2777
2789
مامان سبحان من 100 تومن دو ماه تو سپه سپرده کردم100 تومن وام گرفتم 36 ماهه - 21 درصدهمین طرح نگین آت ...

عزیزم من خودم نگرفتم ولی همون اول که پرسیده بودم اینطوری گفته بودن ، حتی یک کاربری هم اینجا ۲۴ ماهه گرفته بود ، ۳۶ ماهه باشه که خیلی خوبه . 🌹🌹🌹🌹😍😍😍

عزیزم ۳ تومن فقط گذاشتین وام گرفتین درجا؟قبلا حساب نداشتین ؟وامش پایان سال باید تسویه کنیدما بانک کا ...

درجا که میگفت نه

باید یکی دوهفته بگذره

اما من اصرار کردم قبول کرد

۳ تومن مسدود شد

توی بانک ملی قبلا حساب داشتم ،اما گفتن باید شعبه کارگشایی حساب باز کنی

وامش یکساله سال بعد همین موقع

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام

خوب من هم اومدم یه کم همراه تاپیک باشم

شاید حرف هایی که میزنم به درد یه سری ها بخوره بعلاوه اینکه وقتی یه چیزی رو مینویسی خودت بیشتر ایراد کارت رو پیدا می کنی

یه اطلاعات کوچکی از خودمون بدم

من شاغلم مدرس مدرسه غیر انتفاعی هستم

که خوب درآمد اون با قرار داد پارسالم که سه تا مدرسه درس میدادم بعد کسر بیمه حدود چهارده میلیون

من اصلا نمیتونم به این درآمد اکتفا کنم برای همین تدریس خصوصی انجام میدم

و خوب هر چی شاگرد بیشتر داشته باشم درآمدم هم بیشتر میشه

من تقریبا هر روز هفته حتی پنجشنبه ها جمعه ها شاگرد دارم

البته تو مهر ماه همیشه کمتر هست ولی از آبان و آذر تعدادشون زیاد میشه

برای اینکه بتونم به اوضاع زندگی برسم همیشه باید مدیریت زمان داشته باشم

اصلا از غذای فریزری استفاده نمی کنم چون دوست ندارم غذا به صورت پخته  فریز بشه مگر در شرایط خیلی اجباری

هر دو هفته یک بار به اندازه دو کیلو پیاز رو پیاز پیاز داغ می کنم تو یه ماهیتابه بزرگ و چون سرخ شده و روغن داره راحت دو سه هفته تو خود یخچال میشه نگهش داشت دو  کیلو و نیم نخود میخرم خیس می کنم بعد باهاش مواد فلافل درست می کنم که دوازده تا بسته بهم فلافل میده

بسته های نیم کیلویی که برای هر وعده مون کافیه

سبزی قورمه و کرفس رو هم مامانم زحمتش رو می‌کشه برام درست می کنه البته سرخ نمی کنه من هم فقط آبش رو میگیرم بسته بندی و فریز می کنم هر بار که خواستم قورمه درست کنم همون موقع سرخ می کنم با گوشت و مرغ که می‌ره فریزر  

ماهی رو اصلا فریز نمی کنم تازه می‌خریم و مصرف می کنیم

همیشه مواد غذایی تو خونمون باید باشه همسرم خرید می کنه و مثلا کارتونی رب و روغن و ماکارونی و اینا می‌خره

چون من زمان ندارم که برای غذا چیزی کم داشته باشم و برم خرید

شوهرم هم چون میخواد تعدادی بخره فروشگاهی رو پیدا می کنه که پایین ترین قیمت رو گذاشته ممکن رب رو از یه جا بگیره روغن رو از یه جای دیگه حتی نوشیدنی و اینا هم زمانی میخره که آف خوب خورده

یه تراس داریم یک سمتش طبقه بندی شده برای مواد غذایی که خراب نمیشه

پس خرید سوپر مارکتی اصلا نداریم

عزیزم حتما پیگیری کن حالا حداقل اگر برای خودت پیدا نشه برای دیگران تکرار نشه و یه مورد مهم دیگه اینک ...

اره درسته رو بسته نوشته ساعت، شنبه میخوام شکایت کنم ببینم راه به جایی میبره

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
اول آروم باش زنگ بزن پلیس ۱۱۰ و بگو این اتفاق افتاده و من چیکار باید بکنم.دوم اینکه برچسب روی بسته ر ...

میگن تو بسته رو جلو پست باز نکردی محتواش ببینی ممکنه خودت ورداشته باشی از کجا معلوم

عزیزم طلا همراه بیمه نامه اس؟یعنی بیمه نشده برای شما ؟من چندین بار از مهر گلد خرید داشتم بیمه داشت ی ...

گفتن بیمس میشه از بیمه گرفتش ولی باید صورتجلسه بشه و اینکه جلو مامور بازمیکردی 

من هر بار طلا از مامور تحویل گرفتم 

خود مامور می‌گفت خانم این بیمه اس حتما با ارزشه باز کن چک کن اگه درسته تحویل بگیر 

بچه‌ها کسی از طلای اهورا خرید کرده. قبلا هم خرید کرده بودم اما اینبار بسته خالی برام فرستادنزیر باره ...

چی شد طلا پیدا شد ؟

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار ، فکری به حال خویش کن این روزگار نیست
درجا که میگفت نهباید یکی دوهفته بگذرهاما من اصرار کردم قبول کرد۳ تومن مسدود شدتوی بانک ملی قبلا حساب ...

ممنون عزیزم

ضامن نخوتس

شعبه کارگشایی داخل همون بانک ملی؟

کاربر قدیمی هستم کاربری قبلی ترکید 

مامور خودش باید بهت میگفت که جلوش بازش کنی 

واسه ما که اینطوریه 

خود مامور میگه جلوی خودش چک کنیم بسته رو 

❤ممنون میشم برای حاجتم یه صلوات بفرستید❤
2810