2777
2789
خب قربونت برم چی بگم ؟متاسفانه ماها صبر نداریم و میخواهیم یه شب ره صد ساله بریم 👌که این اشتباه عزیز ...

معصومه عزیز،با این پست فقط اشک ریختم ...

کلا مرور خاطرات و رنج هایی بود که خودم کشیدم 😭😭😭

اما خدا رو شکر الان همه چیز عالی و زیباست....😍

خیلی سختی کشیدم،خیلیییییی

اما خوشحالم که تلاش هامون بی نتیجه نبود.خدای مهربون تو تک تک ثانیه ها همراهمون بود و دستمون گرفت❤

درخت  سرسبز و شاداب صبرم می گوید :امیدی هست چون خدایی هست …
خب قربونت برم چی بگم ؟متاسفانه ماها صبر نداریم و میخواهیم یه شب ره صد ساله بریم 👌که این اشتباه عزیز ...

اشکم رو درآوردی معصومه جون ،

چقدر این روزها به این حرفات نیاز دارم،چقدر خوشحالم برات عزیزم که به این نقطه رسیدی.

خوشبحال همسرت وبچه هات بخاطر حضور فرشته ای چون تو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان میخوام وام بلو بگیرم 

امتیاز ماه اردیبهشتم ۳۴۰۰ 

و ماه خردادم ۳۸۰۰ بوده 

الان ۲۵ میلیون زدم ب حساب که میانگین ۳ ماهم بشه حدودا ۱۰ تومن 

فقط نمیدونم کی باید درخواست وام و بزنم؟

اخرماه باید درخواست بدم؟؟؟

چون یکی از دوستان اینجا درخواست نداده بود امتیازش سوخت شده بود میترسم یک مرداد درخواست بدم امتیازم سوخت شه 

یعنی واقعا لذت میبرم ارمغان جون از پست هات 😍انگار هم فرکانس هستیم 😃🤭خوشم میاد که خودت رو به چالش ...

سلام عزیزم. منم راهنمایی کنید لطفا🙏

من شاغل هستم در حال حاضر برای تولیدی کار میکنم که حقوقم درصدی هستش

بستگی داره چقدر بتونم کار کنم.. که زیاد نمیتونم چون باید به زندگی و بچه هام هم برسم......

هدف دارم دلم میخواد روزی برسه بتونم یه زندگی آروم برا خودم و بچه هام بسازم. توقع زندگی انچنانی ندارم..

شوهرم به شدت خسیسه خرجی نمیده دیوونه ام میکنه تا مثلا ماهی 1 تومن ازش بگیرم شاید کمکی بیشتر خرج خونه با خودمه.

خیلی دلم میخواد بتونم در کنارش یه پس انداز مخفی هم داشته باشم ولی نمیشه شایدم من بلد نیستم خوب مدیریت کنم🤦‍♀️

تنها کاری که تونستم انجام بدم یه قرعه خونگی اسم نوشتم ۴۰ تومن که این ماه اسم من در اومد بنظرتون چیکارش کنم ؟

میگذرن روزای سخت..
معیارها متفاوت بود 👌 ولی من میگفتم همسر من لیاقتش بیشتر از این حرفهاست ❤️ چرا همسر من باید عقب بمون ...

سلام عزیزان 😋😎

سلام عشقام 

بلاخره زمین خریدم 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

همونم ک طلاهام عید ب ارزونی برا امتیاز وام فروختم 

بلاخره الان بالای بیست روزه وام اومده و دنبال زمین بودیم 

و یه خورده اش هم خرج شد طی این مدت 

خلاصه عزیزانم دو بار رفتیم شهرستان ک زمین بخریم هی جور نمیشد 

تا سر سفره حاج عمه شوهرم شهرستان دعوت شدیم و بازم هزینه 

البته دوستان ناگفته نماند بعد یه سال و دوماه وام فرزند اوری دخترم اسمش در اومد و خداوشکررررررر 

