سلام خدمت بانوان زحمت کش، متفکر و اقتصادی
اول از همه از خانمای عزیز معصومه جون،مامان سبحانِ صبور که همیشه به سوالاتم با صبوری جواب میده و ایجاد کننده این تایپک رویای دوستداشتنی و همه بانوان عزیز که راهنمایی میکنن♥️
ان شالله که اجر این کار خوبتون رو بانو فاطمه زهرا بهتون بده و عمر و مالتون پر برکت باشه🤲🏼
من حدود یکسالی هست اینجا عضوم و خب تاحالا گزارشی ندادم چون دستاوردی نداشتم❗️
از ابتدای سال جدید یه وام ۴۰تومنی از ویپاد گرفتم و با ۳۳تومنش حدود ۸گرم طلا خریدم، بقیه پول وام رو گذاشتم بانک مهر تا باهاش وام بگیرم
این حساب باز کردنای بانک و جسارت گرفتن وام رو هم مدیون تاپیک شما هستم✅️
دیروز دل رو به دریا زدم و رفتم پی علاقه خودم و تونستم کلاس خیاطی ثبتنام کنم✅️
🔻مورد بعدی اینه که من شاغل هستم و ماهانه ۱۰میلیون حقوق میگیرم اما حدود ۲وخورده ای صرف هزینه رفت و آمدم در ماه میشه
و بقیه اش رو هم کم و بیش پس انداز میکنم✅️ راستش خانواده من اعتقادی به خرید طلای کم اجرت و ... ندارن و اگه من بخوام اینکار بکنم در واقع سنت شکنی کردم، و تا الان هم اینکار رو نکردم
مورد بعدی این هست که من ۱۱۰تومن وام از بانک مهر بهم تعلق گرفته اما شک دارم این وام رو بگیرم یا نه...راستش خواستگاری دارم که ان شالله اگه شرایط زندگیم مهیا بشه میاد خواستگاری،(لطفا با دل های مهربونت برام دعا کنین زودتر سر و سامان بگیرم☹️)
🔻من هدفم خرید ماشین بود، ۱۲۰خودم دارم خواستم ۱۱۰تومن مهر رو هم بگیرم تا باهاش یه ماشینی ثبتنام کنم، اما نمیدونم چکار کنم❓️
اگه خواستگاریم اوکی بشه باید جهیزیه بخرم و خب پدرم توانایی این رو نداره که برام جهیزیه بخره و مسلما خودم باید اینکار بکنم
خانمای عزیز ازتون میخوام منو راهنمایی کنین که چکار کنم؟؟
پیشاپیش از راهنمایی شما سپاسگزارم🙏🏻♥️