2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانما یه روغن جامد ۴ لیتری ، برای دوماه خوبه یا زیاد مصرف کردم؟خیلی نگران مصرف روغنم برای سلامتی .البته این هفته که مهمون داشتم کتلت و سیب زمینی سرخ کرده و مرغ و بادمجان داشتم زیاد روغن مصرف شد 

الان که دارم مینویسم داخل مترو نشستم و از خونه پدر و مادرم برمیگردم.

چند روز پیش که معصومه جون در مورد کمک به مادرشوهرشون نوشتن تو ذهنم اومد منم تجربمو در این مورد بنویسم فرصت نمیشد. 

امروز صبح رفتم خونه پدرومادرم، سر راه یه مقدار از خریدهاشونم انجام دادم (با پول خودشون)، پدر و مادر من سنشون تقریبا بالاست و توانایی اینو که خرید زیاد و اصلی خونه رو انجام بدن تا حدودی دیگه ندارن 😟😭 به همین خاطر هر چند ماه یه بار خودم با یکیشون میرم خرید، و همیشه هم کلی از ته دل دعامیکنن. 

همین دعا کردنهاشون و راضی دیدنشون رضایت درونی زیادی برام ایجاد میکنه‌.

داشتم میگفتم، امروز سر راه یکمی خرید کردم و داروهاشونم برای مدت دو ماه گرفتم،

اونقدر هر دوشون دعا و آرزوهای خوب برام کردن که شرمنده شدم. همینکه مامان تو دعاش میگه الهی دستتو جای خالی نذاری هیچوقت، الهی دست به خاک میزنی طلا بشه، الهی خیر زندگیتو ببینی و..‌‌ دنیا دنیا برام ارزشمنده.

همیشه هم برکت دعاشون تو زندگیم بوده، پیش اومده که کارتمون خالی شده اما از جایی که نمیدونیم یا فکرشو نمیکردیم برامون نعمت و برکت رسیده، مثل همین امروز، با مادر و پدرم نشسته بودیم که یکی از آشناهاشون ۱۴-۱۵ کیلو آلوزرد و قرمز براشون آورد با قیمت خیلی خیلی پایین و مادرم زحمت کشید حدود ۵ کیلوشو به من داد بیارم، راستش میوه مون تموم شده بود و دو سه روزم مونده تا واریز حقوق، 

کلی تنقلات دیگم بهم داد، مویز، گردو، نان خرمایی، خرما، بادوم و تخمه و و چند تا چیز دیگه و دو بسته سبزی آش که خودش آماده کرده، 

الهی خدا به همه ما و پدر و مادرهامون عمر با عزت و رزق و روزی فراوان عطا کنه.

برای پارسیان که از حقانی سفارش دادم بگم بچها با کلی ذوق اومدم انباکس کردم،😂😂😂😂😂😂  کارتنش که خیلی زشت بود بچه ها بعد پاکت همینطوری انداخته بودن تو کارتن و عطری هم که تو سایت گذاشته بودن برای هدیه نبود 

@الارا1396‍ 

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️

دوستان طلا۳۳۸۰ هست ،فرصت خرید خوبیه پول دارین فرصت رو از دست ندین🌹

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
@الارا1396‍

@الارا1396    

سلام خانما یه روغن جامد ۴ لیتری ، برای دوماه خوبه یا زیاد مصرف کردم؟خیلی نگران مصرف روغنم برای سلامت ...

من فقط وقتی مهمون داریم روغن استفاده می کنم 

حتی زرشک پلو رو بدون روغن درست می کنم 

ما برنج هم بدون روغن درست می کنیم شاید یک سری ها دوست نداشته باشند اما ما با برنج بدون روغن اوکی هستیم 

فقط باید حوصله داشته باشی سر صبر غذا رو درست کنی 

اتفاقاند وقت پیش ده نفر مهمون داشتم مرغ درست کردم بدون یک قطره روغن که آخر سر که گفتم همه گفتن اصلا معلوم نبود 

چون مرغ رو گذاشتم با چربی خودش سرخ بشه با حرارت بالا 

متاسفانه کبد چرب هیچ علائمی نداره و با آزمایش خون و سونوگرافی مشخص میشه 

اگر غذا چرب باشه و تحرک نداشته باشیم که......

سلام بچه ها ما برای تکمیل خونه مجبور شدیم قرض بگیریم و وتصمیم گرفتیم وسایلمون رو عوض کنیم ۱۰۰تومن وا ...

وسایل نو مبارک ...

میتونید این مدت تا بگذره و کمی آزاد بشین، یه سرگرمی جدید برا بچه ها بذاری که ذهنشون مشغول بشه ، مثلا خودشون تو خونه فست و کیک و .... درست کنن ...

اگه بزرگن باشون صحبت کن بگو چندمدت شرایطمون خاص و ...

اگه هم کوچیکن ،میتونی ساندویچ که خودت درست کردی ، بذاری تو بسته بندی خوب و ..‌ که نفهمن و ببریشون پارکی جایی ..؛  مثلا بگی فلان رستوران فغلا تعطیل کردن همچین چیزی

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
سلام خانمای عزیز وقتتون بخیر.کسی اطلاع داره ثبتنام برای ماشین های خارجی شروع شده؟همون که ۵۰۰ باید بل ...

پول بلوکه کنیدشروع میشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
2810