2777
2789
سلام خانما چمن میخواستم از طریق کیف پول آ پ مبلغ وام ویپاد رو برداشت کنم ولی میزنه موجودی کافی نیست ...

یه تومنم باید تو حساب خودتون باشه تا بتونید اعتبار یه تومنی رو استفاده کنید.دقت کنید هم توی قسمت وام نوشته ۵۰ درصد اعتبار ۵۰ درصد وام

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
من توی اهداف امسالم نوشتم پنجاه گرم طلا که تا الان 30گرمشو خریدم...بعد دیدم سی گرمشو که گرفتم رفتم ت ...

من نوشتم ۲۰گرم

چون خیلی قسط دارم

۴ونیم گرمشوخریدم وخط زدم وزیرش نوشتم ۱۵ونیم

خدابزرگه

به اونم میرسیم ان شاالله تنمون سلامت باشه دلمون خوش

الهی ربی ومن لی غیرک💖

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی خیلی مبارک عزیز دلم ❤️ انشالله پیشرفت هات همینطور ادامه دار باشه برات 😍ایده ی خوبیه این رمز دو ...

مممنونم عزیزم 

طلاهای شما هم مبارک باشه ..

واقعیتش معصومه جون چون تاحالا از مباحث و پستهای طلایی اینا گذر کردم ،چون برنامه شو نصب نکردم و اطلاعی تو این زمینه ندارم ..

باید وقت بزارم و پستهارو بخونم و ببینم باید چیکار کنم ،از پیشنهادتون خیلی ممنون و خوشحالم .  

دوستان اگه پستی در مورد خرید از طلاسی و میلی گلد هست بفرمایید تا بخونم ...

مچکرم از همگی   

اتفاقا یه کلیپ دیدم می گفت لباس یا طلای کارکرده که قبلا کسی ازش استفاده کرده اگر اون فرد افسردگی و ا ...

عزیزم اینجوری ام نیس،اینجا یه عده با امید و انگیزه طلای کارکردا میخرن.مثلا من خودم بارها طلا فروختم با رضایت کامل و دلخوشی فروختم اینجوری نیس ک همیشه انرژی منفی داشته باشه

دوما حرف شمام درسته طلا جزو قوی ترین فلزاتی هستش که انرژی جذب میکنه پس هروقت خریدین داخل ابجوشو و تاید بجوشونید و خوب بشورید و بعدم ۲۴ ساعت داخل نمک بزارید.

نمک جزو قوی ترین عنصر جذب کننده انرژی های منفی هستش.

در اینطورت طلای شما پاک پاک میشه

قابل توجه تون که انگشتر یا هر سنگ قیمتی که دارین هم این شرایط رو داره و حداقل هرچند ماه یکبار داخل نمک معدنی و طبیعی قرار بدین،سنگ نمک بزارید تو خونتون 

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
دقیقا همینطور عزیزم ❤️ به مردا متکی باشی باید قید پیشرفت و ترقی رو بزنی 😊الان همسر من نمی‌دونه چقدر ...

معصومه جون من قبلا همه چی رو واو به واو برای همسرم توضیح میدادم

ایشونم همیشه

مثل شخصیت منفی کالیور من میییییییدونم نمیییشع 

و همین باعث شد بارها عقب موندیم

ولی از شما یاد گرفتم

الان هر چند ماه از رسالت وام میگیرم دو بار از سپه وام گرفتیم از هر وامی هم که بدونم میتونم بگیرم نمیگذرم 

و تا الان هر چی وام گرفتم همه رو طلا گرفتم

شوهرمم همش میگه تو رو خدا وام نگیری ها 

میگم نه بابا خیالت راحت😅😅😅😅😅😅

خدایی هم اصلا نمیزارم به خانواده سخت بگذره

هزینه سفر ،رستوران ،فست فود و تفریح رو همیشه جدا نگه داری میکنم 😋😋😋😋

یه چیزی یادم افتاد اینجا بگم

یه خانمی تعریف می‌کرد که همسرم خیلی ولخرج بود اینقدر تو جوونی  بهش گفتم جمع کنیم ،جمع کنیم 

الان که خانم ۷۰ و آقا ۸۰ ساله هستن

آقا برای کوچکترین خرجی غر میزنه

خانم میگفت الان برای خرید یه میوه باید کلی باهاش کلنجار برم

عزیزم یه برنامه هست میتونین از بازار نصب کنین و خورد خورد پولاتونو داخلش بریزین و همون لحظه اون پول ...

