2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگم یاس جان حالا که شما کامل دیدی سریالو بیا اون طرف برامون تعریف کن ما دیگه نبینیم🤣🤣🤣🤣 وقت نمی ...

اتفاقا الان دوباره دارم میبینم😁 دیشب تعریف کردم تو تاپیک دورهمی عزیزم❤

ولی واقعا وقت بذار و ببین جدا از آموزنده بودنش، خیلی خوش ساخت و زیباست

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
پیام های شما رو چندین بار خوندم از همگی تشکر میکنمان شالله فردا برمیگردم خونهاطراف ما مرکز خرید نبود ...

پیشرفتت عالی بوده ، دختر 💐💐

من با سوغاتی خوراکی موافقم تا جنس ، جنس مال زمان های قدیم بود که توی شهرهامون چیزی نبود ، البته خودم متأسفانه در سفر مشهد رعایت نکردم 😐

ولی خوب کار اشتباهی کردم . سوغاتی باید خوراکی آن شهر و خانوادگی باشه 

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰

@royayezendegi    

سلام عزیزم

الان اومدم دیدم صفحات تاپیک از دیروز خیلی زیاد جلو رفته چون بازم مثل سابق فرصت روز تعطیلی زیاد بوده و بازدید کاربران بالا رفته توی پربازدید رفته

بیشترم سوالا روی وام و..‌ که صفحه های قبل تر بارها جواب داده شده

لطفا روزهای تعطیل تاپیک برای چند ساعت قفل بشه یا مثلا روز شنبه که فرثت کنیم بخونیم.

سلام من مدتیه خواننده خاموش این تاپیک هستم تعریف از خودم نباشه مدیریت عالی داشتم تو این ده سال زندگی ...

عزیزم بیشتر توضیح میرین

حقوق شوهرتون چقدر بوده 

چ جوری مدیریت کردین ک ب اینجا رسیدین 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
کدوم شهر هستید؟ما هم ۹۸ثبت نام کردیم و اولین واریزیمون خرداد۹۹بودتا الان ۴۲۰دادیم خیلی دوندگی کردیم ...

من اولین واریزیم که ۴۰ خواستن بعد سبز شدن فرم ج سال ۹۹ بود ماهم۹۸ ثبت نام کردیم هنوز ندادن همدان هستیم ماه پیش یه ۸۰ تومن خواستن این ماهم تا ۶ مرداد فرصت داریم باز یه ۵۰ خواستن که بریزیم تا اینجا میشه ۶۲۰ میلیون واریزیمون تو مرحله نازک کاریه فقط اینکه هیچی نگفتن بهمون فکر کنم انتخاب واحد با قرعه کشیه اره؟ یا با رتبه و امتیازی که تو سایت نوشته حساب میشه؟ 

پروژه ما ۶۹۰ واحدیه 

پیگیری و دوندگی خاصی نکردیم هیچ تجمعی هم تو شهرمون نبوده یا اگه بوده خبر نداریم 

فقط یکی که با ما ثبت نام کرده رفته بود پرسیده بود گفته بودن وامش ۸۰۰ تومنه اما هنوز تامین اعتبار نشده فعلا از خودتون پول میگیرن😐 

راستی واحدتون چند متریه؟ ببخشید زیاد سوال کردم کلا سرتون به درد اوردم میدونید خودتون که هیچ نهادی درست حسابی پاسخ گو نیست 

به همسرم هم میگم بپرس میگه بپرسم چه فرقی میکنه به نوبت خودشون میدن 

اخرین باری که به اصرار من رفت پرسید گفتن ۲۲بهمن اقای رئیسی قراره بیاد افتتاح کنه واخد هارو تحویل بده که آقای رییسی هم روحشون شاد🙃

دیگه نمیدونم چی قراره بشه

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱
بابت دعاتونم ممنونم ایشالله شما هم بزودی خونه تونو تحویل بدن و راحت شید از مستاجری

مرسی گلم ما خونه داریم، داریم که چه عرض کنم مادرشوهرم سه تا واحد داره دوتا هم پسر داره و دو تا دختر  یکیش خودش میشینه یکیش داده به برادرشوهرم یکی هم به ما از روزی که ازدواج کردیم الان ۷ ساله اجاره نمیدیم کلا دختراشم که خونه شوهرن دیگه 

اما خودم تو فکر خونه خریدنم پس انداز دارم مسکن ملی هم میخوام همون با وامش بفروشم یا وامش رو بدم بدون وام بفروشم مشخص نیست 

اما الان مرکز شهریم شغل همسرم هم همینجاست نمیتونیم بریم حاشیه شهر 

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱
کلا میشه ۴۵۰۰نمی ارزه راننده شی با این مبلغ و مستقل شی؟!

سلام خدمت دوستان عزیز و مادر خانومی عزیز. پارسال اوایل بهمن بود منم همیشه میمومدم تاپیک رو می‌خوندم که دیدم مادر خانومی عزیز گفتن که برای افزایش درآمد برید آزمون استخدامی شرکت کنید منم اصلا خبر نداشتم که آزمونی هست ولی به گفته ایشون رفتم سایت و دیدم که گفتن دفترچه قراره تا یک هفته بیاد منم یک هفته رو هم صبر نکردم و رفتم منابع آزمون رو دانلود کردم و شروع کردم به خوندن بعد از اینکه دفترچه اومد دیدم ۱۸ اسفند امتحان هست من دقیقا از ۱۰ بهمن تا ۱۷اسفند خوندم روزی فقط ۵ ساعت خوابیدم و ۱۵ تا ۱۷ ساعت درس خوندم بعد از آزمون هم چون احساس میکردم که قبول میشم برای مصاحبه کار کردم و شکر خدا اواسط تیرماه قبولیم اومد الان هم آماده میشم برای پودمان.

خواستم اول از مادر خانومی عزیز تشکر کنم که اطلاع رسانی کردن و دوم اینکه بگم که تلاش کنیم خدا هم درهای رحمت رو برامون باز می‌کنه

خیلی خوشحالم که میتونم حقوق بگیرم و کمک همسرم باشم 

سلام خدمت دوستان عزیز و مادر خانومی عزیز. پارسال اوایل بهمن بود منم همیشه میمومدم تاپیک رو می‌خوندم ...

تبریک میگم عزیزم ❤👏

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام خدمت دوستان عزیز و مادر خانومی عزیز. پارسال اوایل بهمن بود منم همیشه میمومدم تاپیک رو می‌خوندم ...

سلام عزیزم 

خییییلی خییییلی خوشحال شدم😍😍😍😍

خیلی دوس دارم به خانومایی ک تو شرایط خودم بودن کمک کنم

خیلی تبریک میگم عزیزم. 

واقعا الان با ی حقوق نمیشه زندگی کرد من توصیه ام ب همه خانوما اینه ک پیگیر استخدامیا بشید. من خودم ذره ای پارتی نداشتم فقط تلاش خودم بود.. ان شالله قسمت همه اونایی ک به کار نیاز دارن😍❤🙏🏻

2810