2777
2789
سلام عزیزم. ممنون میشم منم راهنمایی کنید🙏درامد خودم حدود ۴ تومن هست یارنه هم ۱۲۰۰اگه بتونم از شوهر ...

سلام عزیزم 

مثلا هزینه ارایشگاه 200 سعی کن ماهیانه بگیری از شوهرت حالا ک خودت انجام میدی حداقل پولش جمع بشه 

چالش 52 هفته هم خیلی خوبه برا هزینه لباس و ارایشگاه و .... اینچیزا میتونی نقد جمع کنی میتونی هم هر سه چهار ماه بدی سکه پارسیان ک از تورمم پولت عقب نمونده باشه 

الان هفته 19 ام بودیم و تا الان حدود یک و خرده ای جمع شده اینو باذار کنار و از هفته بعد ب اندازه تعداد هفته ها بزار کنار تا بهمن ماه تمومه 

باکس بندی هم ببین نیازات چیا هس و برا چ چیزای میخای باکس باکت یا کارت بزاری کنار  هر ماه یا هر زمان ک پول دستت اومد تقسیم کن تو باکس هات براساس اولویتش 

مثلا لباس بچه ها و خودت 

پس انداز 

و...

خرج خونه هم بزار حتما شوهرت خودت انجام بده تو خونه قناعت کن مثلا سیب زمینی پیاز گوشت و برنج اینچیزا ک شوهرت میخره دو سه تا بسته مونده تموم بشه بگو بخره باز ولی رعایت کن تو مصرفش چون میگی پول ب سختی بهت میده بزار هزینه های خونه باخودش باشه و دخالت نکن ک بخای از پول خودش پس انداز اینا کنی و کم کم سعی کن هزینه لباس و اینا هم ازش بگیری 

همون حقوق خودت و پولای ک از شوهرت میگیری 70 درصدش طلا مخفی بخر بقیه رو بزار برا نیازات هر ماه یکیشو بخر 

عزیزم من ریز در جریان زندگی اتون نیستم و فقط نظرمو گفتم شما ببین کدومش ب کارش میاد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون دوستای عزیزم تک تک ریپ نزدم 

نظراتتون رو خوندم خیلی بهم کمک کردین 

خدا خیرتون بده

اون واحد رو خیلی دوست دارم خونه خوش نقشه ایی بود و نورگیرش خیلی خوب بود

با شوهرم صحبت میکنم ایشالا بتونیم بخریم

از همتون ممنونم

تنها گوشه ای از نگاه خدا برای خوشبختی کافیست💜🧡
عزیزم راه در رو زیاد دارن طلا فروش جماعت حایی ک من ازش خرید میکنم مثال طلای من شده ۵ میلیون منم همی ...

راه درو که دارن ولی قاچاقی بودنش باعث میشه گرونتر و سختر بفروشن

اشنای ما طلاهای مستعمل رو چیده  تو ویترین

فکر نکنم دیگه بذارن همونجا بمونه

سلام دوستان. اومدم که یه گزارش از کارهای این یکی دو روز بدم، برادرم زحمت کشیده بود و یه مبلغی برای پ ...

عزیزم با پولی که برادرت داده یک چیزی بخر که فردا بتونی بگی این و برادرم خریده پول رو خرد نکن 

دو سه روز پیش یکی از کاربرا گفت قرار فروش طلای مستعمل رو متوقف کنن فکر نمیکردم جدی بشه به این زودی و ...

عزیزم من دیروز طلای بدون اجرت خریدم .چند تا خانم دیگه هم داشتن خرید میکردن ومشکلی نبود

سلام عزیزم مثلا هزینه ارایشگاه 200 سعی کن ماهیانه بگیری از شوهرت حالا ک خودت انجام میدی حداقل پولش ج ...

مرسی از وقتی که گذاشتی گلم💚🌹

همین کارو میکنم.

برا چالش هم تصمیم دارم تا پایان ۵۲ هفته جمع کنم، میدونم از ارزش پولم کم میشه ولی میگم بمونه برا خرید عید حداقل از اون بابت خیالم راحته.. نظر شما چیه؟

راستی اون ۴۰ تومن ک گفتم الان دارم نظرتون بدم سکه پارسیان یا طلا کم اجرت ؟ البته اگه گیر بیاد چون میگن دست دوم ممنوع شده.

میگذرن روزای سخت..

سلام به همه خانومای مدیر و مدبر 🤩🤩

منم از تجربه وامهای که از اینجا یاد گرفتم بگیرم بگم چون خیلی بکارم میادش دین خودمو به اینجا ادا کرده باشم . 

اولیش بانک رسالت بود که یه مبلغی از حقوق همسرم که می موند میزاشتم تو حساب تا امتیاز جمع بشه بعدم یه ماشین فروختیم تا ثبت نام ماشین تو حساب موند و امتیاز ما به ۱۰۰ تومن رسیدمن امتیاز انتقال دادم بحساب همسرم چون خودم خانه دارم بمن تعلق نمی گرفت خلاصه بعد از کلی پیگیری (چون همسرم بنظرش این مبلغ ها ارزش وام گرفتن ندارن )از طریق همسرجان و اوردن ضامن این وام امروز بحسابمون واریز شد و من خوشحالترینم .😍چون هم با استفاده از همین یه ضامن و خوش حسابی بازم میتونیم امتیاز جمع کنیم و وامی که هیچ بهره ای نداره بگیریم که خیلی عالی از ما فقط پول عضویت تو گروه قرض الحسنه به مبلغ ۶۵۰ هزار تومن دریافت شد .👌👌👌

عزیزم با پولی که برادرت داده یک چیزی بخر که فردا بتونی بگی این و برادرم خریده پول رو خرد نکن

اتفاقا هر دفه که پول واریز میکنه باهاش طلا میگیرم این سری هم همسرم گفت صبر کن پول دستم اومد میریم خریدهاتو انجام میدی، ولی گفتم دیگه، بدهی داریم

و میدونم به شدت تحت فشاره و از طرفیم چند ماه بود خرید خاصی نداشتم به جز یه شلوار ورزشی، از نظر روحی به خرید نیاز داشتم تا شارژ بشم🤭🙃 بازم بقیش تبدیل به طلا میشه. 

وام بانک مهرو بخاطر پس انداز مخفی که اینجا صحبت میشد دلم میخواست بگیرم چون همونطور که میدونید وام فوریش بدون ضامن هستش ‌ . خلاصه هم واسه خودم و هم مادرم حساب باز کردم خودم پولایی که دستم میومد انتقال میدادم ولی برای مادرم نزدیک ۱۰۰ میلیون دو سه ماه گذاشتم تو حساب و چون هر دو خانه دار هستیم متاسفانه بهمون تعلق نگرفت و وام امتیازیش هم دردسرایه خودش و داره وضامن میخواد من خیلی بخاطر مامانم ناراحت شدم چون تو بانک دیگه بود حداقل سودش میگرفت  و تو گروه هم گفتم چقدر وام بدیه دوستانی که وام معرفی میکنن بگن که ممکن به همه تعلق نگیره و گذشت چون من گردش حسابمم خوب بود توقع داشتم بهم تعلق بگیره . 

تا اینکه کارت ویپادمو گرفتم و تا الان فقط تا ۳ میلیون وام برایند گرفتم و اندفعه که بانک مهرم داشتم چک میکردم در کمال تعجب دیدم بعد از اعتبازسنجی وام فوری من پرداخت کردن . و خواستم اینو بگم خانومایی خانه داری که میخوان وام فوری بانک مهر بگیرن میتونن از این طریق دارای اعتبار بشن . 

2810