2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واما و اقساطی که الان داریم تا چندسال دیگه تموم نمیشن عزیزم. فقط یکیش که از همه زودتر تموم میشه یک س ...

سلام ماریتان جان به نظرم با قدرت و با اعتماد به نفس طلاهات رو بفروش خودت رو از این وضعیت عذاب آور نجات بده، برو دزفول که اتفاقا خوش آب و هوا تره و بهتر و بعد که رفتی هم سریع به فکر خرید طلا نباش یک کم با شوهرت خوش بگذرون هنوز اول راهی جوونی، رو خودت کار کن، باشگاه برو، بعد آروم آروم شروع کن به پس انداز، من از اول احساس می کردم که شما چقدر از مکان زندگیت ناراضی هستی، عزیزم ما تو حدیث هم داریم، گاهی اوقات لازمه که به شهر دیگه ای مهاجرت کنی، امیدوارم به زودی اتفاقات خوبی برات بیفته

سلام خواهرامادرشوهر منفور خواهرم، خداروشکر تصادف کرده. سه روزه در بیمارستان شهدای هفتم تیر تهران در ...

سلام عزیزم سعی کن ولو دشمنت هم باشه دعای بد نکنی چون خدای نکرده عواقبش به خودت مخصوصا اگه بچه کوچیک داری، بسپر به خدا وبراش طلب رحمت کن بخصوص تو این ایام.

خب من سفر دو روزه تنهاییم تموم شد و عالی بود😁👏

۱۶۴ بلیت قطار رفت

۷۰ تاکسی تا بومگردی

۹۵۰ هزینه اتاق

۳۶۷ شام و ناهار فرداش (صبونه رو اتاق بود)

۸۰ تاکسی تا راه اهن

۵۰۰ بلیت قطار برگشت(اینو همسرم گرفت)

خیلی خوش گذشت

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام خواهرامادرشوهر منفور خواهرم، خداروشکر تصادف کرده. سه روزه در بیمارستان شهدای هفتم تیر تهران در ...

چطوری دلت میاد به یه مریض تصادفی همچین نفرین کنی و بدخواه باشی عزیزم همیشه تو هر ارتباطی دوسر دعوا مقصر هستن  

سلام.دوستان هرکس باکد معرف من میلی گلد ثبت نام کنه.بهش ۱میلی طلا میده میتونید همون لحظه نقدش کنید شبا کنه براتون.وخودتون هم با کدخودتون ۱۰ نفر دعوت کنید ۳۴۰ هزار بگیرید.بازم غنیمته تعداد محدوده ۷نفر اول کد منو بزنن وسریع جایزه روبگیرن ثبت نامشم ساده هست.کاملا معتبره

خدایاشکرت😍درپیکرمن دوقلب دارد ضربان هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان.خاله هادعاکنید نی نی سالم بیادبغلم
عزمزمه به نظرم پولها رو انتقال بده به ویپادتقریبا سر دو هفته میتونی ۵۰ میلیون وام بگیریبعد پولها رو ...

ببخشیدعزیزم توی کدوم قسمت ویپاد پول بذاریم دوهفته ای ۵۰ میده و اینکه چقد باید پول بذاریم وقسطش چند ماهه اس؟

خانما سلام همسرم هر ماه ۱۱تومن بهم میده برای خرج و مخارج و پوشاک خودم و دو تا بچه ۷ساله و ۲ ماهه من از این پول هیچ که نمیتونم پس انداز کنم برای خرجی و خورد و خوراک کم میارم و غذاهامم همش تکراری هست واقعا نمیدونم باید چیکار کنم به نظرتون من ولخرجم که نمیتونم پس انداز کنم یا واقعا ۱۱ملیون برای مصارف یک ماه کمه ؟

ممنون میشم راهنمایم کنید

2810