عزیزم میشه بگید چه برنامهای هست که ما هم استفاده کنیم 

خدایا شکرت 🙏

معصومه جون من قبلا همه چی رو واو به واو برای همسرم توضیح میدادمایشونم همیشه مثل شخصیت منفی کالیور من ...

سلام عزیزم انشالله بیشترش کنی و افرین به این نوع مدیریت تون میشه برامون بنویسی البته اگه دوست دارید که شما با ماهی چند ملیون به همه اینایی که میگید میریسید من هر کاری میکنم نمیدونم چرا همیشه کم میارم

سلام عزیزم شما تهران هستید؟ برا بانک کارگشایی از قبل باید نوبت بگیربم؟ منم می خوام برم وام بردارم و ...

سلام شب بخیر.تهران نیستم. باید وام گیرنده حساب بانک ملی و گردش حساب داشته باشه. که احتمالا برای بالای سن قانونی.

جایی که من رفتم نیازی به نوبت قبلی نبود.

سلام 

خب میخام از مقایسه زنموم(جاری مامانم)با مامانم از امش بگم واستون

من خالم و مادربزرگم اومدن خونمون 

و امشب عمم دعوت کرد ک بیاید 

ساعت حدود ۷ عصر ب زنمومم زنگ زد عمم ک شمام بیاید شام درست کردم 

گفت ن ممنون ما خودنون شما داریم (ک یاد بگیره عمم از قبل بش خبر بده حتما▪︎¡▪︎)

+

چند وقت پیش خاره زنمکم ک اومده بود خونشون 

ب خاطر وضع بد مالیمون نشد دعوتشون کنیم 

زنموم ههههییچچچچی نگفت ن قیافه گرفت ن هیچی 

الان ک خالم اینا اومدن یک هفته اونم اصلا دعوت نکرده🙂

فقط ی سر اومد ی سر زد دیگه رفت و زنگ و پیام و دعوتی هم نکرد 

ب خاد تلافی کنه اینطور میکنی😌🥀

*

با خاهراشم رقابت داره 

رقابت ن ک حسکدی باشه 

ینی یکیشون ک پیشرقت کنه 

اون یکی هم سریع یاد میگیره چیز جدید میگیره بر عکس مامان و خاله ها من ک مسابقه بدبختی دارن/:

*

انقدرم یواش یواش کاراشو انجام میده 

با حوصله واقعا ارزومه ک صبوریشو داشته باشم

ی چیزم بتون بگم 

عموم اوایل خیلی اذیتش کرد میزدش ی موقع هاییی 

ی مدت با ننه جونم زندگی کرد 

ولی رمز موفقیتش همین محل ندادن و حرص نخوردنش بود 

و صبوریش

بچه ها یادتون هست گفتم فروشگاه های دیلی مارکت و جانبو گوشت تنظیم بازار دارن وای وای کهههههههههه چ اش ...

عزیزم درباره تجربه تلخی که از خرید تون داشتید متاسفم 

منم خواستم تجربه م را برای دوستان بنویسم

فروشگاه هایی که شما نام بردیدتوی شهر ما نیست

لطفا بفرمایید دقیقا چه گوشتی خریدید؟

گرم بود یا منجمد   گوسفندی یا گوساله؟

تا دوستان دچار چنین اشتباهی نشن

چند تا از فروشگاه های نسبتا بزرگ و کوچک شهرمون هر یک یا دوماه یکبار گوشت گرم گوسفند تنظیم بازار میارن که تقریبا نصف قیمت گوشت قصابی هس و انصافا اگر در حد گوشت قصابی معروف شهرمون هم نباشه، چیزی کمتر از ان نیست

بطوریکه موقعیکه این گوشت قراره عرضه بشه صفهای طولانی قبل از توزیع ، منتظر گرفتن گوشت هستن و به هرکس فقط یک بسته میدن که حدودا وزن هر بسته ۳ کیلو هست و همه شاد و خوشحال که تونستن گوشت گوسفندی نصف قیمت تهیه کنن

اینجور بهت بگم اکثر اقوام ما این گوشتی که گفتم را تهیه کرده اند و تهیه خواهند کرد و بسیار راضی هستن...

