2777
2789
عزیزم بانک مهر ایران رو من دقیق نمیدونم بدون ضامن به غیر از اون وام ۵۰ میلیون فوری چطوری هست .ولی رس ...

یک دنیا ممنونم گلم .

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
خانمهایه کم توجه کنیدونظربدین لطفــــــــــــــــنمن در60تومن طلادارم امسال خریدم خردخرد ماشین نداری ...

عزیزم اگر ماشین به نام خودتون بشه و توانایی پرداخت اقساط رو داشته باشید خیلی هم خوب هست .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان سبحان جان سوالم شاید بسیار تکراریست در صورت امکان پاسخم را بدهیدگلم وام ب ل و ب ان ک اینگونه ا ...

بله عزیزم نباید موجودی از ۳ میلیون کمتر بشه ، و البته برای وام ۱۰ میلیونی باید ۳ ماه ۱۰ میلیون داخل حساب باشه .

ضمانت که همون اعتبارسنجیتون هست چیز دیگه ای نمیخواد .

سلام دوستان میدونم سوال تکراریه ولی مامان سبحان لطف میکنی اگه جواب بدی ممنونم من تقریبا 800 تومن دار ...

عزیزم به نظرم خواب پولش خوب هست اگر توانایی پرداخت اقساط رو داشته باشید خیلی هم خوبه . 

من هم از هر دو اینها که گفتید خرید داشتم .

طلاهای د ی ج ی ک ا ل ا خوبه فقط حیف که اجرتش بالاست من قبل اینکه با این تاپیک آشنا بشم نمیدونستم اجرت دار نگیرم از د ی ج ی طلا میخردم خریدش راحت و بی دردسر و مطمئنه ولی دیگه نمیخریم اجرت کاراش خیلی زیاده

عزیزم کاش میانگین داشتم میتونستم بگیرم ، داخل اعتبارسنجی نشون میده اگر میانگین حساب داشته باشم میتون ...

انشالله بزودی بتونید به این میانگین برسید،، بعد از پیامی که گذاشتم با خودم گفتم شاید میانگین ندارید وگرنه محاله از همچین وامی مامان سبحان بگذره😁

نه عزیزم بانک رسالت مدرک شغلی و درآمدی لازم داره .

عزیزم من افتتاح حساب آنلاین زدم حالا باید منتظر باشم مامور برای اهرار هویت بیاد؟نوشته به دلیل عدم حرارت هویت ای حسام باز نمی‌شود.چقد طول میکشه بیان؟من امشب افتتاح حساب کردم

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
عزیزم من افتتاح حساب آنلاین زدم حالا باید منتظر باشم مامور برای اهرار هویت بیاد؟نوشته به دلیل عدم حر ...

عزیزم فکر نمیکنم ، مگه توی همون مراحل افتتاح حساب احراز هویت نداشت ؟

چون حساب من خیلی قدیمی هست و شعبه باز کردم .

ولی تا حالا نشنیده بودم احراز هویت حضوری باشه .

بله عزیزم نباید موجودی از ۳ میلیون کمتر بشه ، و البته برای وام ۱۰ میلیونی باید ۳ ماه ۱۰ میلیون داخل ...

گلم جسارتا متوجه نشدم نازنینم

میفرمایید از سه تومان کمتر نشه یا از ده تومان؟ برای وام ده تومانی سه ماه ده میلیون داخل حساب باشه درسته؟ پس چرا سه تومان کمتر نشه شرمنده متوجه نشدم🫣😂😂🫣😂

سلام دوستان میدونم سوال تکراریه ولی مامان سبحان لطف میکنی اگه جواب بدی ممنونم من تقریبا 800 تومن دار ...

عزیزم اعتبار ملی بانک ملی هم بپرس جدیده و خوبه

من پول ندارم ولی شنیدم خوبه

تا ۵۰۰ میلیونم وام میده 

2810