2777
2789
چه جوری انرژی جسمی ات را برای کار چند شیفت حفظ می کنی؟

الان که کم کار می کنم اصلا. هیچ انرژی ندارم 

جالبه من صبح ساعت شش و نیم بیدار میشدم همیشه ظرف هام شب شسته بود 

الان اصلا نمیتونم پاشم برم ظرف بشورم 

کلا نشستن و کار نکردن انرژی رو کمتر می کنه 

هر چی کار کنی انرژیت بیشتر میشه 

خسته میشم ها خیلی هم خسته میشم ولی فقط جسمی نه روحی 

مثل اینکه میگن خواب خواب میاره 

من همیشه به شاگردام هم میگم کار کردن انرژی میاره 

قربونت عزیزم قرتی که هستم 😂😂می‌دونی من دبیر رسمی نیستم غیر انتفاعی درس میدم تو غیر انتفاعی هم به ش ...

پس درست حدس زدم😂

قرتی دوست دارم اتفاقا🤪

پس اینطوره 🤔

کلن من دیگه به این نتیجه رسیدم که ظاهر توی همه چیز و همه جا خیییلی مهمه و روز به روز هم داره مهم تر میشه 

بچه های من وقتی خیلی کوچولو بود شاید سه سالش بود منو با خواننده های ماهواره مقایسه می‌کرد میگفت اینجوری باش مثل اینا 😄

الان هم وقتی میرم مدرسشون دقیقا متوجه میشم که بهم افتخار میکنن که آره مثلا مامان من خوشتیپه 😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان که کم کار می کنم اصلا. هیچ انرژی ندارم جالبه من صبح ساعت شش و نیم بیدار میشدم همیشه ظرف هام شب ...

دقیقااااا منم همینطورم 

منم سرکار میرفتم دوشیفت 

همیشه خونه مرتب شام ونهار آماده وحتی دسرهام به راه بود 

الان همش تو خونه با کلی کارهای تلنبارشده 

سلام به همه میشه راهنمایی کنید من وام تا صد میلیون بخوام از چه بانکی بگیرم ضامن و یا سفته یا فیش حقو ...

سلام هر بانکی بخوان بگیرید باید سپرده گذاری کنید ، اگر بگید چه قدر میتونید پول بگذارید بهتر میشه راهنمایی کرد . 

سلام هر بانکی بخوان بگیرید باید سپرده گذاری کنید ، اگر بگید چه قدر میتونید پول بگذارید بهتر میشه راه ...

دقیقا مشکل سپرده هست،  ملی و رسالت خیلی کم  بوده،  صادرات هم گفت 50 تومن میدیم با توجه به کارکرد حساب تا 6 ماه دیگه کل وامو تسویه کن یکجا که سختمه ، بانک رفاه هم سراغ نگرفتم  

بد جایی گیر کردم  و لنگ صد تومن وام هستم 

بله عزیزم متاسفانه تو بعضی از مشاغل کلاس آدم خیلی مهمه البته همه مشاغل نه تو کار ما باید فکر کنند خی ...

سلام عزیزم میشه در خواست دوستیم رو قبول کنی چند تا سوال ازت داشتم ممنون میشم🙏

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
چجوری هست؟؟؟ چطور باید خرید؟

عزیزم باید حساب رو که باز کردید و اعتبارسنجی انجام دادید امتیاز وام شخص دیگری رو بخرید به جای اینکه خودتون پول بگذارید داخل حساب .

بعضی کافی نت ها بپرسید امتیاز وام دارن .

مبلغ هم خیلی بالا رفته متاسفانه قبلا ارزونتر بود .

برای ۱۰۰ میلیون با بازپرداخت ۱۰ ماهه باید ۱۸ میلیون بدید این آخرین مبلغی هست که من میدونم ‌

ولی باز بپرسید شاید مبلغ پایین تر هم پیدا بشه .

سلام خانمای گل

طبق گزارش قبلیم گفتم که ماه اول که حقوق همسر دست گرفتم ده تومن  که هشت تومن برام موند که با کمک وام یک تومنی ویپاد انگستر ۲گرم ۳۴۰سوتی گرفتم

یک ونیم گوشت مرغ خریدم با بوقلمون کمی 😍

بگم که بخاطر ماه محرم من دوازده روز بدون خرج گذروندم بخاطر نذری امام حسین .خدا ازهمشون قبول کنه😍

تجربه اینکه ماه اول خیلی دستم خالی بود. همه چی خونه داشتم مشکلی نبود ولی حس خوبی نداشتم تصمیم گرفتم ماه بعد بیشتر پول نگه دارم تو حسابم 😍

ولی ماه اول که پول دستمه با یک ونیم خرج خونه گذروندم فعلا و پس اندازم یه انگشتر دوگرم ۳۴۰سوتی شد😍

باز اگر سوالی بود درخدمتم

سلام عزیزم سعی کن ولو دشمنت هم باشه دعای بد نکنی چون خدای نکرده عواقبش به خودت مخصوصا اگه بچه کوچیک ...

عزیزم من خیلی پیام براتون فرستادم

چک نکردین؟

خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.
[QUOTE=346620963]عزیزم من خیلی پیام براتون فرستادم چک نکردین؟[/QUOTEسلام عزیزم خوبی الان چک میکنم بی ...

دورهمی؟

خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.
2810