2777
2789
سلام عزیز دلم ❤️ قربونت برم من شما به من لطف داری عزیزم خوشحالم که مورد پسندت قرار گرفته ♥️ خوشحال م ...

ممنونم مهربون ترین 😍😍

یعنی کجا می‌نویسید برام تاپیک دیگه ای هست ؟

آره عزیزم حتما برام بذار که عالی میشه😍😍😍😍😍

راستی ازون هفته تا حالا پنج تومن وام ویپاد گرفتم پنج تومن هم جمع کردم می‌خوام برم یه تیکه طلا بخرم 

بازم میگم اگه شما و این تاپیک نبودین نمی‌تونستم اینکارو‌ انجام بدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شرایط زندگیا باهم متفاوتهطبق چیزایی ک گفتی راجب برنج و گوشت فکر میکنم بشه ولی اگر ۵ تومن باشه بنظر م ...

ممنونم عزیزم😚

اگه با کامنتم خنده به لبت اومد میشه دعا کنی کابوس زندگیم زودتر تموم بشه🥲🧡

کار درستیه صدو هشتاد میلیون بدیم وام ازدواج ششصد تومنی ک قسطش جمعا پنج تومن میشه و چهاردرصده و ده سا ...

من خودم دربدر دنبال این وامم 

شما نگا کن پسدادن پول ده ساله اس عملا از سه سال بعد این مبلغ قسط درماه هیچ ارزشی نداره و راحت جورش میکنی 

قیمت امتیاز همینه منم وام ۳۰۰تومنی رو ۹۰خاستم در لحظه اخر ضامن یادش اومد که عه نمیتونه 😶😶

سود چهاردرصد پایینه زمان پس دادنشم طولانیه البته بعضیا میگن میشه شروع بازپرداخت رو از سال بعد تعیین کنین اینو دقیق نمیدونم 

ولی اینکه شهر دیگه ای هست کمی احتیاط کنید حضوری برید بانک و..

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
چقدررر عجیب اولین بار می شنوم برا طلا ماشین بفروشی🤕شوهرش چ جور موافقت کردهبقیه پول هم حیف و میل میک ...

شوهر وقتی تحت فشار روانی قرار بگیره حتی پول نزول مبگیره برا زن طلا میخره 

متاسفانه دور و بر منم انقدر از این خانواده ها هستن که میتونم تجربه ها شونو بنویسم ولی قلم خوبی ندارم به قول دوستان حس نوشتنم نمیگیره 

ولی یه خانواده از افراد نزدیکم به خاطر همین حسادت ها از هم پاشیدن و یه بار یادمه آقا پول نزول کرد طلا گرفت برا خانم 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
کسی تونست کوییک ثبت‌نام کنه؟؟

من طرح مادران ثبتنام كردم 

اما نميدونم شرايط پرداختش چطوري 

زنگ زدم نمايندگي گف كم كم پرداخت ميكنيد واضح جواب نداد

كلا ارزش داره طلا بفروشيم بخاطرش لطفا راهنمايي كنيد سپاس

معصومه جون ارزش داره؟؟؟؟؟؟انجامش بدم؟؟؟؟؟

@masumehjoon    

@كاموا_صورتي

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
من طرح مادران ثبتنام كردم اما نميدونم شرايط پرداختش چطوري زنگ زدم نمايندگي گف كم كم پرداخت ميكنيد وا ...

بازار آزاد ٤٥٠تومنه

كارخونه ٣٨٤تومنه 

البته هميشه تا چند وقت ديگه  يه افزايش قيمت هم ميخوره 

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
من طرح مادران ثبتنام كردم اما نميدونم شرايط پرداختش چطوري زنگ زدم نمايندگي گف كم كم پرداخت ميكنيد وا ...

منم مادران نوشتم ثبت نام عید قربان برام ساینا اس دراومد تحویل۹ماهه که قیمت کارخونه ۳۴۰بود که ما ۱۷۰تومن اولش دادیم و قراره ۱۷۰هم موقع تحویل بدیم💚

که اختلاف قیمتش با بازار ۱۰۰بود

امروز تونستی ثبت نام کنی؟؟

یا از قبل میگی 

آخه من با دو سیستم اینترنت قوی نتونستم 

الآنم زده ظرفیت پر 

چقدررر عجیب اولین بار می شنوم برا طلا ماشین بفروشی🤕شوهرش چ جور موافقت کردهبقیه پول هم حیف و میل میک ...

ماهم یکماه پیش فروختیم طلا خریدیم.رشد طلا خیلی بیشتر از ماشینه و اینکه البته ما اصلا استفاده نمیکردیمو فقط سالی چندبار سفر میرفتیم

هر ماه ۱۴۰۰هزینه پارکینگ میدادیمو سالی ۶تومن بیمه و ۳تومن بیمه بدنه به اضافه ی روغن و بنزین حدود سالی ۳۰میلیون برامون هزینه داشت

امروز تونستی ثبت نام کنی؟؟یا از قبل میگی آخه من با دو سیستم اینترنت قوی نتونستم الآنم زده ظرفیت پر

اره امروز 

خيلي جالب بود از اونجايي كه قبلا بالاي بيست بار ثبتنام كردم اون موقع ٢٠٦و پرشيا قرعه كشي بود هيچوقت به نامم در نيومدو واقعا از ثبتناميا نااميد بودم  امروز براي فان از روي بيكاري تبلت دستم بود ساعتو نگاه كردم ديدم عه ده هست برم ببينم سايپا باز كرده ديدم دهو رب اينا بود باز شد ديدم طرح مادرانه هيچ پولي هم نميخوان الكي الكي رفتم تو ثبتنام كردم كد رهگيري داد برام جالب بود الان اگه حرص ميزدم براي ثبتنام عمرا باز ميشد خيلي ريلكس ثبتنام كردم بعد زنگ زدم نمايندگي گفتم من يه ماشين ديگه به ناممه  اشكال نداره گفت نه محدوديتي نداره چند وقت ديگه پيامك مياد برات طي چند مرحله پرداخت كن ... ولي چقدرشو نميدونم

2810