2777
2789
میدونی من نظرم چیه درناجان؟بنظرم خون رو‌ که نباید با خون شستحالا خیلی سیرداغ پیازداغشو زیاد کردم😂صح ...

قبل عید اوضاع مالیمون خوب نبود و من خیلی مراعات میکردم و همش استرس قسطارو داشتم که کم نیاریم.  همسرم با دوستش رفته بود خرید بدون هیچ خبری و هماهنگی و... میگفت حراج زدن ۴ تا پیرهن خریده بود برا خودش. خرید کاملا هیجانی. کاش حداقل به دردبخور بودن. ۴ تاش هم تقریبا یه مدل. 

این درحالی بود که مثلا کفش درست حسابی نداشت بپوشه!

من خریداشو دیدم تا چندروز کاملا شوکه بودم، بعد چندروز رفتم برا خودم دو تا مانتو و دو تا شلوار خریدم. البته من از قبل واقعا نیاز داشتم و منتظر بودم تو فرصت مناسبتر خرید کنم ولی دیگه زدم به بیخیالی. قسطا هم خداروشکر مثل همیشه به موقع پرداخت شد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هرموقع با همسرم بیرون میرفتیم به زور کشون کشون و با التماس میبردمش دم طلافروشی ها تا فقط منتظر بشه من یه نگاه بندازم! امروز در کمال تعجب همسرم دستمو گرفت برد جلوی طلافروشی گفت بریم نگاه کنیم! من داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم 

البته داخل نرفتیم چون پول خرید نداشتیم 😂ولی اینم برا من پیشرفت حساب میشه‌ که تونستم رو همسر تاثیر بذارم

ویپاد ک اصلا نمیدونم چیه حقیقتا چند بار هم سوال کردم کسی جوابی بهم نداد بفهمم کامل بلو هم ۵ روز پیش ...

ویپاد برنامه بانک پاسارگاد هستش با کلی وام متنوع و بدون ضامن حتما نصبش کن بدردت میخوره💚بلو هم وامش اقساطی هستش باید ببینی قسط ۶ماهه برداشتی یا ۱۲ماهه💚

سلام عزیزای من پنجاه تومن بذارم حساب بلو ماهیانه چقد سود میده؟همینجوری واریز کنم به کارت سود تعلق می ...

سلام نه تو باکس سرمایه گذاری باید بزاری همونجا یه پیکان داره میتونه حرکتش بدی و محاسبه میکنه برات 💚

عزیزم گوشت بسته بندی اسم شرکتش یادم نیس ولی روش نوسته بود گوشت تنظیم بازار گوشت گوساله گرم تو فروشگا ...

اهان... خب من هیچ وقت گوشت گرم‌گوساله تنظیم بازار نگرفتم

نمیدونم چه مشکلی داشته 

ولی اگر زمانی گوشتی که من گفتم گیر آوردی خیلی خوبه

قبل عید اوضاع مالیمون خوب نبود و من خیلی مراعات میکردم و همش استرس قسطارو داشتم که کم نیاریم. همسرم ...

خوشحالم دوباره اومدی ماری جون

سایتتم‌رفتم نگاه کردم

پر روزی باشی عزیزم

شمام که خونو با خون شستی😂😉

کار خوبی کردی

برای من تا حالا پیش نیومده، احتمالا منم همینکارو بکنم😄

همسر من اهل لباس خریدن نیست

ده بار بگم، یه بار راضی میشه بخره

اونم با هم میریم

سلام عزیزم اگر اشتباه نکنم شما ساکن اهواز هستین ♥️دختر گلتو کجا برای شنا ثبت نام کردی؟ و اگر میتونی ...

عزیزم تگ کردن بلد نیستم 

یکی از شهرهای خوزستانم 

اهواز نیستم 

تو اینستا بگردین گروه طبیعت گردی شهرتون رو پیدا کنین 

سلام عزیزم اگر اشتباه نکنم شما ساکن اهواز هستین ♥️دختر گلتو کجا برای شنا ثبت نام کردی؟ و اگر میتونی ...

عزیزم تگ کردن بلد نیستم 

یکی از شهرهای خوزستانم 

اهواز نیستم 

تو اینستا بگردین گروه طبیعت گردی شهرتون رو پیدا کنین 

عزیز دلم این هدیه تا سقف یک تومن رو تا پس فردا میدن اما سه تا شرط داره۱ . حساب بلو بانک قبل از ت ...

عزیزم

منم برای همسرم پارسال حساب باز کردم

فقط واسه رنگ کارتش خواست 😄

بعد همسرم پیامارو پاک میکنه میگه نمیدونم پیام اومده یا نه

بنظرت بهش تعلق میگیره؟

بعد کل پول میشه برداشت کرد ؟

اس میاد ک یک میلیون سود واریز شد ؟

2810