2777
2789
عزیزم من هرچی رمز عبور میزنم میگه صحیح نیست چند بارم تغییرش دادم بنظرت چیکار کنم 😢

گلم فكر كنم زمانش تموم شده نگران نباش باز هم طرح ميزارن تا بوده همين بوده در سال چندبار طرح ميزارن عيدها بهمن ماه 

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی

سلام دوست جونیاااا♥

اول ماه و خودمو ب چالش کشیدم فکر میکردم اخر ماه خیلی کم بیارم ولی شکر خدا خیلیم خوب پیش رفته همه چی 

واقعا روزی رسان فقط خداست ماها وسیله ایم♥️

انشالله ۱ هفته اخر ماه هم مسافریم و مرداد رو با طلای بیشتر شروع میکنیم👍😋😋😋

بچه ها من تصمیم داشتم تا سال بعد ک میریم خونه خودمون وسیله های اضافی رو رد کنم کم کم اونایی ک دوس دارمو از ریز میزه ها شروع کنم ب خریدن

کالاهای بزرگ مث مبل و یخچالم... همون سال دیگ بعد جابجایی بخرم ولی امروز ی مبل دیدم اصلا دلمممممممم رفت🥲🥲🥲🥲

واقعا شیک بود دلم میخاد بخرمش از یطرف میگم الان بخرم تا سال دیگ زیر دست و پای بچم داغون میشه اون حالا نو بودن رو نداره از طرفی کلی قسط داریم و اگ بخریم خیلی تو فشار میوفتیم اگ نخرممم دلمووووو چیکار کنممم خیلی بدلم نشسته لامصب

شما جای من بودین چیکار میکردین🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام. اتفاقا بنظر من 17 شهریور و بازار فردوسی بدترین جاها برای خرید هستن جون بشدت زائر میره اونجا و ...

با هاتون تا حدودی موافقم اما به نظرم سجادوراهنمایی هم جنسای خیلی باکیفیت و خیلی وقتا قیمت مناسب پیدا می‌کنی که فکرنمیکنم توهیچ شهری بااین قیمت پیداکنید

بچه ها جون سلام

تو برنامه اسنپ یک گزینه جدید اضافه شده با عنوان اعتبار بانکی که با چک صیادی و سود ۲۳ درصد تا ۵۰ تومن اعتبار میده تا از فروشگاه های طرف قرارداد اسنپ خرید کنیم.... گفتم در جریان باشید برای طلا بد نیست....البته که سود طلاهای اسنپ یه مقداری زیاده.... 

ادامهخرید خونه با همسرم هستچون من وقت نمی کنم خرید کنم ولی همسرم با اینکه همه چیز رو زیاد میخره ولی ...

عزیزم طلافروش منم بهم پیشنهاد داد هر چقد پول دستم اوند بریزم براش بعد که بمقدار چشمگیری رسید برم طلامو بردارم ولی من روم نشد بپرسم به چه اعتباری؟ درسته آشناس اطمینان دارم تو دفترش مینویسه ولی ی اتفاقی براش بیفته دستم ب کجا ینده؟ الان شما ازشون مدرک میگیرید ک دستشون طلا دارین؟ 

خلاصه آوردیم شاهانه براش تولد گرفتیمشام دادیم 😍انواع و اقسام شیرینی ها ....چند جور میوهچند جور خورش ...

تولد آقای همسرتون مبارک باشه‌ ، خیر زن و بچه هایش را ببینه ، تولدشون پر تکرار🌱🌱💐💐 .من اومدم از مشهدی که اصلا اقتصادی نشد و از دستم در رفت البته من تلاشم را کردم شایدم اقتصادی بوده و من نمیدونستم‌، چه می‌دونم ، فقط حس بدی دارم . اما اشکال نداره گذشته ها گذشته . رفتم یه مدرسه جدید و یه جورایی برند ، مادرم و یکی از همکاران خیلی تشویقم کردند که این مدرسه برم ، فعلا درست شده.  یه جا کلاس گذاشتم و همه خیلی تشویقم کردند و گفتند کانال و ... نداری گفتم نه ، تعجب کردند و گفتند ما نیاز داریم و ...🌻

خدا خیر بده به غذای فریزری ، امروز گشنه رسیدم اما خورشت آلو و به ها نجاتم داد🍬🎂

راستی تو مشهد یک کیلو هم کم کردم ، خیلی مراقب بودم. اما تصمیم دارم پیش دکترم دوباره برم ، شاید هم گذاشتم ۵ کیلو دیگه لاغر کردم بعد رفتم ، چقدر رژیم سختتتتته 😑😑😑

دیشب همسرم گفت ، خونه دوباره نامرتب شده 😜 اشاره مستقیم به من 😁

البته خوب اون موقع که من نبودم کسی چیزی نمیپخته😎

برای همه تون اگه قابل باشم دعا کردم 🥰

صبحانه حرم هم قسمتم شد ، یادتون باشه اپلیکیشن نسیم رضوان را از بازار بگیرید و تو مشهد فعال کنید .

