2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان 

یه سری پیام ها رو که میخونم واقعاااا با منطق و عقل جور در نمیاد.... خرج خورد و خوراک رو با ۴تا ۵تومن میبندن. 

اخه چطور ممکنه خدایی چقدر شما مواد غذایی استفاده میکنید که اینقد کم میشه. 

به چیزهایی که میگم توجه کنید بعد لطفا گارد بگیرید و منو ریپ بزنید و قانعم کنید: 

ما یه خانواده ۳نفره (بچه ۳_۴ساله بد خوراک و کم خوراک😭) 

اینها رو برای یک ماه دارم میگیم: 

خرج مهمانی.... صفر(چون اهل مهمونی دادن و رفتین نیستیم و هر از گاهی مهمونی میریم). 

هزینه غذای بیرون.... ۱درصد(گاهی ماه ای هیچی ). حرف هزینه نیستاااا کیفیت غذای خونه یه چیز دیگه هست و اینکه بچه ام هم غذای بیرون فقط کوبیده دوست داره😅 و دیگه هیچی نمیخوره . 

مربا، کره، ترشی، عسل، خامه، قند.... صفر

(به جای ترشی... همیشه سالاد داریم... و عسل هم فقط برای مریضی استفاده میکنیم)////و کنار چایی شکلات و کیک میخوریم. 

کالباس، ژامبون، سوسیس،همبر، انواع پنیر ورقه ای، چدار، پنیر پیتزا، ناگت و اینها.... صفر(جهت سالم خوری) 

مصرف نوشابه.... ٠/۵درصد (گاه گهداری میگیریم) 

گوشت قرمز مصرفمون بی نهایت کم....چون من گوشت خور نیستم و فقط شوهرم گوشت قرمز میخوره.

اهل خرید و خرج های هیجانی هم از وقتی که با این تاپیک آشنا شدم..... صفر 

ناهار.... برنجی هست. 

شام...نونی. 

خرج هامون مینوشتم ببینیم اینها که شما میگید خدایی چقد برا ما میشه از روی کنجکاوی......بالای ۷تومن میشه. بدون خرید عمده. 

❌در حالی که باید طبق این هایی که نوشتم صفر.... ۳تومن خرج ما میشد. ❌

خیلی ها اینجا با خرید عمده و خورد و خوراک.... ۴تا۵تومن میبندین مهمون هم میدید. چطوری اخه چطوری!!!!!! 

دوستان دقت کنید فقط حرف هزینه خوردن هستااا

چکاب سالانه و بقیه مسائل هزینه اش جداس. 

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 

سلام به همگی 

امروز من رفتم پاکسازی پوست + مرطوب کننده و ژل شست و شو صورت خریدم ( این رو جهت این گفتم که دوستان نگن تو این گروه همه فقط دنبال طلا هستند والا که من و شما هم رو نمی‌شناسیم که من بخوام پز بدم 

از طرف دیگه کفی کتونیم خراب شده بود که می خواستم کفی بخرم 

اما چشمم افتاد به کتونی که گذاشتم رد کنم بره/ کفی هاش نو بود و این چنین دیگه لازم نشد کفی بخرم 

یه عقیده که من توی زندگی شخصیم پیاده کردم این بود که رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود رهرو ان است ...

چقدر خوب گفتید بهتره از زندگی کمی هم لذت ببریم ولی به جای ۳ سال آینده ۵ سال آینده به هدف اقتصادیمون برسیم در عوض، روزهایِ زیبای زندگی مون تحت فشارهایی که ممکنه روح و روانمون را تاآخر عمر آزار بدن قرار نمی گیره .

اگر به نقطه ی امنی رسیدیم و بیشتر از اون باز هم ریاضت ها را ادامه دادیم ظلم به خودمون و نادیده گرفتن شخصیت و روح و روان خودمون و اعضای خانوادمون هست آرزوها هیچ وقت تمومی ندارن این ما هستیم که باید به خودمون بها بدیم.

لطفا اگر ممکنه مکمل های بچه تون را بگید و البته سن شون را.ممنونم

عزیزم ازبچگی دوره ای مکمل میدادم کوچکتربود ویواکیدز بزرگترشد ایمونیس بدون زینک چون زینک اضافه ضررداره  وبلوغ زودرس میاره

امگا۳هم مقطعی میدم وقطع میکنم خیلی برای تمرکزحواس خوبه چون ریفلاکس داشت ازسوئد براش پروبیوتیک خریدم خیلی خوب بود الان گاهی پروبیوتیک داروخانه میدم خیلی مارک هست

آهنش توی چکاب خوب بودشکرخدا دی کم بود که دی اولترا میدم وشش سالشه

همروقطع ووصل میکنم چون زیاددادنش هم مضره

ازجای مطمئن ارده شکلاتی میخرم باشکلات قافلانکوهه خوش طعمه به عنوان کاکائومیخوره تخم مرغ آبپز رو باکره ونمک وچنگال مخلوطمیکنم بهش میدم،آب آلبالو روبراش یخمک میکنم ،توی آجیل ها فقط بادام میخوره خیس میکنم پوست قهوه ایشومیگیرم دوست داره کلسیم هم عالیه

