2777
2789
مرسی دوست خوبم ماری عزیز که نوشتی برام💐🌹با گوشت و مرغ بیشتر میشه باز. و اینکه شما وجترین بودی یادم ...

عزیزم وجترین نیستیم وگان هستیم.  چه بسا اقلام مصرفی ما گرونترم هست مثلا کره معمولی نمیخریم. کره بادام زمینی یا کره کنجد گاهی میگیریم. کره کارخونه ای خیلی ارزون تره. گوشت و مرغ و تخم مرغ هم نهایتا یک تومن تا ۱۵۰۰ بشه(البته باز اینم بستگی به مصرف داره. اطرافیان من که همینقدر کم گوشت و مرغ مصرف میکنن چون زیادش ضرره )

برنج هم نداریم تموم شدن! همون اول نوشتم ۵۰۰ تومن. برنج عنبربو به نسبت برنج های دیگه قیمتش مناسب تره و ده کیلو برنج برای تقریبا ۴۵ روز ما کافیه

چون گفتی با جزئیات بگین منم برات تک به تک نوشتم تا ببینی با ۵ تا ۶ تومن برای دونفر با مهمان کم راحت میشه خرجو بست البته اگه اسراف نباشه و با برنامه ریزی پیش بری

به نظرم شما خودت با جزئیات اقلام غذایی و هزینه ای که میکنی رو بنویس تا دوستان نظر بدن و راهنمایی کنن 

سلام به روی ماهت عزیزم😍😘 دوست روزای سختم 🤩که با یاد حرفات تو بدترین شرایط جون میگرفتم و یه جاهایی ...

سلام عزیزم پربرکت باشه ان شاءالله با ما همکار شدین خواهر 

نونوایی خوبه خدا رو شکر فقط باید زمان بگذره و اینکه درست کار کنید همسر من خیلی حساسه رو درست بودن همه چیز خدا روشکر برکت میاد تو کارش اما همکارایی هم داره که حس زرنگی دارن اما همچنان دنبال پول میدون 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شاالله بهترین جراحی باشهنمبدونی بعدش چقدر حسهای خوبچقدر واکنشهای خوبو چقدر زندگی رنگ و لعابش عوض ...

واقعا 🥰 چقدر حس خوب میدی بهم ، از روزی رفتم ارتودنسی همش شوهرم گفت الکی رفتی بخدا خوبی  ، من 🙁

بعد کلی واسش توضیح میدادم قانعش میکردم باز ویزیت بعدی 😒

البته اینم بگم خدا ازش راضی باشه ، زندگی متمولی نداریم ولی حاضر شد واسه خوشحال کردنم این قدم بزرگ رو برداره برام 

یه شب بهش گفتم کادو تولد و سورپرایز و مراسمات زیاد خوشحالم نمیکنه ، جاش یه آرزوی بزرگ منو برآورده کن ، آرزویی که از مجردی داشتم ، تا همیشه مدیونت میشم

یه لبخند رضایت زد بهم و میدونست خواسته ام چیه

چند وقتی گذشت ، و از اونجا که یکی از دندونای جلوم رو کشیده بودم و بخاطر هدفم حاضر نشدم ایمپلنت کنم ، چن سالی بدون دندون موندم، پسرم که حدود سه سالش شد و دیگه از جا خالی دندون کلافه شده بودم 😫

سرچ کردم و دکتر خوب پیدا کردم و یه روز رفتم مشاوره 

اونجا اون دکتر جراح گفت فعلا نمیتونی جراحی کنی تا حدود دو سال باید ارتو کنی

رفتم هزینه ارتو رو پرسیدم حدود ۵۰ تومن😮

خیلی زیاد بود واسمون ، چون شوهرمم تازه مستقل شده بود

اومدم پیشش و گفتم لطفاااااا🥺

اونم لبخند زد ☺️

منم سواستفاده گر 😁

الان تقریبا یه سال و نیمه ارتو کردم ، دکترم گفته بزودی وقت جراحیته🥳

تا این چند وقتم می‌خواست سعی کنه متقاعدم کنه که نرم واسه جراحی

ولی جدیدا خدا رو شکر متقاعد شد 

هزینه اش بالای ۱۵۰ میشه ، البته باز بستگی داره ، ولی همش میگم ارزشش رو داره🥰

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏
متاسفانه تگ کردن بلد نیستمراز پرانرژی بودنم احتمالا زمینه ژنتیکی داشته باشه مادر خدا بیامرزم هم فعال ...

