2777
2789

بچه ها روزی ۵۷ تمن خیلی سخته

با احتساب اینکه هزینه گوشت و مرغ و برنج و شوینده و روغن و رب رو جدا درنظر گرفتم، بازم کمه. ی هندونه شده ۲۰۰ تمن  ینی ۴روز هیچیی نخرم حتی نون و نوشیدنی و گوجه و پیاز و سیب زمینی،  تا بتونم ی هندونه بخرم 🫠

شما ترفندی چیزی ندارین یکم راحت تر شم؟؟

سلام دوستای خوبم میشه یه حرف یه نصیحت به من بزنید مدتی هست اینقدرررررررررر با بچم بد رفتار میکنم هر ...

ببین سعی کن باهاش بازی کنی بازی باعث میشه لجبازی رو تموم کنه وروح خودش وتو اروم تر بشه اگه بلد نیسی بازی از اینترنت یاد بگیر وسعی کن با خودت مدیتیشن کنی و شکر گزاری اول باید دنیای درونی خودتو اروم کنی وبعد به بچه ات کمک کنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب خانومای خسیس😁 امروز قبل رفتن به کلاس زبان شام امشب و ناهار فردارو حاضر کردم (اسنک مرغ که فقط کافیه بذارم تو ساندویچ ساز)

بعد کلاس رفتم شهرکتاب لوازم تحریر بخرم واسه خودم

اول ۶ تا خودکار برداشتم بعد با دوتا دفتر شد ۵۲۸ تومن

بعد فکر کردم فعلا یه دفترو پر کنم و با ۴ تا خودکار هم کارم راه میفته شد ۳۲۷ تومن

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام وقتتون بخیر به نظرتون تبدیل دلار به طلا کار عاقلانه ای هست؟ مقدارش در حد ۲۰۰. دلاره و خیلی دودل ...

خوب شما که مستقیما نمیتونید دلار تبدیل به طلا کنید این وسط باید تبدیل به ریال بشه بعدش دوباره تبدیل به طلا بشه بله مسلما تو کوتاه مدت ضرر میکنید اما اگر طلای زینتی بلند مدت یا پس انداز بلند مدت میخوای نگهش داری اوکی هستش ❤️

سلام دوستان بانکی میشناسین که دو سه ماهه دویست سیصد بشه وام گرفت؟ صد تومن هم داریم میتونیم سپرده کنی ...

بانک ملی طرح مهربانی ولی جزییات دقیق شو نمیدونم ضامن هم باید بانک ملی حساب داشته باشه

سلام ستاره جون ، به سلامتی و دل خوش ، ان شا الله خونه جدید پر از اتفاق های خوب باشه براتون . 😍😍😍� ...

سلام عزیزم ممنونم سلامت باشی ❤️🌹درسته فقط برام سوال پیش اومد چطور یه مدت طولانی میتونن نگه دارن چون همش پول لازم میشه نمیشه هم که به رو خودمون نیاریم چون خودم میخواستم تا عید همینجور بذارم کنار وبعد رو کنم ولی خب نشد چون پول نیازمون بود 

سلام ستاره جون ، به سلامتی و دل خوش ، ان شا الله خونه جدید پر از اتفاق های خوب باشه براتون . 😍😍😍� ...

سلام عزیزم ممنونم سلامت باشی ❤️🌹درسته فقط برام سوال پیش اومد چطور یه مدت طولانی میتونن نگه دارن چون همش پول لازم میشه نمیشه هم که به رو خودمون نیاریم چون خودم میخواستم تا عید همینجور بذارم کنار وبعد رو کنم ولی خب نشد چون پول نیازمون بود 

سلام وقتتون بخیر به نظرتون تبدیل دلار به طلا کار عاقلانه ای هست؟ مقدارش در حد ۲۰۰. دلاره و خیلی دودل ...

یه چیز دیگه اینکه ببین رشد دلار تو مثلا دوسال گذشته چقدر بوده و رشد طلا چقدر بوده درصد رو نگاه کن به تومن معلوم نمیشه بعد ببین کدوم چند درصد رشد داشته اگر دلار بود نگاه دار اگر طلا بود که به ضررش میارزه 🧡

سلام عزیزم ممنونم سلامت باشی ❤️🌹درسته فقط برام سوال پیش اومد چطور یه مدت طولانی میتونن نگه دارن چون ...

کف تعیین کن حتی اگر نیازت بود مثلا ده درصدش رو نگه دار هیچوقت خرج نکن.اگر دلت نمیاد به این فک کن خدایی نکرده مشکل جدی تری پیش میاد چیکار کنی؟!

ماها که دوتا بچه داریم چکارکنیم به نظرتون...شما بچه دارید کجا میزارید چطور میشه با دوتا بچه ۱ونیم سا ...

بچه شش ساله ک سال دیگه میره مدرسه. یک و نیم هم مهد قبول میکنه. اگر کسی رو نداری نگه داره بهترین شغل دبیریه ک عید و خرداد و تابستون تعطیلی بقیش هم چهارروز در هفته سرکاری از هشت تا یک.من خودم علاقه نداشتم بهش وگرن تعطیلاتش واقعا خوبه اگرکسی علاقه داشته باشه.

حقوق تازه معلمها ۱۲هست حدودا ورودی ۱۴۰۲ 

جدیدا هم آپ خیلی نیرو میگیره فقط کافیه ک یخوای😘🌹

کف تعیین کن حتی اگر نیازت بود مثلا ده درصدش رو نگه دار هیچوقت خرج نکن.اگر دلت نمیاد به این فک کن خدا ...

نه عزیزم احتمالا من منظورم و بد رسوندم من همیشه پس انداز دارم این مدت میخواستم یه کم پس انداز برای خودم داشته باشم اما همسرم پول لازمش بود به خاطر خرید خونه ووسایل 

میگم تو این شرایط که نمیشه من پولمو برای خودم نگه دارم و خودمو بزنم به اون راه وبگم شوهرم قرض بگیره 

بقیه دوستان یعنی هیچ وقت نمی‌بینن که شوهرشون پول لازم داره ؟تو این شرایط خودشونو میزنن به اون راه؟

بچه ها من یه مشکل بزرگ دارم هر کي تونست کمکم کنه من خودم اهل جم کردنم ولی شوهرم اصلا ولخرجی پولم دست من نمیده که جم کنم میگم حداقل طلا بخریم تا اینطوری جم بشه بازم قبول نمیکنه راضیم کم بخورم ولی جم کنیم برا آینده بچه ها چیکار کنم کمکم کنید 

2810