2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=346621929]قربون دستت اره دیدم خیلی لطف کردین🩷🩷🩷🩷🩷QUQUOTخواهش میکنم گلم کاری نکردم

خیلی محبت کردی

ممنون که وقت گذاشتی💜💜💜💜

خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.
سلام عزیزم ❤️ دستشون درد نکنه مبلغ خوبی میدن فقط یکم مدیریت داشته باشی،،، بودجه بندی کنی ...به خوبی ...

معصوم جونم پیام گذاشتم براتون ممنون میشم هر موقع فرصت کردی ببینی و بخونی

😘😘😘😘😘

خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.
عزیزم من خیلی پیام براتون فرستادمچک نکردین؟

سلام دوست عزیز 

امیدوارم خوب باشین ..

من یه راهنمایی از شما میخاستم ،بلد نیستم خصوصی بپرسم ،میشه دورهمی رو چک کنید لطفا  اونجا سوالم میزارم ...تشکر   

بچه ها اونای که با کیف پول تارا کار کردن راهنماییم کنن من کیف پولش رو ۳ ملیون شارژ کردم پیام برداشت از کارتم هم اومد ولی موجودیم زده صفر الان چی میشه پولم برگردونده میشه ؟

کارت قهوه ای میخواستم برداشت بزنمم نشد @سا   امگل

بچه ها اونای که با کیف پول تارا کار کردن راهنماییم کنن من کیف پولش رو ۳ ملیون شارژ کردم پیام برداشت ...

بچه ها اگه درست تگ نکردم میشه شما تگ کنید نام کاربریشون ساامگل بود 

مآرتین جان طلا مگه برا آرامش ما نیست؟خب الان وقتی اولویت رهن خونه اس چرا استرس بگشی؟طلا مال همین وقت ...

درست میگی عزیزم ممنونم ازت. اقساطم هرچی کمتر باشه ارامشم بیشتره مخصوصا وقتی میخوام جا به جا بشم که خودش کلی دغدغه به همراه داره. انشالله اگه درامدم بیشتر شد همون موقع طلا میخرم  💚

سلام ماریتان جان به نظرم با قدرت و با اعتماد به نفس طلاهات رو بفروش خودت رو از این وضعیت عذاب آور نج ...

ممنون عزیزم همین کارو میکنم. هرچی تاحالا سرمون اومده به خاطر ترسه. ترس از تغییر... وگرنه خیلی وقت پیشا باید میرفتیم

الان که کم کار می کنم اصلا. هیچ انرژی ندارم جالبه من صبح ساعت شش و نیم بیدار میشدم همیشه ظرف هام شب ...

برا منم همینطوره 

وقتی روزم پر از برنامه باشه انرژیم بیشتره 

اصلا بیکاری و وقت تلف کردن انرژی منو میخوره

الان که کم کار می کنم اصلا. هیچ انرژی ندارم جالبه من صبح ساعت شش و نیم بیدار میشدم همیشه ظرف هام شب ...

سلام عزیزم ببخشید سوال می کنم مدرسه غیر انتفاعی حقوقش چقدره؟جالبه که ظاهر آدم تو حقوقش تاثیر گذاره. من خودم استخدام پیمانی آموزگاری هستم حکمم 13500 هست. 

عه چرا اینجوری شد 😅😅حرفای شما درست منم اگه خواهرم ازم وسیله بگیره ناراحت نمیشم ولی ما باید یه زیرا ...

اون‌موقع که من نظر دادم خیلی شرح حال نداده بودی😁

بعد که همه رو خوندم متوجه شدم که واقعا دلت نمیاد برای خودت خرج کنی( هر چند متوجه نشدم برای دیگران هم اینطوری هستی یا نه؟)

مثلا گفتی که از بعد عقد فقط یکبار رستوران رفتید و …

نمیگم رستوران رفتن واجبه، نه اصلا واجب نیست

به جایی هم برنمیخوره اگر نرفتید

ولی رفتنش یه چیز عرفی شده و بعضیا هم دیده باشی این کار رو همراه با فخر بیان میکنن

ولی خب همون کیف جنس خوب خریدن و … اینا دیگه مهمه مخصوصا برای خانمی که خودش درامد داره

با شرایطی که داری اگه ماهی یک تومن به خودت اختصاص بدی فکر کنم خوب باشه

هر چند تغییر آسون نیست

چه برای کسی که عادت به ولخرجی داره و بالعکس برای کسی که عادت به خرج نکردن داره

خب من سفر دو روزه تنهاییم تموم شد و عالی بود😁👏۱۶۴ بلیت قطار رفت۷۰ تاکسی تا بومگردی۹۵۰ هزینه اتاق۳۶ ...

عالی مقصد کجا بود ؟ جزییات کمه، البته اگه صلاح میدونی بگچ

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰
عالی مقصد کجا بود ؟ جزییات کمه، البته اگه صلاح میدونی بگچ

یکی از روستاهای گیلان عزیزم اطراف رشت

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
2810