2777
2789
سلام عزیزمامتیازدهی بانک رسالت مشابه بانک مهره؟سودش هم همون چهاردرصده؟

خیر بانک رسالت بدون کارمزده اما یه هزینه همیاری اجتماعی میگیره مثلا برای ۶۰م حدود ۵۰۰هزار تومن هزینه همیاری میگیره اما دیگه وامش کارمزد نداره. وامش هم حتما باید از ام رسالت درخواست بدی ک بدون کارمزد حساب بشه وگرن اگر از طریق همراه بانک درخواست بدی چهاردرصد حساب میشه. 

من پرسیدم از کارمند رسالت هرمیلیون روزی ۵۵۰۰تومان امتیاز وام حساب میشه اما در مهر هر میلیون روزی ۷۲۰۰تومن حدودا.. 

من از هردو وام گرفتم رسالت قسطاش سنگین تر میشه اما با رسالت راحت ترم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیر بانک رسالت بدون کارمزده اما یه هزینه همیاری اجتماعی میگیره مثلا برای ۶۰م حدود ۵۰۰هزار تومن هزینه ...

این وام رسالت گ گفتید همونیه ک امتیازش رو میخرن 

من الان ب ۵۰‌تومن وام‌احتیاج دارم ،میتونم از رسالت فوری بگیرم؟

ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️‍🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢
سلام. خیلی مبارکتون باشه.گلم چطور پول جمع میکنید؟ پول از کار خودتونه یا همسرتون ؟

مرسی عزیزم

بیشترش سهم خودتون 😊🥰

من خانه دار هستم...

من چند ماهه اندازه ۱۰۰_۲۰۰ حتی ۵۰ سوت سکه پارسیان میخرم...از اینجا یاد گرفتم 😊😍😍

مثلا این ماه نگرفتم ۵۰۰ باکس سکه پارسیان گذاشتم ک خرج نکنم...چون هدفم خرید زنجیر بود ...

۸۵۰ سوت شد ۲۸۰۰ برداشت 

یا ب لو بانک ب کسانی ک تراکنش انجام ندادن قبل۲۹ خرداد تا یک میلیون هدیه میداد ک من با کارت همسرم یک میلیون هدیه گرفتم...

اینم گذاشتم واسه طلا...

۹۰۰ فقط کم داشتم ک از پس انداز ک هر ماه حقوق همسرم و دیر زود میریزن من قسطارو می‌ریزم از اون برداشتم...

حساب کتاب خونه با منه عزیزم 

اشکال نداره اصلا. تجربه شد مطمین باش.ان شاله خدا جای بهتری برات در نظر داره. با همین فرمون بری جلو ا ...

ممنون عزیزم از دعای خیر شما دوباره میخوام تلاشم رو بکنم وتلاش میکنم تا طلاش کنم

من یک کاری که چند وقته انجام میدم وقتی می رم باشگاه با خودم کارت نمی برم چون اسنپم شارژ داره 

اگر هم کارت ببرم کارتی رو می برم که موجودی کمی داره 

چون چیزی لازم ندارم و ممکنه چیزی بخرم که لازم ندارم 

من سعی می کنم حتی یک جوراب هم احساسی خرید نکنم 

برای فردا دیگه واقعا توان آشپزی نداشتم 

بعد گفتم اگر امشب یک کاری نکنم فردا صد در صد یک تصمیم غیر منطقی برای ناهار می گیریم یا اینکه خیلی ذهنم رو درگیر می کنه 

خلاصه مواد کتلت رو آماده کردم تا فردا فقط درستش کنم 

من قبلا اصلا اینجوری نبودم😂

مرسی عزیزمبیشترش سهم خودتون 😊🥰من خانه دار هستم...من چند ماهه اندازه ۱۰۰_۲۰۰ حتی ۵۰ سوت سکه پارسیان ...

عزیزم. انشالله خدا برکت بارون کنه زندگیتو🥰😍😍😍

منم همه چی دست خودمه..... ولی میزان ورودیمون کمه. 

ایشالا منم به زودی خبرای خوب اینجا پست میکنم. دعام کن🥰❤️❤️❤️

من ورامینم بزن تو دیوار کار در منزل من یه زمانی از کرج کاموا میاوردم اسکاچ میبافتم برا طرف .بگردی و ...

عزیزم به نظرت چقدر ماهی در میاره؟

من مهندسم😂😂 ولی کار کاره هرچی باشه قبول میکنم

عزیزم به نظرت چقدر ماهی در میاره؟من مهندسم😂😂 ولی کار کاره هرچی باشه قبول میکنم

والا چی بگم بستگی به شرایط داره من میشناسم کسانی که تا ده تومنم داشتن ولی مجردا و کاری ندارن فقط کار میکنن تو خونه.

عزیزم. انشالله خدا برکت بارون کنه زندگیتو🥰😍😍😍منم همه چی دست خودمه..... ولی میزان ورودیمون کمه. ا ...

مرسی عربز دلم 😘🥰

هزاران برابر برگرده ب زندگی خودت 😍😍😍

ب لو بانک داری؟ اونجا ده تا باکس بندی میتونی انجام بدی

خیلی خوبه ک تا خودت نخوای نمیتونی پولتو برداری...

گفتی ورودی کمه..خدا برکت بده 😍😍

ی باکس بزار پارسیان..

مبلغ ۱۰۰ت بزار ...دیدی وسط ماه ۱۰داری ۱۰بزار ‌.

ماه بعد ۱۰۰ با همین پارسیان می‌خری😍 از ۵۰سوت هست 😍😍

ی گزینه رند باکس داره ک فعال کنید

خرید بزنی ی کوچولو از پولت در حد ۵_۱۰ت میره داخل اون باکس

من الان دیدم هی خرید زدم ۱۱۰ت رند بانکم شده 😍

اگه نداری برای خودت نصب کن کد مع .رف خودتو ب همسرت بده نصب کنه ۳۰ت هدیه بهت میده 😍

همون ۳۰ بزار باکس پارسیان 😍

بخدا منم دختر ۱۸ماهه دارم و پر قسط..

تا گردن تو قسطیم..

با همین کوچولو پولا رو جمع می‌کنم...

چقدر گشتم ک پارسیان کجا قیمت مناسب میده حتی ۱۰ت 

میگن ۱۰ت پولی نیست اما من ۱۰ت نداشته باشم تاکسی سوارم نمیکنه 😉

میوه فروشی ی خیار دستم نمیده 😄

2810