2777
2789
دوستان با تحربه من کارمند رسمی ام چطور دسته چک بگیرم بانک شهر حقوقمو میده ولی سریع برداشت میکنم واسه ...

شما با مستندات درآمدی میتونی درخواست دسته چک بدی

برای دفترچه دوم به بعد نیاز به کارکرد حسابه

اولی رو راحت بهت میدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من دو. تا هدف بزرگ دارم یکیش پس انداز یکیش لاغری و تناسب اندام

خیلی خوبه

ولی پیشنهاد میکنم پس انداز رو به یه هدفی گره بزنی بهتره

مثلا خرید خونه، زمین، ماشین، وسایل خونه(اگر ضروری هست) و …

قانون دو دقیقه چیه اگه به تاپیک مربوط نیست اونور میگید تگم کنید؟؟

قانون دو دقیقه یک تکنیک مدیریت زمان است که به شما کمک می کند تا با انجام فوری کارهای کوچک، ظرفیت بیشتری برای انجام کارهای بزرگ داشته باشید. قانون دو دقیقه ساده است: اگر انجام یک کار کمتر از دو دقیقه طول می کشد، بلافاصله آن را انجام دهید. این کار از انباشته شدن و طاقت فرسا شدن کارهای کوچک جلوگیری می کند.

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰
یعنی شما در روز فقط یک وعده غذا میخورین؟ما که حتما هم ناهار داریم هم شام

نه عزیزم سه وعده صبحانه ناهار شام بعلاوه دو تا میان وعده

همسر من ناهار نمیاد خودمم شاغلم شام درست میکنم برای ناهار منو بچه ها هم میمونه پس ناهار درست نمیکنم و ناهار فردای همسرمم که میدم صبح میبره 

البته بیشتر اوقات از شامی ک درست میکنم فقط بچه ها میخورن منو همسرم ناهار میخوریم خودمون سالاد میوه آجیل چایی و خرما و گاهی پفیلا اگه فیلم بخایم ببینیم

شام اگه چرب و چیلی نباشه یکم همسرم میخوره ازش ولی من اصلا

بچه ها من طاقت نیاوردم طلاقیمت خوب بود نتونستم بیخیال شم کلا یه تومن داشتم قرار بود برم لباس بخرم می ...

مبارکت باشه عزیزم . ویپاد چیه ؟ دیدم زیاد گعتن تو این تاپیک 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
به هیچ وجه این کارو نکن الان بدترین وقت برای فروختن طلا و دلار هست

آخه عزیزم شوهر نادون من سه ماه پیش وامی که گرفته بودیم برای پول پیش رف همشو داد طلا،گف تا سه ماه دیگه سود میکنیم ولی نه تنها سود نمیکنیم بلکه تا الان حساب کردم ۱۴میلیون ضرر کردیم😭😭😭😭

حالا چهل روز دیگع مواد تخلیمونه،بنظرت تا ده الی پانزده روز دیگه طلا بالا نمیره؟؟؟🥺🥺🥺🥺🥺

دیروز سر یک داستانی که طولانیه ما مجبور شدیم که ۲۵۰ هزار ت خرج احساسی داشته باشیم که اصلا چیزی که ما می خواستیم نباشه 

این مبلغ چیزی نیست 

اما درسی که برای من و همسرم داشت این بود که هر چقدر هم خوب پیش بری جایی که زن و شوهر هماهنگ نباشند همون جا رشته کار از دست خارج شده 

نصف بیشتر ما مشکلات ما آدم ها نداشتن نظم و تمرکز ذهنی هست 

2810