز هام رو برطرف میکردم،،اگه ذهنم یاری کنه فکرکنم گفتید برج ۸یا ۹یه مقدار از قسط هاتون سبک میشه ..که دستو بالتون باز میشه و خیالتون راحتتر میشه،،و بعد هرچی از اون مبلغ که گذاشتید زیاد اومد روهم بازم پیش خودتون نگه دارید که خیالتون راحتتر باشه😊

و باقی مانده پول رو حتمااااااااااااااا تبدیل به طلا میکردم...یعنی من تعجبم شما چطوری تا حالا صبر کردی و وامو نگرفتی...

۱۵۰ میلیون رو با قیمت طلای ۳/۴۰۰ تومنی با ۷درصد ۴۱گرم طلا میتونی بخری😍😍😍😍😍چی ازاین بهتر،،،وای اصلا درنگ نکن...یعنی من حتی با فکرشم هیجانی و ذوق زده میشم شما چطوری این همه میخوای فکر کنی😅😅

و نکته اخر اینا فقط نظر شخصی بود(البته بگم خودم الان دیگه ابدا جای قسط ندارما ولی اینو وامو اگه بهم پیشنهاد بدم با سر قبول میکنم😁😁🙈🙈و همین کاری که برای شما گفتم رو‌حتما انجام خواهم داد)

شما قشنگ فکراتو بکن با توجه به روحیات ریسک پذیر بودنتون  بعد تصمیم بگیر ،صرفا با نظر من تصمیم نگیری بعد منو فحش بدی عزیزم😅من یکساله ریسک پذیر شدم و از هیچی نمیترسم😁شما اگه روحیه ریسک پذیری نداری قبول نکن🌹

ودر اخرِ اخر موفق باشی و مارو از تصمیمت بی خبر نذار

نه عزیز دلم اصلا و ابدا 👌 مسلما هر عملی عکس العملی داره 👌کاری نمیکنم ...حرفی نمی‌زنم که ناراحتش کن ...

اصلاح میکنم شوهر خواهرت 👌با همون لحجه ی ترکی نوشتم 

شد خواهر شوهر  😉😊ولی درستش شوهر خواهر 😉

ویپاد وام های متفاوت داره یکیش پلکانی هس ک اگر سپرده هم نداشته باشی میتونی بگیری نت یا تایپیکم بخون ...

ممنونم لطف کردی 

عزیزای دلم من از لایک کردن خوشم نمیاد چون خیلی ها لایک میکنند به منظور اینکه بدونن تا کجای تاپیک خوندن.تمایلی ندارم بعنوان نشانه گذار باشم🤭🤭فقط اگر با نظرم موافق بودید یا خوشتون اومد انگشت مبارکتون رو لایکی کنید.سپاس از توجه شما
سلام دخترا ما بالاخره اومدیم خونه خودمون قسمت همه مستاجرا انشاالله 🌹 4/5هزینه اسباب کشی شد خونمون گ ...

عزیزم بسلامتی و دل خوش،اگه امکانش باشه یه چندتا عکس بدی ذوق کنیم عالیه..

و راجب سوالت،،من به اسم مامانم میارم وسط😅،،و مامانم انقدر مهربونه که دیگه اصلا دنبال قرضش نمیاد ،،قربونش برم😁.

شوهرمم اصلا یادش نمیمونه 🙄😶😐که یک بدهی داشتیم باید پس بدیم..البته ازاونجاییم که قسطامون زیاده دیگه منم سخت گیری نمیکنم که باید قرضو پس بدیم🥰

2810