2777
2789
سلام عزیزان واما گزارش دو روزه ی منبرای جشن پایان تحصیلی دخترم که قرار امروز با دوستاشون باشن یه دست ...

سلام معصومه جان

بیمه تامین اجتماعی دخترای ۱۵ سال به بالا رو بیمه میکنه.. درصدشو خودتون انتخاب می کنید از ۱۴ درصد به بالاس... بنظرم مطمئنه و سابقه حساب میشه.. بعدشم ان شاءالله میرن دانشگاه ، بیمه دانشجویی تامین اجتماعی شاملشون میشه که اینم سابقه حساب میشه...هر زمان هم جایی استخدام بشن چند سال سابقه دارن برای خودشون

از سایر بیمه ها مطمئنتر هست..

سلام معصومه جانبیمه تامین اجتماعی دخترای ۱۵ سال به بالا رو بیمه میکنه.. درصدشو خودتون انتخاب می کنید ...

چ جالب ... خیلی عالیه👌🏼

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان گل روزتون بخیر گزارش از خودم بخوام بگم اینکه دیشب خودم رو به ساندویچ و نوشابه دعوت کردم ...

برعکس من اصلا پول برای مانتو نمیدم.. ارزونترین رو انتخاب می کنم در عوض با شلوار و شال خوشرنگ ست می کنم... هر کی هم می بینه فکر میکنه مانتوی من خیلی گرونه...😃

سلام دوستان من قصد داشتم امروز برم طلابخرم ولی تا نزدیک ۳۵۰۰ رفت طلا... بنظرتون واستم شنبه برم یا ام ...

دقیقا سوال منم هست 

و خیلی ناراحتم 

امروز میخواستم حدود ۲۰ تومن طلا بخرم ولی عجیب گرون شده 

گرییهههههههه

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
سلام دوستان من قصد داشتم امروز برم طلابخرم ولی تا نزدیک ۳۵۰۰ رفت طلا... بنظرتون واستم شنبه برم یا ام ...

منم یه زنجیر میخام بخرم پولم کامل نیس میگفتم اول مرداد پولم کامل شد بخرم طلا یدفعه رفت بالا همش میگم یعنی وام ده تومنی ویپاد بردارم یامیاد پایین باز ادم نمیدونه چیکارکنه

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
برعکس من اصلا پول برای مانتو نمیدم.. ارزونترین رو انتخاب می کنم در عوض با شلوار و شال خوشرنگ ست می ک ...

هرکسی یه مدله دیگه    البته شاید چون من انقدر شال از ولخرجی های گذشتم دارم فوکوس کردم رو مانتو

درکل مانتو خیلی خیلی کمتر از شال میخرم و چون قیمتش خیلی بیشتر از شاله موندم چه کنم

البته پست معصومه جونودرمورد اهمیت لباس خوندم مصمم شدم بخرم  

اینم از برکات این تاپیک خوب که به راحتی خریدنمیکنم دیگه.

مامانِ نامی🙍‍♂️

سلام دوستان. اومدم که یه گزارش از کارهای این یکی دو روز بدم، 

برادرم زحمت کشیده بود و یه مبلغی برای پدر و مادرم به حسابم ریخت، ۵ تومن هم به عنوان کادوی تولد به خودم داد😍 خودمم یه تومن داشتم،

اول فکر کردم که برم یه تیکه طلای بدون اجرت بردارم، بعدش یادم افتاد که یه چیزایی هم لازم دارم، 

همسرم این چند وقت بارها گفته بود اگه چیزی نیاز داری برات بگیرم ولی از اونجایی که این چند ماه کمی تو فشار پس دادن قرضها هستیم ترجیح می دادم فعلا صبر کنم چون اولویت نداشتن، 

خلاصه نشستم لیست نیازهامو درآوردم و به این نتیجه رسیدم یه بخشی از پول رو صرف خریدهام کنم. 