یکی گفته بود کمد جوایز چیه ؟ من یه کمد و چمدان دارم اگه چیز قیمت مناسب و خوب ببینم یا کسی کادویی بده که مناسب من نباشه میذارم تو این کمد برای کادو برای کسی که استفاده می‌کنه ..🍯🍯🍯

رسیدم خونه زردآلو ها کرم گرفته بود ، شستم و پر کردم.

گیلاس ها له شده بود ، خراب ها را جدا کردم .

موز ها له شده بود برش زدم و گذاشتم تو فریزر برای شیر موز خوشمزه 😋

دوستم آمده بود خونه مون ، منم قبلا آلو های له و ... را پخته بودم و هسته ها را جدا کرده بودم گذاشته بودم تو فریزر ، سریع یه تکه از اون ها یه تکه از توت قرمز های یخ و کمی ترشک و قارا را ریختم تو میکسر با یخ، نوشیدنی ترش و عالی شد ، دوستم که خوشش آمد دستورش را پرسید ⚽

دارم تو دیوار میگردم دنبال ماشین خوب و روپا.

مراقب خودتون و خوبی هاتون باشید ، بای بای 

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰
ممنون عزیزم، ویپاد هم باید پول به حساب بخوابونم که بتونم وام بگیرم؟

تو ویپاد وقتی پول واریز کنی هر ۲۴ ساعت برای ۱۰۰هزار تومن یه سکه میده.

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
ویپاد کلا غیرحضوریه عزیزماین دیگه سیاست بانکه که چطور اعتماد میکنه؟ولی بدهی بانکی باعث میشه کارای با ...

از کجا میشه دید اعتبار و من می‌خوام وام بانک مهر بگیرم و قبلاً هم وام نگرفتم

عزیزم طلافروش منم بهم پیشنهاد داد هر چقد پول دستم اوند بریزم براش بعد که بمقدار چشمگیری رسید برم طلا ...

بله من فاکتور میگیرم ازشون 

ولی اینکه طلام‌ اونجا هست رو به چند نفر میگم 

برای من دو تا برادرهام هستن 

مشکلی ندارم 

تو ویپاد وقتی پول واریز کنی هر ۲۴ ساعت برای ۱۰۰هزار تومن یه سکه میده.

الان ثبت نامم رو کامل کردم تا جواب احراز هویتم بیاد ببینم از این خیری بهم میرسه ! از صندوق مهر که چیزی عایدم نشد، بلو هم ثبت نام کردم ، زدم به سیم آخر 😅

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏
از کجا میشه دید اعتبار و من می‌خوام وام بانک مهر بگیرم و قبلاً هم وام نگرفتم

سلام عزیزم❤️

تجربه وام بانک مهر رو بگم شاید بدرد کسی بخوره❤️

منم تا حالا وام نگرفتم و مهر میخاستم وام بگیرم گردش حساب داشتم

✅️اعتبار صفره وقتی وام نگرفتی و تازه شروع میکنی

و وام فوری هم مهر نمیده به من ک تا حالا وام برنداشتم و اعتبارم صفره (من‌ سه ماهه ک بیکارم و بیمه و فیش حقوقی ندارم شاید اینم دلیلش باشه؟!)

✅️اعتبار سنجی هربار ۵۰ هزار کم میکنه از حساب 🥴

✅️زیر صد تومن یه ضامن و بالای صد میلیون دوتا ضامن 

✅️چک میخواد از خودم و هر ضامن جدا

نحوه نوشتن چک تو مراحل درخواست وام هست

ثبت چک هم در وجه حقوقی و تسهیلات و اعتبارات جایی که بعنوان ضمانت باید نوشته بشه نداره همون تسهیلات و اعتبارات میزنن.  البته گویا گرفتن چک غیر قانونیه اینو یه رییس بانک(بانک دیگه ای) بهم گفتن .تاریخ هم تو مراحل مینویسه چی بزنیم.

تو بانک دیدم گویا برای مبلغ کم چک مثلا برادرشون رو جای خودشون اوردن و قبول کرد

اولین کار اینه شعبه خلوت حساب باز کنیم و یا جایی که آشنا داریم🙂

من درخواست دادم و گویا نتیجه درخواست پیامک میشه و بعد باید مدارک خودم بهمراه خود ضامن و مدارک و چک بریم بانک

دعا کنین قبول شه درخواستم🤲

انشالله هر کسی تو پروسه وام هست سریعتر کارش راه بیفته🤲

خوبی و مهربونی مفته... مهربون باشیم... بعضیا فکر میکنن پولیه😄
باشه عزیزم من دیروز ثبت نام کردم گفت ۷روز کاری تا چاپ کارت طول میکشه الان من باید صبر کنم تا کارت به ...

اره ویپادم نصب کن

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
2810