تولد دومش رو خانواده خودم رو دعوت کردم چون ما ۴ ساله ازدواج کردیم توی این ۴ سال نه مهمونی گرفتیم و نه جشنی چیزی حتی عروسی هم نگرفتیم
و بنا به دلایلی حتی یه مهمونی هم ندادیم
گفتیم حالا که دخترمون اینقدر عاشق تولده هم تولدی برای اون باشه هم یه مهمونی و دورهمی
مهمونامون ۱۹ نفر بودن من از پول مخفی های خودم گذاشتم و به همسرم گفتم از داداشم گرفتم چون دست همسرم خالی بود
که بعدا حقوق گرفت پولشو پس بده ( همسرم خیلی بدعادت شده چون من افراطی بی خرج بودم )
۵ تا مرغ گرفتم به قیمت ۸۵۰ تومن
کیک دوتا پختم که حدودا ۵۰۰ دستم رو گرفت
ژله ۶ تا بسته گرفتم
گیلاس ۶ کیلو داییم بهم داده بود خدا به مالش برکت بده
الوچه اون داییم بهم اورده بود خدا بهش برکت بده
دو کیلو زردالو گرفتم
وسایل سالاد و تخمه و چیپس و پفیلا هم گرفتم
برنج داشتیم
تم تولد هم شد ۷۰۰ تومن که داداشم زحمت کشید خودش گرفت و پولم هرکاری کردم ازم نگرفت سه تا هندونه هم اورد که البته اصلا وقت نشد که بیاریم
زنداییام اومدن کمکم خدا خیرشون بده چون اگر نبودن هیچ کاری پیش نمیرفت من اولین بار بود این تعداد مهمون داشتم
خرج مون اینبار هم شد ۴ تومن حدودا
که داییام سه تاشون نفری یه تومن اوردن
یکیشون ۵۰۰
یکی از دخترداییام۵۰۰
اون یکی عروسک
که دیروز رفتم طلافروشی و یه زنجیر برداشتم به وزن ۲.۱۱ که گفت میشه ۸۶۰۰ من پولای خودشو دادم ۶۰۰ تومنم خودم گذاشتم که ۴ تومن به طلافروش بدهکار شدم که البته همیشه به قیمت روز پس میگیره
از شوهرمم ۲۵۰۰ گرفتم بدهی قبلی نصفشو دادم بابت النگوهاییکه هدیه باباش بودن
من از شوهرم اصلا پول نمیگرفتم چون همیشه دستش خالیه
چرا؟
چون همیشه چک داره و قرض و بدهی
اما همیشه میگفتم شوهرم خسیس نیست فقط نداره
الان بعد چهارسال فهمیدم که بله برای بقیه اصلااااا هسیس نیست ولی برای من اتفاقا خیلی هم خسیسه
چون خودم عادتش دادم که من خرجی ندارم
خداشاهده یبار لنگ ۵۰ هزارتومن بودم خواهرشوهرم با چه منتی از پولای پدرشوهرم اون پول رو داد
چقدر خفت کشیدم منی که لای پر قو بزرگ شده بودم
نمیدونم حکمت خدا چی بود ولی همینا منو پی خودشناسی کشوند که خودم رو تغییر بدم
الان کم کم ازش یه تومن دوتومن میگیرم به دخترم طلا میگیرم چون وقتی پای دخترم وسط باشه نه نمیاره تا کم کم مبلغش رو بیشتر کنم
من هنوز خیلییی عقبم از منِ ایده ال خودم اما همینکه اینجام یعنی خدا نشونه هاش رو برام میفرسته که اموزش ببینم که تجربه های دیگران رو بخونم و یاد بگیرم که بتونم رشد کنم
خدایا هزاران مرتبه شکرت 🌱🤲🏻