سلام دوستای گلم
مسافرت سه روزه ماهم ب خیر و خوشی گذشت انشالله قسمت همه دوستان همه چیز با برنامه ریزی قبلی گذشت
خرج بنزین و بستنی برا بچه ها ورودی جای تقریحی و پارک بازی بچه ها و اون وعده فست فود و کباب و همه چیز خلاصه یک میلیون و دویست شد و چهارصد تومن هم عسل کوهی برا خونه خریدیم ❤️
بخامم ریز تر بگم براتون صبحانه روز اول حلوا از خونه بردیم و نون خریدم ففط چایی هم ک از خونه اورده بودم
میوه یخچال و تنقلات هم ک از بنمون خریده بودم حدود 600 تومن مغز پسته و بادومو بادوم زمینی . پفک و چیپس و چن نمونه بسکوعیت چوب شور و پاستیل و اینچیزا ک هم برا رفت رسید هم برگشت و فقط ی بار بستنی بچه ها خریدن
برا نهار 205 تومن ی مرغ دو کیلویی رو خریده بودیم تو خونه مواد زدم و نهار همسر کبابش کرد جاتون سبز ک ی چن تا تکه اش موند
سالاد فصل هم از خونه اماده کرده بودیم فقط سس سالاد خریدیم 🌷
برا شام هم باز از همون مبلغ بنمون ی بسته کالباس خریده بودیم با نون و خیارشور و گوجه و باقی مونده های جوجه شام رو خوردیم 🌷
فرداش برا گشت و گذار حدود صد تومن ورودی دادبم صد تومن پسرم ماشین شارژی سوار شد🤩 و صبحانه هم شکلات صبحانه ک از قبل خریده بودم و تخم مرغ و نون خرییدم
نهارم پلو رو پختم و هر کدوم ی سفارش داشتن برا غذا یکی مرغ یکی کباب و ی خورش بدون برنج گرفتیم با دلستر
شامم ک پیتزا سفارش دادن بچه ها
روز سومم پنیر خریدیم گردو برده بودم از خونه نهارم تنماهی و کنسرو لوبیا اورده بودم ک از بن خریده بودم ❤️🥰 دیگه همسر در راه برگشت قهوه گرفت و باد لاستیک ها رو تنظیم کرد و چهار بارم بنزین زدیم فک کنم.
همه خریدای بن 600 بود و بقیه خریدا هم 1200 شد
بچه های من کوچیکن و زیاد بهونه سوپری رفتن نمیگرن مخصوصا ک خودمم از فروشگاه تنقلات براشون خریده بودم و همرام بود.
پنج تومن کنار گذاشته بودم و چون از کارت خودم بود و همسر نمیدونس گفتم سه تومن خرج شده 😁
پس مابقی میره صندوق طلای مخفی خودم ❤️🥺
و جایزه ب خودمم چون تا رسیدیم پ.ر .ی .و.د شدم و خیلی حالم
خوب نیس امروز نهار غذای بیرونه ک استراحت کنم🥰
دیشبم با همسری وسایل رو ک برده بودیم جاب جا کردیم مونده شستن لباسا ک امروز فشار اب کم شده و نمیتونم هم کولر بزنم هم لباسشویی میزارم واسه عصرو شب انشالله 🌷
اینم گزارش سفر سه روزه و یهویی ما 🌷❤️