حالا ما با مسیول فروش یکی از این فروشگاه ها اشنا هستیم، هر موقع این گوشت رو بیارن، زنگش میزنیم و بدون نوبت هر تعداد که بخاهیم بهمون میده

دقیقا هفته پیش به همسرم گفتم توی کانال فروشگاه دوستت زده که امروز ظهر گوشت گرم گوسفندی تنظیم بازار   بقیمت هرکیلو ۳۶۰ ت توزیع میشه، حتما بهش زنگ بزن بگو دوبسته برامون نگه داره

شب رفتیم ازش گرفتیم حدودا ۷ کیلو بود قیمتش هم ۲۵۰۰ ت شد حدودا

بعد از اینکه خریدم سریع اوردم خونه شستم  خیلی گوشت خوبی بود  چربی و استخوان خیلی کم داشت

مقداریش  بسته بندی کردم برای اش، ابگوشت، خورشت، چلو گوشت و مقداری هم چرخ کردم

تا حالا هم باهاش چند نوع غذا درست کردم خیلی خوشمزه شد...

حالا شما هم‌ حواستون باشه ایندفه همین گوشتی که عرض کردم خریداری کنید  موقع خرید هم بو کنید اگر خدای نکرده کهنه باشه متوجه میشید و اینکه سریع بیارید خونه بشورید و بسته بندی کنید چون هوا گرمه فاسد میشه...

همیشه به شادی و دلخوشی عزیزم ❤️خیلی برات خوشحالم رویا جون که به علایق دل خودت هم ارزش دادی 👌و رفتی ...

قربونت برم مهربونم 

آره واقعااا وقتی آدم به علایقش، به خواسته های خودش ،هم اهمیت میده واقعااا حال دلش خوب میشه😍 حس اعتماد به نفس ،حس ارزشمند بودن ،رو بیشتر احساس میکنی و میچشی 

انشالله عزیزم همه به اون جایگاهی که لایقششن برسن 🤲🏻🤲🏻

مرسی که اینقد حواست به همه چی هست 🫶🏻🫶🏻😍😍♥️

مرسی که تا این حد نسبت به من و تاپیک و بچه ها ارق داری 

و حس مسئولیت  میکنی 🙏🏻🙏🏻پیشنهادت واقعااا وسوسه انگیز 🤩هیجان انگیز بودبرام  😍خودمم تو فکرم بود ولی باور کن با توجه به حجم زحمت هایی که رو دوشت گذاشتیم دیگه روم نشد ازت درخواست داشته باشم 🥴🥴😅

چرا که نه با کمال میل خوشحال میشم چرا که نه از خدامه 🥰

پس از فردا هم پستای آموزشی داستانی و نکته دار خودت یا دوستان که به چشمت خورد بی زحمت یا تو شخصب برام صفحش رو بزار یا تگم کن رو اون پست 🙏🏻🙏🏻🙏🏻😘😘😘😘😘کلی از اینا بهت 💋💋💋💋

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
عزیزم درباره تجربه تلخی که از خرید تون داشتید متاسفم منم خواستم تجربه م را برای دوستان بنویسمفروشگاه ...

عزیزم گوشت بسته بندی اسم شرکتش یادم نیس ولی روش نوسته بود گوشت تنظیم بازار 

گوشت گوساله گرم 

تو فروشگاه چک کردم تازه بود این بویی ک مبگم بوی گوشت خراب شده نیس اصلا طعم و مزه و بوی گوشت یجوریه نمیدونم چطوری بگم انگار اصلا گوساله نیس یا اگ هست موادی چیزی زدن من با کلی پیاز و ادویه یبار پختم ک حالم بهم خورد

عزیزم با این پول آفتابه خرج لحیم باید بخری یا باید خیلی وارد باشی مدل پایین سالم گیر بیاری اونم موقع ...

آره عزیزم درست میگی خودمم بیخیال شدم همون طلا بخرم بهتره ممنون بابت راهنمایی خوبتون 

2810