2777
2789
یکی از عجایب این تاپیک واسم اینه که چجوری میلی گلد و طلاسی میخرید ولی عیار نمیخرید😅

درباره عیار توضیح بده عزیزم 

من دیشب رفتم واسه امتحان ،۱۰۰ تومن طلا خریدم ،الان نگا کردم  شده ۹۵ تومن😄

ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️‍🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢
درباره عیار توضیح بده عزیزم من دیشب رفتم واسه امتحان ،۱۰۰ تومن طلا خریدم ،الان نگا کردم شده ۹۵ تومن ...

عزیزم رو اسم استارتر(رویاجان) بزنید یک تاپیک بورسی هست که دوستان زحمت کشیدن کامل چند صفحه توضیح دادن منم با راهنمایی دوستان اشنا شدم و استفاده میکنم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیز دلم ❤️ خواهش میکنم عزیزم ❤️ماشاالله به شما مادر و دختر نمونه 👌😍فقط خودت میدونی دیگه حتما ...

سلام معصومه دوست خوبم   من تصمیم دارم ۳۰ میلیون پول نقد جمع کنم واسه مبادا  اشتباه میکنم ؟

عزیزم راجبش توضیح میدی عیار اصلا چی هست؟ از کجا بخریم و اینکه نقد شوندگیش ب چ صورته

عزیزم رو اسم استارتر(رویاجان) بزنید یک تاپیک بورسی هست که دوستان زحمت کشیدن کامل چند صفحه توضیح دادن منم با راهنمایی دوستان اشنا شدم و استفاده میکنم

صندوق طلای بورسی بر پایه سکه هستش

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
درباره عیار توضیح بده عزیزم من دیشب رفتم واسه امتحان ،۱۰۰ تومن طلا خریدم ،الان نگا کردم شده ۹۵ تومن ...

😂😂😂😂

طلا واسه پس اندازه عزیزم به دید بلند مدت دیگه افت و خیز دازه

عزیزم انگل و میکروب و ویروس که تولید نمیشهاز قبل وجود داره که هم در اثر سرمای فریزر و هم در پخت بعدش ...

نه این یه تحقیق علمیه ترکیب پیاز و گوشت تو دمای صفر سمی میشه و تولید انگل میکنه

سلام شما چجوری شیر رو فریزر می کنید؟ بد نمیشه؟

نه عزیزم بدنمیشه اما برای مدت کوتاه مثلن کمتر از دوهفته.

چون شیر تو یخچال بمونه زودتر خراب میشه

من میزارم فریزر ،هر وقت فرنی شیر برنج یا کیک خواستم بپزم خیلی به دردم میخوره.

البته من شیر محلی میخرم همیشه

اره کلا روغن نباید فریز شه بادمجون و هویج و فلفل و کدو حتی تا یه ماه تو یخچال خراب نمیشه تعجب می‌ک ...

عزیزم بعضی ها شاغلن این کار براشون صرفه جویی درزمان هست.

همه شرایطشون یکسان نیست .

ولی درمورد گوشت پخته یکم خطرش زیاده .

این مطلبی هست که من مدام تو مجله های سلامتی میبینم

نه این یه تحقیق علمیه ترکیب پیاز و گوشت تو دمای صفر سمی میشه و تولید انگل میکنه

کلمه علم زیر سوال رفت😅

عزیزم رو اسم استارتر(رویاجان) بزنید یک تاپیک بورسی هست که دوستان زحمت کشیدن کامل چند صفحه توضیح دادن ...

من تا کد بورسی هم پیش رفتم کارگزاری هم انتخاب کردم .

اما عجیب کار با طلاسی واینا راحت تره ولی درسته 

عیار خیلی بهتره .

ممنون که یاد آوری کردید. 

😂😂😂😂طلا واسه پس اندازه عزیزم به دید بلند مدت دیگه افت و خیز دازه

اره میدونم 😂😂😂

ورشکست شدم 😄

ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️‍🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢
من تا کد بورسی هم پیش رفتم کارگزاری هم انتخاب کردم .اما عجیب کار با طلاسی واینا راحت تره ولی درسته ع ...

نمیدونم چرا از هر چی بورس و شبیه بورس ِ میترسم😄

من تا کد بورسی هم پیش رفتم کارگزاری هم انتخاب کردم .اما عجیب کار با طلاسی واینا راحت تره ولی درسته ع ...

اره عزیزم از نظر مطمئن بودن بنظرم عیار خیلی بهتره این سایتا قوانین رو به نفع خودشون تغییر میدن مثل حقانی که تا طلا کاهشی میشه گرم های پایین رو برمیداره مصداق حرومخواری

2810