2777
2789

سلام.ما ماشین خریدنمون تابرج ۷ اوکی شد تا اون موقع کل پولمون میشه ۲۰۰ البته به غیر از طلاها.حالا سوال من اینه که با همین ۲۰۰ یه پراید بگیریم یا یه مقدار طلا بفروشیم بشه حدود ۳۰۰ و یه ماشین بهتر بگیریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان روزبخیر....من چندروزیه بین عقل ودلم درگیرم..چندسالی میشه قصدانجام کارزیبایی برای صورتم دارم که متاسفانه انجام نمیشد..یعنی دکترامیگفتن بهترانجام ندی زیادجواب نمیگیری اماچندروزی میشه یه دکترپیداکردم که قراره برم مشاوره حضوری توهفته اینده اماتلفنی که موضوع رومطرح کردم گفت انجام میده پیج کاریشم نگاه کردم موردمثل من زیادداشت...خلاصه ازالان ذهنم درگیره هزینه است ...همسرم فعلاوضعش طوری نیست کامل بتونه ازپس هزینه بربیادمنم باخودم فکردم وگفتم اگه بشه براش طلامیفروشم...چه اشکالی داره ادم طلاجمع میکنه که خوش باشه وقتی این موضوع منوخوشحال کنه حتماانجامش میدم ..امادوستان من یه کمم طلامخفی دارم درسته کمه اماخب برام باارزشه...بنظرتون طلاهای اشکاروبفروشم یانه طلامخفی روبه اسم قرض بیارم وسط؟؟؟البته اگرطلای اشکارم بزارم میخوام انشالله زودجاشوپرکنم...بنظرتون چکارکنم؟؟؟من طلامخفیموتوگرونی خریدم الانم داره میادپایین...لطفاراهنماییم کنید؟؟

@خانم_مستقل سلام‌ ممنونم از هر دو عزیز روی این دست دوم ها ۷ درصد سود رو هم میکشن؟ منظورم هفت درصدی ...

برای من کلا ۷ درصد بیشتر حساب کرد

یعنی مالیات و فلان و اینها همه با هم شد ۷ درصد

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
ممنون عزیزم بابت راهنماییاتاتفاقا حساب قرض الحسنه داخل بام بازکردم اماکارت نداره.❤️❤️❤️

خواهش میکنم عزیزم حساب مهربانی با قرض الحسنه معمولی فرق داره من هم کارت ندارم با همون شماره حسابش کار میکنم میشه هم البته بریم بانک و درخواست صدور کارت بدیم .

2810