2777
2789
اینو یه طلافروشی گذاشته تحلیل دفعه قبلشم درست بود گفت پایینتر میاد تو ۳۵۰۰خرید نکنید که اومد پایین

برای امضاتون۵ حمد شفا به نیت ۵تن خوندم❤️

میشه ایدی این طلا فروش رو بزارین؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها چکار کنم خیلی حس بدی دارم، یعنی کار کدومه چجوری بفهمم

من پیجشو دارم اتفاقا گفتم این سری از این خرید کنم دیگه اینطوریه کنسله 

هدیه خدا منتظر دیدن روی ماهتم  

مامان سبحان جان عزیز دلم عذر تقصیر گل ناز🥰

وام ب ل و ۱۰میلیونی برای بار اول شنیدم شش ماهه باید تسویه کنیم و ماهی یک و ششصد.. هفتصد باید بپردازیم درسته؟ 

ده میلیون.... شش ماهه.... ماعی یک وخورده ای؟ 

جا پودری ماشین لباسشویی رو چطوری تمیز میکنید

دوست عزیز یه شکلی روشه ،شکل انگشت نوشتهpush با انگشت فشار میدی بعد می‌کشی عقب جدا میشه  

من اغلب در مییارم که داخلش آب جمع نشه ،چون بو میگیره

عزیزم اگر بیمه هستی برو بیمارستانهای خود تامین اجتماعی اگر تهران و یا حتی اطراف تهران ساکن هستی برو ...

عزیزم. حتما پیگیری میکنم. بیمه ندارم. میخوام خودم خودمو بیمه کنم پول دستم بیاد. دعام کن ،💚

عزیزم اگر بیمه هستی برو بیمارستانهای خود تامین اجتماعی اگر تهران و یا حتی اطراف تهران ساکن هستی برو ...

عزیزم. حتما پیگیری میکنم. بیمه ندارم. میخوام خودم خودمو بیمه کنم پول دستم بیاد. دعام کن ،💚

نه اصلا قرض گرفتن رو دوست ندارم یعنی نمیخوام به کسی رو بندازم بعد با این تورم پول کسی رو هم بخوابونم ...

منم کسی قرار بود ی مدت نامشخص ۱۰۰تومن بزارهدحسابم 

گفتم میزارم ویپاد اما ترسیدم نشکلی پیش بیاد شرمنده بشم .دیگه تصمیم دارم عجله نکنم خورد خورد از پولای خودم بزارم 

۱۰سال پس انداز نداشتیم اینم روش😅😅

سلام عزیزم یه نظر دارم🤔جایی پیدا کنین که طلا قسطی بدن ، اگه طلا دارین میتونین بعنوان گرویی بذارین ، ...

مرسی عزیزم از نظرت💓

اگه کمی پس انداز نقدی داشتم حتما طلا قسطی میخریدم 

اینجا شرایط ش اینجوریه که باید نصف پول طلا رو پرداخت کنم و بقیه رو قسط ببندم 

ولی فعلا آه در بساط ندارم🙃

برای امضاتون۵ حمد شفا به نیت ۵تن خوندم❤️میشه ایدی این طلا فروش رو بزارین؟

مرسی عزیزدلم💖 اینه پیجش

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
دوستان میشه خواهرانه همگی راهنمایی کنید. یک ماه پیش به خرج من رفتیم شمال. می خواستم برم دریا، حلقه ا ...

عزیزم خواهرانه میگم 

اشتباه اولت این بوده که وقتی همسرت باشه به هزینه شما برین شمال ،این مرده که باید این هزینه ها رو تامین کنه حالا گوشه کنار آدم کمک همسرش باشه هیچ ایرادی نداره ولی نه وقتی که جیب همسر پر باشه 

دوم اینکه شاید در لحظه گم شدن بیانت خوب نبوده که صراحتا برگرده و بگه خودم خریدم و به تو مربوط نیست 🥹🫠 

معقولش این بوده که آنقدر از ناراحتی شما ناراحت بشه که بگه اشکالی نداره یکی دیگه میخریم ( حالا شایدم نخره ولی درستش این بوده که باید گفته میشده )

و در مورد خیرات پدر ، زمانی باید به خودمون اجازه بدیم تو روابط پسر (یا دختر ) با پدر مادر ( بقیه نه ) دخالت کنیم که آنقدر اختیار دار زندگی باشیم که اگه اعتراضی هم. بخایم بکنیم به جایی برسه نه اینکه طرف برگرده بگه پدر مادرم هستن و به خودم مربوطه 😔 البته اینکه نیت آدم هم خیلی مهمه که خیر. باشه من خودم خواهان مردی هستم که پدر مادرش هم براش مهم باشه ولی خرج کردن براشون از روی عقل باشه نه احساس 

بچه‌ها کسی از طلای اهورا خرید کرده. قبلا هم خرید کرده بودم اما اینبار بسته خالی برام فرستادنزیر باره ...

یاخدا چقدر خرید کرده بودی؟من طلا به هیچ وجه آنلاین نمیخرم چون اگه گم بشه یا پیج الکی باشه پول زیادی ازدست میره بالاخره پول به راحتی بدست نمیاد

بنظرم اشتباهه توام دیگه آنلاین نخر من لباس فقط میخرم میگم اگه گم بشه هم گم شده دیگه 

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
وقتی مهر و موم بوده خب خودشون مشکل داشتند و توی جعبه نداشتند.اگه حضوری میتونید برید حتما برید و دورب ...

الان دیدم یه طرف کارتون قبلا پاره شده، و چسب زدن

حالا چکار کنم پست گردن میگیره 

خیلی ناراحتم شوهرمم میگه دف دیگه اینترتی چیز ی سفارش دادی من میدونم با تو. 

یعنی کار کدوم پستچیه؟ این پسره که همیشه بسته ها رو برام میاره؟ من بهش اطمینان داشتم🥲

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
2810