2777
2789
یا مثلا ی شب شام لوبیا گرمه و در کنارش پیاز بشه همسرم هم نون سنگک بخره ی شب عدسیه با با پیاز و ابلیم ...

سلام 

ببین سامیه درست گفتن اون بن هم جز خریداتون میشه و خرجتون ببشتر از اون ۴تومن میشه. 

غذاهای بچه های گلت نوش جونشون باشه. در حال رشدت بخورن جون بگیرن😍

در مورد مصرف: 

من پیاز بزرگ و کوچک میگیرم..... چون بزرگ ها(متوسط رو به بزرگ) برا کنار مرغ، و خورشت که میخوام تفت بدم مرغ، و گوشت رو..... کوچک برا کوکو و سالاد(بچه بد خوراک من میکه پیاز تو سالاد نکن ولی خودت شیرازی هستی میدونی مزه نمیده خدایی بدون پیاز مجبورم یه کوچولو خورد کنم تا مزه خوب بده و زیاد هم دیده نشه که بخوره😅😅). 

همیشه پیازی بر میدارم که اضافه نیاد یعنی از پاک کردن پیاز تا استفاده اش زمانی نگذره چون میگن و میکروب  و آلودگی میگیره حساسم رو این موضوع. 

برا بقیه موارد هم همینطور.... مثل سیب زمینی و غیره

گوجه کنار غذا اصلاا به صورت خام نمیخوریم که بگی یه وقت زیاد خورد کنم و الکی مصرف بشه.... چون اسراف بدم میاد. 

خیارشور.... یه شیشه کوچک که میخرم برا یکسالم کافیه چون کنار غذا نخوریم.

خلاصه که اسراف و زیاد چیزی مصرف نمیکنم....گذشته از هزینه اش من معتقدم که اسراف برکت و روزی رو از زندگی میبره. 

حتی غذا برا همون وعده ناهار فقط... یه ذره ازش برمیدارم برا شام بچه فقط.... چون اگه بمونه هیچ کس نمیخوره و باید بریزم دور..... خلاصه که حواسم به اسراف هست.

و خیلی چیزهای دیکه که یا دوس نداریم یا حذف شدن. ولی باز هم همون میشه خرجمون که گفتم. 

آناناس 

آوووکادو 

بلوبری 

که نمیخوریم بگم میوه هامون لاکچریه😅

خریدهای تره بار هم همیشه هر هفته انجام میدم..... که چیزی نمونه و خراب و پژمرده بشه که بخوام بریزم دور. 

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
عزیزم اینجا هستیم که از نر بدوشیم باید راه‌ها و قلق ها و کارایی که لازمه کشف کنیم خیلی خوبم میشه با ...

خوووب بگووو عزیز 

تا من انجام بدم 

سر تا پا گوشم و مثل معصومه عزیز ریز بشو تو خرج هات و بشووو الگو برام. 

این گوی و این میدان. 

باهات هم راه میشم و از راهکارهات استفاده نمیکنم و میام گزارش میدم.... بسم الله💪🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوووب بگووو عزیز تا من انجام بدم سر تا پا گوشم و مثل معصومه عزیز ریز بشو تو خرج هات و بشووو الگو برا ...

استفاده میکنم امکان ویرایش نداره😒😒😒

❌در ضمن اینها رو نمیگم که حرف و حدیثی پیش بیاد و کسی ببرم زیر سوال نه❌

من هم مثل خیلی های دیکه مستاجر هستم و دلم میخواد صاحب خونه بشم. به همین خاطر اینجا و تو این تاپیک هستم. 

از معصومه عزیز ممنونم که باکس بندی یا پاکت بندی قبلا برامون میگفت. 

و اون خرج ها مثل لباس، مسافرت، رسیدن به خودمون، آرایشی بهداشتی،  اینترنت و.... همه باکس بودجه مخصوص خودش داره و به اندازه  همون بودجه مثل معصومه خرید میکنم نه اضافه تر. 

خانوما من شرایط گرفتن ی وام رو دارم ک قسطی میفته ماهی ۲میلیون. 

ولی بعدش با احتساب باقی اقساط و خرج خونه نهایتا ۲تمن از حقوقمون بمونه

وام رو بگیرم میخام همشو بدم طلا.

بنظرتون بگیرم یا نگیرم و ماهیانه قسطی طلا بخرم؟؟؟

یکم دودلم میگم نکنه پول لازم بشیم و خب ۲تمن خیلی کمه!!