یه شلوار مشکی ۳۲۰ تومن

دو تا پارچه برای شومیز و شلوار ست تابستانی برای بیرون در مجموع ۸۰۰ تومن، 

دکمه و کش و سوزن چرخ خیاطی ۸۰ تومن

دو سه تا تاپ و تیشرت ورزشی  و شال ۷۰۰ تومن 

یه مقدار هله هوله ۲۵۰ تومن

🌹ضدآفتاب و رژ و قرص ویتامینم چند روز دیگه از کارت همسر جان میخرم🌹

بعد از خرید میخواستم با بقیه پولم پارسیان بگیرم که یادم افتاد دستبندم کمی کیپ وامیسته تو دستم و مدتها بود تصمیم داشتم چند تا حلقه بهش اضافه کنم.

همین کار رو انجام دادم، 

قرار شد ۳ تا حلقه بهش جوش بزنن و بعدازظهر ان شالله میرم بگیرم و حسابش کنم، احتمالا حدود ۱۵۰۰ بشه و بازم پولم اضافه میمونه، که اونم احتمالا بدم پارسیان بگیرم.

سلام و صد سلام سلام به شما معصومه حان مادر مهربون گزارش شروع تیرماه من از امروزه چون امروز واریزی دا ...

سلام آبی جان عزیزم ❤️

قربونت برم من ❤️

چقدررر لذت میبرم من 😍چقدر با سیاست و خانوم هستی 

آفرین واقعا بهت 👏👏👏

دارم واقعا اینو به عین میبینم که تو همه موارد بیست هستی 👏

یعنی هر قسمت عااااالی عالی 👌

منم دختر بزرگ رو رسوندم 🥰

مهمونام زنک زدن که کار پیش اومد برامون 

فردا می آییم واسه شام 

منم چون نمی‌خوام وقتم به بطالت بگزرونم ...آماده شدم برم بازار برای فریزر که تصمیم داشتم خرید کنم ..اندازه ی بودجه اش 

برم با دختر کوچیک خرید کنم و بیام با حوصله قشنگ بشینم 

تمیز کنم بذارم فریزرم 😍

و عصر هم برم دنبال دخترم ♥️

حتما بنویسید که دارم میام بخونمتون 

و ریپلای های قبلی رو هم میام انشالله جواب میدم 

سلام دوستان😔

من ی مدت باهاتون همراه بودم با همسرم توافق کردیم جیب هامون رو یکی کنیم عادتشه یرخی خرج کنه دوماه طاقت آورد بعد زد زیر همه چیز 

پول داده بود طلا گرفتم ازم گرفت بازم حقوقشو جدا کرد الانم بدهکاره تقریبا خرجی ک داده صفره

خودم شاغلم هیچ وقت طبق برنامه من پیش نرفته

سلام دوستان عزیز میشه من رو راهنمایی کنیددنبال خونه میگردیمخونه ی دلخواه پیدا کردیم ،،ولی طبقه ۴ از ...

سلام عزیزم.

بهترین طبقه ساختمان طبقه ی چهارم هست.(ساختمان پنج طبقه منظومه)

اطرافیانم که بنگاه املاک دارن فقط و فقط طبقه چهار خرید میکنن.

طبقه های پایین تر سر و صدا و رفت آمد خیلی بیشتره.

ویو و چشم انداز طبقه چهارم خیلی بهتره.

طبقه پنج هم مشکلات پشت بام ممکنه رخ بده.

و عزیزم هر یک طبقه که بالاتر برید آپارتمان گرونتر میشه.

مثلاً طبقه یک متری ۱۰ میلیون

طبقه دو متری ۱۰۳۰۰

سوم متری ۱۰۶۰۰

چهارم ۱۰۹۰۰ 

و...

پیشاپیش مبارکت باشهههههه

❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️
سلام عزیزم بله همون هزینه وکیومشه فقط من یک گرمی و همون قیمت تابلو فروختم ولی نیم گرمی کمتر و سی ت ...

عزیزم من اگه ماهانه در حد یک گرم پول داشته باشم ک بخوام طلا بخرم و جمعشون کنم تا در نهایت یه تیکه طلای بزرگتر بشن، به نظرتون سکه بخرم یا طلای شکسته؟ راستش من همیشه طلا خریدم اصلا نمی‌دونم سکه چجوری هستش. نمی‌دونم کدومشون ضررشون کمتره و بیشتر ب نفعمن ، سکه فقط یه مدله؟ یعنی برم مغازه بگم سکه ی یه گرمی میخوام؟ دیگه مارک و این چیزاش مهم نیس؟

ببخشید سوالام زیاد شد 

2810