2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت عزیزم قرتی که هستم 😂😂می‌دونی من دبیر رسمی نیستم غیر انتفاعی درس میدم تو غیر انتفاعی هم به ش ...

چقد عالییی😍😍😍😍

من اموزگاز ابتدایی هستم

4 سال سابقه دارم 

پایه سوم تدریس میکنم

دانش آموزای خودم خیلی دوس داشتن بیان خصوصی باهاشون کار کنم

اما همسرم مخالف بود 

میگف همون یه شیفت کار میکنی کافیه

امسال مرخصی زایمان بودم خیلی هم بهمون فشار اومد دریافتیم9 تومنه که7 تومن فقط میره برای قسط

میشه منم راهنمایی کنید چجوری شروع کنم

اموزشگاه برم بهتره؟ یا دانش اموزای خودم بیان خونمون؟

البته اینم بگم اینجا زیاد پول نمیدن

پارسال خصوصی  ساعتی70 بود 

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
سلام عزیزم ببخشید سوال می کنم مدرسه غیر انتفاعی حقوقش چقدره؟جالبه که ظاهر آدم تو حقوقش تاثیر گذاره. ...

چند سال سابقه دارین؟؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

سلام همه دوستان عزیزم و البته خواهرهای گلم،چون حس من اینه که اینجا حتی ماها به هم از خواهر هم نزدیکتر هستیم چون بعضی مسائل رو آدم حتی نمیتونه از خواهرش بپرسه ولی اینجا خیلی راحت پرسیده میشه و بهترین جواب ها بدون کوچکترین چشم داشتی داده میشه،در کل میخوام هزاران بار از همه و همه تشکر کنم و خیرش هزاران بار وارد زندگی همتون بشه،من بلد نیستم عکس بزارم اگر یکی از دوستان لطف کنن تو خصوصی توضیح بدن ممنون میشم،دیروز با اینکه سرکار خیلی خسته شدم ولی گفتم اگر پول تو کارت بمونه حتما خرج میشه 

پس بعد از ظهر با پسرم و خواهرم باهم رفتیم طلا فروشی

کلی طلاهای خوشگل بود و من ناراحت از اینکه چرا نمیتونم اونارو بگیرم خلاصه با کلی جستجو یه دستبند و گوشواره کارکرده به مبلغ ۳۴ میلیون گرفتم

بعد دیدم از پولم نزدیک ۶ تومن مونده یه دلم گفت بمونه ماه بعد ولی معصومه دورنم گفت نه زودتر طلاش کن منم به حرفش گوش دادم و یه انگشتر سبک به مبلغ ۴۶۰۰ خریدم

این بود داستان طلا گرفتن من در این ماه

چقد عالییی😍😍😍😍من اموزگاز ابتدایی هستم4 سال سابقه دارم پایه سوم تدریس میکنمدانش آموزای خودم خیلی ...

بستگی داره کدوم پول بیشتری بدن 

ولی من سال هاست با آموزشگاه ها کار نمی کنم دانش آموز خودم میاد خونمون 

اصلا برای ساعتی هفتاد هزار. تومن منطقی نیست دانش آموز خصوصی قبول کنید البته نظر من زیر ۲۵۰ یا ۳۰۰ حتی تو مقطع ابتدایی هم ( برای یک جلسه یک ساعت و نیم ) توجیه اقتصادی نداره به خستگی و زحمتش نمیارزه 

من به بعضی از شاگردهای خیلی زرنگم وقتی میرن دانشگاه همون ترم اول اینا وقتی سرم شلوغ میشه شاگرد معرفی می کنم 

جالبه پارسال هیچ کدوم زیر سیصد قبول نمی کردن می گفتن ارزش نداره برای کمتر 

فکر کن نه سابقه دارند نه حتی لیسانس 

بستگی داره کدوم پول بیشتری بدن ولی من سال هاست با آموزشگاه ها کار نمی کنم دانش آموز خودم میاد خونمون ...

دقیقا همینطوره ارزش نداره 

ساعتی 70 گروهی خوبه 5 نفر باشن حداقل

چقد عالییی😍😍😍😍من اموزگاز ابتدایی هستم4 سال سابقه دارم پایه سوم تدریس میکنمدانش آموزای خودم خیلی ...

ببخشید نظرم را میگم چون منم درگیر بوده ام.

اولا چون اول کارت هست قیمت را در حد عرف بگو ، بعدا که کارت را دیدن بیشتر کن.

مراکز اصلا خوب پول نمیدن، مگر اینکه اونجا مشتری جور کنی و بعد خصوصی بیاد با خودت ، که اندکی غیر اخلاقی است .

تو دیوار هم میتونی اگهی بذاری 

یا تو مسجد محل اعلام کنی.💐💐💐

من خودم با دانش آموز خودم خیلی اوکی نیستم حس میکنم انتظار نمره دارند و ...🌱🌱🌱

و تو شهر ما ، کتابخونه ها یا فرهنگسرا ها یه اتاق را ساعتی برای آموزش اجاره میدند، ساعتی ۳۰، منم خودم ، خونه مون نمیارم، می روم تو این فرهنگسرا .🌱🌱🌱

البته من کلا یه شاگرد داشتم اونم هفتم ولی خوب گفتم شاید تجربه ام به دردتون بخوره ...

🌻🌻🌱🌱🌱

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰

سلام خانمها خوبید

@masumehjoon    

خانمها میخواهیم زمین بخریم سند دستی داره تفکیک شدس 

میخاهیم با ماشین معاپضش کنیم بقیه پولش هم پول و چک بدیم 

بار اولمونه زمین میخریم کسی هم نداریم همراهمون ببریم به چه چیزهایی باید دقت کنیم از کجاها باید چه استعلام هایی بگیریم 

ازکجا بفهمیم زمین از این مدل زمین های نیست که دعوایی ان و چند تاصاحب دارن و هرچی که برای خرید زمین باید بدونم بهم میگید 

2810