دوستان عزیز در مورد مراقبت از وسایل قبلا اینجا نوشته شده و شاید حرف من تازگی نداشته باشه براتون، اما سوای از بحث گرونی و جایگزین کردن اونها، اگر زمانی قصد فروش و تغییر دکوراسیون و ... داشته باشین باز متوجه خواهید شد که چقدر مراقبت از وسایل خودش رو نشون خواهد داد

من وسایلی دارم که بعد ده سال استفاده وقتی میذارم تو سایت و اپلیکیشن های فروش براحتی فروش میره،چون واقعا تمیز و مرتب هستن

سرویس غذاخوری و پذیرایی ، یک دونه اش لب پر نشده
سرویس قاشق چنگالام یه دونه اش گم نشده و مابقی وسایل همینطور....

صرفا اگرم تعویض میکنم بخاطر دلزدگی بعد از چندین سال استفاده مداوم هست...

درخت  سرسبز و شاداب صبرم می گوید :امیدی هست چون خدایی هست …
خوووب بگووو عزیز تا من انجام بدم سر تا پا گوشم و مثل معصومه عزیز ریز بشو تو خرج هات و بشووو الگو برا ...

مآ سه نفریم بیشتر به ناهار اهمیت میدم حتما خوب درست میکنم اگه موند واسه شام بهتر نموند یه عدسی یا کته گوجه ای یا بربری و کره و پنیر یا نیمرو.در ماه حدودا ۵تا ۶ کیلو برنج میخرم میشه حدودا ۹۰۰تومن ،یک ونیم کیلو گوشت چرخ شده حدودا ۸۰۰ تومن ،۴تا مرغ 🐔 حدودا یک تومن  ،دیگه هفتگی ۵۰۰ برای میوه و ۴۰۰برای صیفی جات گذاشتم میانگین ،چیزایی مثل زرشک و زعفران و کشمش پلویی و گلاب و روغن و اینا دیگه هر ماه لازم نمیشه  ،اینم بگم ما مصرف فسفودو هله هوله و غذای بیرون اصلا نداریم  ،عاشق کیک های خودمم اگه هوس شیرینی تر کنم میخرم اونم چن ماه یه بار ،کلا از گشنگی بمیرم ترجیح میدم یه 🍅 خالی بخورم تا غذای بیرون بهم نمیسازه دیگه بقیه اعضا هم تفهیم شدن ،اهل مهمونی رفتن و مهمونی دادن نیستیم  با دوستام زیاد پارک و اینا میریم، اگه پامو از رو ترمز بردارم مصرف برنج به ۸ تا ۱۰ کیلو هم میرسه 

یا مثلا ی شب شام لوبیا گرمه و در کنارش پیاز بشه همسرم هم نون سنگک بخره ی شب عدسیه با با پیاز و ابلیم ...

عزیزم چقدر عالی توضیح دادی خیلی ممنونم . خیلی کارآمد بود❤️

خوبی و مهربونی مفته... مهربون باشیم... بعضیا فکر میکنن پولیه😄
خانوما من شرایط گرفتن ی وام رو دارم ک قسطی میفته ماهی ۲میلیون. ولی بعدش با احتساب باقی اقساط و خرج خ ...

خب عزیزم حساب کن شما اون پس انداز و یه جا کردی خیلی بهتره که 

خرج خونه و اقساطت هم دادی اون ۲ تومن برای چه کاریه ؟ 

خرج لباس و چیزای دیگه هم کنار گذاشته میشه یا نه؟

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
سلام ببین سامیه درست گفتن اون بن هم جز خریداتون میشه و خرجتون ببشتر از اون ۴تومن میشه. غذاهای بچه ها ...

بن ما 600 

یارانه 1200 

با همون سه تومن ک از حقوق میزارم 

و ب تومن از اسنپ 

میشه چند 😂😁 5800 

ولی خب درس میگی بلاخره خرج و مخارج بالاست ما شاید دو روز در هفته هم بشه ک مثلا سبزی تموم بشه و نخرم یا مثلا میوه تموم بشه و نخرم شاید بخاطر اینه ک با همین مبلغا بسته میشه ماهمون 

اما در کنارش گفتم مصرف گوشت و حبوباتمون و برنامه غذایی امونم رو 

زیاد تو فکر قیمتش نرو همین ک تغذیه اتون سالمه و اصراف نداری کارت درسته 

بخای کمتر کنی هزینه ها رو باید مصرفت رو عوض کنی 

مثلا تنوع غذایی گیاهی بیشتر 

و هر چی داشتی باهمون بپزی نری حتما تهیه کنی 

سوپر و فروشگاه رفتن رو محدود کنی من این نکته ها رو پستم گفتم عزیزم دوس داشتی مثلا برا ی ماه استفاده کن ببین چطور میشه 

2810