گاهی گردو نخود کشمش هم میدم

لواشک خونگی درست میکنم گاهی اونومیخوره وپفیلا خونگی

پاستادرست میکنم فقط توآب روغن روش پنیرپارمسان میریزم خوشمزه اس مقویم هست برای بچه ها

گوشت ومرغ وماهی به هرترفندی شده درطول هفته هم میدم

سیب زمینی روی نمک میپزم عاشقشه به جای اسنک میخوره ازبچگی عادت شده براش

باتخم مرغ وشیروآرد وسویق پنکیک تابه ای درست میکنم باشیره انگور میخوره بدون شکر

بروکلی میشورم هویج پوست میگیرم میزارم جلوش برداره اگرم نخوردکاری ندارم

پیش بیادبستنی یاکاکائوبیرونم میخوره که جلوشونمیگیرم

وچیزهای دیگه خاطرم نیست

اصلابچه خوش غذا وتپلی هم نیست ولی تلاشمومیکنم کم نزارم براش دیگه خدا خودش کمک کنه

این مواردغذاییم گفتم شایدبه کارتون بیاد

الهی ربی ومن لی غیرک💖
سلام دوستان یه سری پیام ها رو که میخونم واقعاااا با منطق و عقل جور در نمیاد.... خرج خورد و خوراک رو ...

والا ماهم دونفریم ناهار خونه نیستیم فقط شام ماهی ۴/۵تومن هزینه خورد و خوراک میشه😁😐

نوشته بود آیا کسی را چنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم از جنگ ها بازگشته ام با زخم ها و موی سپید... یادگرفته ام صبور باشم و به تماشا قانع 💔
سلام به همگی امروز من رفتم پاکسازی پوست + مرطوب کننده و ژل شست و شو صورت خریدم ( این رو جهت این گفتم ...

من امروز کلی وسیله عکس گرفتم بزارم دیوار خداکنه بره سبک بشم😉😁

الهی ربی ومن لی غیرک💖
ببین به نظرم با این توصیفاتی که از خودت دادی خسیس نیستی فقط دلت نمیاد برای خودت هزینه کنی که اونم شا ...

بله رفتارام بیشتر به دوران کودکی برمیگرده واقعا شرایط سختی داشتیم روحیه منم حساس

همیشه تو خونمون سر پول دعوا بود ما هیچوقت تولد نداشتیم مسافرت نرفتیم بعضی شبا گرسنه میخوابیدیم 

آرزو داشتم بتونم ساز بزنم ولی پول کلاس رفتن نداشتم

پول تو جیبی مدرسه مو خرج نمیکردم خیلی کم برا خودم خوراکی میخریدم بیشتر جمع میکردم ( مامانم میگفت باید برای روز مبادا پول داشته باشی ) ولی یادم نیس چیکارش میکردم

ولی اینا نباید باعث میشد به این روز بیافتم که همسرم بگه تو بلد نیستی خرج کنی 

ان شالله بتونم تغییرات خوبی داشته باشم و بیام اینجا بگم

سلام دوستان یه سری پیام ها رو که میخونم واقعاااا با منطق و عقل جور در نمیاد.... خرج خورد و خوراک رو ...

من خرج خونه دستم نیست ولی همون سالاد لاکچریه

برنجتون حتما ایرانی وباکیفیته

مرغ تازه گوشتتون گوسفندی

و....

شایدکیفیت موادغذاییتون بالاست به نسبت هزینخ بالا

البته نظرمنه

الهی ربی ومن لی غیرک💖
من پارسال کلی وسیله تو دیوار فروختمیکسری هم به سمساری فروختم یک سری هم گذاشتم دم در

ایولا

من میزارم میان التماس کمتربده مثلا چی وسیله ۵۰۰تومنی رو۲۰۰گذاشتم

ازطرفی ترس ریزی دارم تلفن وآدرس خونه روبدم

ولی واقعا کلی وسیله نو ودرحدنو داریم 

اطرافمم آشنایی کسی نیست بدم

الهی ربی ومن لی غیرک💖
برای غذا اول گفتیم باقالی پلو با ماهیچه بدیم خوب خیلی غذای مجلسی هست ولی یه مدل غذا باز یه جوری بود ...

اوه اوه

منم یه مهمونی رسمی در پیش دارم

اتفاقا قرار بود یکی از غذاهام باقالی پلو با ماهیچه باشه

که خب ظاهرا کنکله😁

قطعا تا اون موقع سعی میکنم یه برنامه خوب بریزم

من خرج خونه دستم نیست ولی همون سالاد لاکچریهبرنجتون حتما ایرانی وباکیفیتهمرغ تازه گوشتتون گوسفندیو.. ...

سلاد شیرازی لاکچریه خواهر 😅

چون بچه ام کوچیکه به جز شیرازی چیزی نمیخوره. 

هر ماه که گوشت نمیخریم. هزینه اش نیست. و برا ۳ماه اکثرااا میره. 

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
2810