2777
2789
سلام معصومه جون عزیزم مرسی از اینکه میایی اینهمه برامون وقت می‌ذاری همیشه دوست دارم از نزدیک ببینمت ...

سلام عزیز دلم ❤️ قربونت برم من 

شما به من لطف داری عزیزم 

خوشحالم که مورد پسندت قرار گرفته ♥️ خوشحال میشم که یه کمکی کرده باشم براتون 

چشم به روی دیده عزیزم ❤️ 

حتما مینویسم براتون ...و هر وقت خورشت هارو گذاشتم براتون عکس میذارم 

اونور حتما مینویسم دور چین هارو ...در اولین فرصت 

بله

عزیزم ممنون از اطلاع رسانیتون نحوه ثبت نام چجوریه خودمون میتونیم یا باید بریم کافی نت ؟؟

ما یه ۲۰۶مدل ۸۸داریم ۲۰۰تومن هم پول نقد داریم می‌خواستیم ماشینو بفروشیم و یه sd بخریم ب نظر شما همین کوییک ثبت نام کنیم ب صرفه تره برامون ؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخترای خوشگل موشگل سلام یه سوال این برنامه دی .جی پی که برای تبدیل پول وی پاده برای من باز نمیشه اصل ...

عزیز دلم اکه اشتباه نکنم 

اون روز فک کنم شما پست گذاشته بودی که شربت آلبالو...مربا آلبالو درست کردم ...رنگش تیره شده نمی‌دونم چرا 

تاپیک بسته بود جواب نتونستم بدم ...اکه موقع درست کردن مربا آلبالو و یا همون شربتش رو بخوای در بیاری ...زیاد بذاری رو اجاق جوش بیاد رنگش کدر میشه ...تیره میشه 

اکه میخوای خوش رنگ بشه باید زیاد نذاری به جوش بیاد ...سعی کن تو غل های اول برداری تا رنگ شربت به رنگ روشن آلبالویی در بیاد ...

البته جسارت نباشه عزیزم خودتون پرسیدین خواستم بگم بهتون 

وعلا خودتون ماشاالله کد بانو به تمام عیار هستین 

بله میتونه ایشون امضاشون واسه فروش وهمه کار لازمه اگه هم فوت کنه امضای بچهاشوقتی یکی راضی نباشه نمیت ...

درسته.

فکرکنم بد نوشتم یا نتونستم منظورمو خوب برسونم. نوشتم ما ۵ وراث هستیم. انحصار وراثت انجام دادیم. ما میخواهیم از طریق بنگاه املاکی بفروشیم که به دولت چیزی نرسه ولی این برادر معتادمون به زور میخواد بندازه دست دادگاه و مزایده که مسلما به ضرر همگی مونه چون کم میرسه.

منتها برادرم دستش قولنامه نداره. از شهرداری استعلام ناقص گرفته ولی قولنامه دست ماست و بهش نمیدیم.

سوالم این بود که بدون داشتن قولنامه میتونه راه پیش ببره یا دردسر میفته؟ 

برادرم عقل نداره ... میخواد جیب دولت رو پر کنه.

بچه خا این عکس پلاکی هس ک گفتم امروز گرفتم طلا فروش برام فرستاده . وزن پلاک رو ۴ گرم حساب کرده و وزن نگین ها رو ننوشته تو فاکتور و هیچ پولی هم جدا بابت نگین نگرفته . اجرت هم سه درصد حساب کرده. بنظرتون ارزش داره برا استفاده و پس انداز مثلا تا دو سه سال دیگه شاید بشه فروشش؟ 

بچه خا این عکس پلاکی هس ک گفتم امروز گرفتم طلا فروش برام فرستاده . وزن پلاک رو ۴ گرم حساب کرده و وزن ...

مبارک ریحانه بانو جان 😍❤️چقدر هم خوشگل موشگل 

به سلامتی انشالله بپوشیش عزیزم 

طلا همیشه طلاست 

بدون اجرت گرفتی نگران نباش 

بنداز و کیفت رو بکن 

عزیز دلم خدا خیرت بده ممنون میشم بمن آدرس بدی من تهران هستم

بغل پست خونه لشکر ساختمان صبا طبقه ی اول طلای قاسمی،ساعت ۵عصر تا ۸ شب هستن طلای خام به اضافه ی ۳.۵ درصده همه طلاهاش

رفتی ازت میپرسه کی معرفی کرده؟ بگو شیدا مامانه کارن

من و کل دوستامو فامیل سالهاست مشتریشیم😊

ببخشید اینجا پیام میدم شاید با دعای یکی ازشما برادرشوهرم از کما برگرده خونریزی مغزی کرد وایست قلبی ا ...

متاسفانه مرگ مغزی شد فردا اهدای عضو میکنن براش دعا کنید تا بااین اهدا جایگاه خوبی اون دنیا داشته باشه برای صبر ماهم دعا کنید لطفا 

[QUOTE=345137159]دخترای خوشگل موشگل سلام یه سوال این برنامه دی .جی پی که برای تبدیل پول وی پاده برای ...

,سلام معصومه جونم کلی لطف کردی چون هیچکس جوابمو نداد دیگه چیزی نگفتم

بله کمی بیشتر رو حرارت موند چون تست کردیم دیدم پوستش سفته فکر کردم بایدبیشتر بمونه 

مرسی که راهنمایی کردین🌷🙏🏻

من ۴۵ تومن داشتم میخواستم طلا بخرم اما یهو تصمیمم عوض شد یه سیمکارت ۹۱۲خریدم واسه همسرم کادوی سالگرد ...

ب دلخوش و تن سلامت استفاده کنه ،سالگرد ازدواجتونم مبارک🌹

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
2810