2777
2789
اگر همسرت باقی پول رو نداره حتما شما پول خودتو بیار و برای مسکن ملی اقدامتو بکنمن‌جای شما بودم پولمو ...

مثلا اسفند حلقمو پلاک دخترمو فروختم شد ۹میلیون و ۶تومنم داشتم دادم بهش که بیعانه بده ب دوستش برا موتور ....باور میکنی دوستش موتور رو فروخت و بهش ندادش؟؟؟الان تقریبا ۵ماهه تیکه تیکه پول رو پس داد هنوزم ۴تومن ازش مونده نداده

صاحب موتور نشدیم طلامم دادم رفت پولمونم تیکه تیکه گرفتیم و ب خودمم ندادش دیگه

اگر فعلا نیازی به وام ندارید تبدیل به طلا یا سکه ( بنا بر نیاز و علاقتون) کنیدمن به شخصه تحمل ندارم ...

ممنون عزیزم

حتی اگه پاییز بخوام ازش استفاده کنم برای رهن خونه بنظرت تا اون موقع سکه و طلا بگیرم موقع فروش ضرر نمیکنم؟ یا همینجوری بذارم بانک؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام .خانمای گل من یه سوال دارم چرا تاکید میکنید که جلوی همسرمون از صرفه جویی و قناعت حرف نزنیم؟؟چی ...

عزیزم اینجا حرف های زیادی زده میشه که شاید خیلی هاش به دردمون نخوره

شما خودت ببین کدوم برا زندگیت مفیده استفاده کن

منم با این نظری که الان گفتید اصلا موافق نیستم

چون شوهرم بدونه که قناعت میکنم و صرفه جو هستم بالطبع او هم قناعت کار و صرفه جو میشه

بدون هماهنگی خرید نمیکنه.  پولا را حیف و میل نمیکنه

بریزو بپاش نداره...‌ قرض و بخشش نمیکنه

ولی برای مثال عاشق لوازم خونگی هستم و در کنارش لوازم آشپزخونه م را کم کم تکمیل کردم... پس این کارم به همسرم نشون میده پول الکی حروم نمیکنم ولی به خواسته م توجه میکنم

فقط از عید نوروز تا حالا دقیقا ۵۰ ت برا خونه وسیله برقی و لوازم آشپزخونه خریدم..( اکثرشون وسایل های بزرگ و درشت هستن  که به جشم میان)

. شوهرم با اکثرشون هم مخالفت کرده و میگه لازم نداریم.. منم در جوابش گفتم مثلا از اینا خوشم اومد خریدم

واقعا هم راست می‌گفت ضروری نبودن ولی چون دلم میخاست خریدم

یا به همسرم میگم این لوازم لازم داریم برا همین خریدم...

خب اینا نشون میده به خواسته خودم هم توجه دارم

هرچند شوهرم بارها بهم گفته و میگه همش چشمت میدوهه 

و الکی این لوازم یا اون وسیله را خریدی... اکثرا منم سکوت میکنم ولی ته دلم خوشحالم که خریدمش چون با دیدنش لذت میبرم 

و البته همیشه همسرم بهم میگه پولا را زود تموم میکنی و نمیزاری بمونه... ( کلی میگه هم شامل پس انداز هس هم خرید لوازم خونگی)

یا مثلا میگن از همسرمون مخفی داشته باشیم شاید برای بعضیا واقعا لازم و کاربردی باشه ولی من اگر بخام چنین کاری کنم میدونم شوهرم وقتی بفهمه ناراحت میشه یا حقوق کمی که دارم بخام نگه دارم تا باهاش یه تکه طلای خوب بخرم باید چند ماه جمع کنم و آخر سرم شوهرم ناراحت میشه که نفعمه حقوقم چی شد. پس متقابلا بهم میگه تو هم کاری به حقوق من نداشته باش.... و اگر اینجوری بشه واقعا ضرر میکنم پس برای من جواب نمیده

و به نفعم هس باهاش رو راست باشم ،،، چون اینجوری اختیار پولای خودش هم میتونم داشته باشم و بهتر میتونم مدیریت کنم

برای همین هس که در جریان تموم کارا قرارش میدم چون اینجوری با کمک هم زودتر به هدف مون می‌رسیم و دلمون باهمه

پس شما هم ببینید کدوم حرف به نفع زندگیتون هس و کدوم به ضرر...

ممنون عزیزمحتی اگه پاییز بخوام ازش استفاده کنم برای رهن خونه بنظرت تا اون موقع سکه و طلا بگیرم موقع ...