دوست عزیز مچکرم بابت راهنمایی تون ...

ان شالله همیشه سلامت و شاد باشید 

بازم از برنامه های انرژی بخشتون برامون بنویسید ..  

سلام سلام چقد پست های امروز تاپیک خوب بود ریحانه جان من که کلی ایده گرفتم از نوشته هاتچقدم دست ب قل ...

همش خوب بود به جز اون خط آخری که نوشتی هر وقت از چیزی ناراحت بودم 100 بگیرم خدای نکرده اینجوری ناراحتی زیاد میشه بگو هر وقت خوشحال بودم هر وقت هزینه  ای رو مدیریت کردم هر وقت پول جدید دستم اومد و...

من خودم هر وقت پول جدید دستم میرسه زود از حقانی یا طلاسی خرید میکنم 🌹

سلام دوستان برتر از گل🌹

امشب تمام مسلمانان دست به دعا دارن و همیشه میگن که دعای دسته جمعی حاجتها رو روا میکنه😍

برای تک تک اعضای تاپیک از رویای عزیز تا معصومه جون و مامان سبحان و تیتان جان و تبسم و همه عزیزان...(  الان یکم سختمه همگی شما عزیزان رو نام ببرم ولی تک تکتون رو دوست خودم میدونم باعث افتخارمه) دعا میکنم هر حاجتی دارید برآورده به خیر بشه انشالله و هر کسی حاجت داره لایک کنه براش صلوات هم میفرستم.🤲❤️

من از همگی شما درسهای زیادی گرفتم که مدیون همتون هستم. خداوند بهتون پاداش بده 🤲❤️

از رویا جان❤️ یاد گرفتم که بی منت ببخشم ... (باران باش و مپرس کاسه های خالی ازآن کیست)

با داستانهای زندگی معصومه جون ❤️چاله های زندگیم رو شناختم و تلاش کردم تا طلاش کنم

با شیرین زبونیاتون شاد شدم با تبسم❤️ خندیدم

با یاس بیوتی❤️ ذهنم بازتر شد به مهاجرت 

با مامان سبحان جان❤️ صبوری یاد گرفتم  و وام رو شناختم

با ریحانه عزیز ❤️همسو شدم در زیبایی روزمرگی ها 

امروز تاپیک فوق العاده بود از نازی جون❤️ هم متشکرم که با سوالش باعث شد عزیزان انقدر تجربه زیبا برامون بگم

واقعا منو ببخشید که تک تک نام نبردم حمل بر بی ادبی نشه 🌹🌹🌹

دوست عزیزی که میلی گلد و طلاسی رو اولین بار معرفی کردن کیبودن؟؟؟✅️

امشب برای حاجت روایی منم میشه دعا کنید؟؟؟ ... شما دلاتون پاکه دعاتون مستجاب میشه❤️🌹

خوبی و مهربونی مفته... مهربون باشیم... بعضیا فکر میکنن پولیه😄
مانتو وقت حراج میخرم مثلا ۸۰۰ بوده آف خورده ۴۰۰و تا حالا گرون تر از این نخریدم پالتو هم وقت حراج فصل ...

عزیزم کراتین نکن

همون پروتینه و احیا انجام بده عالیهه موهات هم لخت و مرتب میشه هم تقویت میشه

من موهام فر و خیلی پرپشت بود ریزش شدید گرفتن جوری شد شونه ک میزدم دندونهای برس دیده نمیشد کلی هزینه آزمایش دادم همه چیز اکی بود

دیگه رفتم پروتینه خیلی خوب شد هم لخت و مرتب شدن هم ریزشون قطع شد

فوری فرق داره. فک کنم یک هفته یا ده روز طول کشید. امتیازی

سلام عزیزم ببخشید من 6 تومن وام امتیازی از بانک مهر میخام بگیرم مگه ضامن میخاد من فک کردم مثل ویپاد فقط حساب و چک میکنن به ی بنده خدایی گفتم پولشو گذاشته الان نمیتونم راحت وام بگیرم براش اگه تونستین راهنماییم کنید ممنون

2810