من جای شما باشم زود طلا یا سکه میخرم و امیدم به خدا هس 

آن شاالله تا اون موقع پول رهن و اجاره هم خدا میرسونه

البته مطمئنا خرید طلا و سکه بهتر از نگهداری پول در بانک هست

خب اگر میتونه جور کنه و زمان داره. یعنی دیر نمیشه شما هم با قرعه برا خودت طلا بخر

ممنون عزیزم

اره میگم ۱۵بهش بدم ۱۵هم خودش میتونه جور کنه اگه بقیشم بدم و راحت بریزش دیگه بفکر این نیست ک پول منو بده ولی اگه نداشته باشه هرطور شده جورش میکنه

ممنون عزیزماره میگم ۱۵بهش بدم ۱۵هم خودش میتونه جور کنه اگه بقیشم بدم و راحت بریزش دیگه بفکر این نیست ...

این باعث‌میشه اون ۴ تومن رو هم از رفیقش بگیره!!! بگو ۴ تومن رو از دوستت بگیر خودمون لازم داریم 

و واجب بود داشتن ماشین در حدی که راه بیوفتیم و رانندگیتون خوب شه بعد بفروشین

اگه پولمون به ژیان و رنو هم می‌رسید میخریدم.موقت مسیر دور و سرعت و رانندگی خطرناک باهاش نمیرفتیم تا بهترش کنیم.

سلام دوستای گلم اومدم گزارش چند روز اخیر و کار های اقتصادی رو بگم 

همسر من اصلا علاقه ای به برنامه ریزی و اینا نداشت اوایل خیلی تلاش کردم و در نهایت کارت رو گرفتم ازش که من مدریت کنم ولی شوهرم همش میخواس ایراد در بیاره و فک میکرد کلک میزنم دست خودش هم کارت باشه چون چیزی پس انداز نمیخره فقط به این و اون قرض میده خلاصه بعدکلی دعا و تفکر به این نتیجه رسیدم که ۱۰ هر ماه حقوق همسر رو میدن من ۱ اون ماه میام میشین باهاش و یه میوه ای چیزی میارم که جو روانی ایجاد بشه میشینم جلو خودش تمام قسط ها وام و قرعه و هزینه ها رو مینویسم و بعد حساب کتاب میگم مثلا این ماه ۵ تومن داریم میریم باهم تبدیل کنیم اول هم برا دخترم گرفتم طلا چون دلش نمیاد دربیاره بفروشه عادت میکنه طلا نفروشه بعدا شروع کنم واسه خودم بخرم

دور اون عدد که قراره طلا بشه خط میکشم جدی میگم رو این حساب نکن لطفا والا اون ماه انگار تو خونه خوابیدی و کار نکردی دوست داری یه ماه بیگاری کنی 

هر ماه باید یه چیز بخریم بگی کا این ماه واسه این تلاش کردم 

من خیلی از تجربیات شما استفاده کردم گفتم انصاف نیست تجربم رو نگم شاید به دردتون خورد  

سلام دوستای گلم اومدم گزارش چند روز اخیر و کار های اقتصادی رو بگم همسر من اصلا علاقه ای به برنامه ری ...

در واقع الان مدریت دست منه چون با خودش مینویسم فک میکنه دست اونه و احساس قدرتش از بین نمیره 

سلام دوستای خوبم❤

متاسفانه قضیه خونه خریدن من کنسل شد چون فروشنده ویلایی قیمت رو دوباره داشت میبرد بالا و من واقعا دیگه در توانم نبود و گفتم صبر میکنم.. الان پول دارم در حدی ک پرایدمونو ب پارس ارتقا بدم البته همش وامه یکی دوساله یکی یکساله و یکی هم پنج ساله.. میگم خونه ک نشد حداقل ماشینمونو ارتقا بدیم حالشو ببریم فعلا و بعد از خرید ماشین پس انداز رو شروع کنم برای چند سال اینده برای خونه... خودم موندم چیکار کنم میخواستم باشماها مشورت کنم شما جای من بودید پول چند تا وامو میذاشتید رو ماشین برای ارتقا.؟ اینم بگم ک من مسافرت یک یا دوروزه هم میرم ماهی حداقل یکی ب شهرهای کناری یا استان همجوار. و ماشین خوب میتونه حالم رو خوب کنه اما مرددم 

ی حقیقتی رو بگم اینکه کارمم ی مقدار سخته از نظر ذهنی درگیری زیادی داره و شعبمون کمبود نیرو داره و فشار کاری زیادی بر من وارده 😁

دوست دارم ی حرکت حال خوب کن برای خودم بزنم در حد خرید خونه و ماشین. خونه متاسفانه هنوز  کم دارم پول. 

سلام عزیزان دل ،من تازه میخام پس اندازو شروع کنم ،تو عقد هستیم و درامد شوهرم بدی نیست، بنظرتون خرید پارسیان خوبه؟ اینکه میگن پارسیان هم تقلبیش زیادشده،هم وقتی میبری بفروشی مبگن باید وکیوم بازشه تا بفهمن طلاست و بعد به قیمت طلا شکسته میخرن ،درسته؟؟؟؟

2810