دوتا وام با هم درست کردم 

خدا شاهده تا خدا نخاد هیچییی درست نمیشه 😍😍😍😍😊😊😊😊😊😊😊

ببخشید سرتون درد اوردم 

خلاصه زمین رفت بالا خیلیییی روستا 

تا با سختی حالا شاید اون چیزی ک دلم خاست نتونستم بخرم  چونکه عجله داشتم شوهرم داشت پولا مییخورد 

و از کارش بیکار شده بود ک شهرستان رفتیم 

خلاصه ک قسمت شد سه خیابون بعد اون زمین ک عاشقق بودم و بهش نرسیدم خریدیم 

😆😆😆😆😆😆😆😆

دوستان شادی قسمت همه تون 

البته ناگفته نماند شوهرم قرار بود ب اسم من بزنه ولی یهویی داخل بانگاه ب اسم خودش نوشته بود 

ک من یهه مقدار ناراحت شدم گفت اگه میخای فردا بزنم ب نامت 

منم روم نشد گفتم مهم نیست 

حالا بنظرتون بگم بزنه 😉😉😁😁😁😎

این حس قسمت همه عشقام 

دخترم نفسم ،   محمد عشق مامان پس کی میای                        .غمت داغونم کرد الان باید تولد یه سالگیتو میگرفتم الهی ک بمیرمممم واسه هرشب اشک ریختنام برات .اگه صدتا بچه دیگه بیارم تو رو فراموش نمیکنمممم ...خدایا امتحان بسته دیگه حقمو بده تا کی انتظارر ،،
سلام عزیزان 😋😎سلام عشقام بلاخره زمین خریدم 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍همونم ک ط ...

خیلی مبارکه 😍😍😍😍😍😍😍

این چندروز کلی خبر خوب و خوش شنیدیم بر همگی مبارک باشه ان شالله😍😍😍❤❤❤❤❤

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻
سلام به روی ماهتون🥰امروز نوزدهمین سه شنبه از هفته ۵۲ هستشمبلغ پس انداز ۱۹۰ هزار تومن با مبلغ هفته پ ...

عزیزم میشه در مورد این پس انداز توضیح بدین؟ تاپایان۵۲ هفته مجموع پس انداز چقدر میشه؟ 

مگه هفته ای ۱۰ تومن نیست پس چرا تا الان شده یک میلیون نهصد؟

خیلی مبارکه 😍😍😍😍😍😍😍این چندروز کلی خبر خوب و خوش شنیدیم بر همگی مبارک باشه ان شالله😍😍😍❤❤❤❤❤

مرسی قلبمم

دخترم نفسم ،   محمد عشق مامان پس کی میای                        .غمت داغونم کرد الان باید تولد یه سالگیتو میگرفتم الهی ک بمیرمممم واسه هرشب اشک ریختنام برات .اگه صدتا بچه دیگه بیارم تو رو فراموش نمیکنمممم ...خدایا امتحان بسته دیگه حقمو بده تا کی انتظارر ،،

معصومه جان مشکل بزرگ من تو زندگی اینه که شوهرم حالش بد میشه و منقلب میشه وقتی میبینه من تو بیمارستان کار میکنم و حقوق دارم، وقتی رانندگی میکنم و تصادفم نمیکنم، وقتی تو فرودگاه خارج راحت و روون انگلیسی حرف میزنم و مسیرو بلدم

دوست داره زنش یه موجود محتاج و تو سری خور و وابسته باشه

یکی که سکه خریدن و وام گرفتن رو بلد نباشه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
معیارها متفاوت بود 👌 ولی من میگفتم همسر من لیاقتش بیشتر از این حرفهاست ❤️ چرا همسر من باید عقب بمون ...

معصومه ی مهربون 

هر چی خواستم پیام ندم که  گروه شلوع نشه نتونستم

به خاطر وقتی که گذاشتی و نوشتی یک دنیاااا ممنونم 💓💓

کلی نکته داخلش بود ولی مهم ترین نکته اش حس امید و انگیزه ای بود که داخل پیامت بود  ....خیلی زیبا نوشتی 

الهی هر چی میخوای در زندگی بهش برسی💓

ممنون که اینقدر صادقانه مینویسی♥️

سلام عزیزان 😋😎سلام عشقام بلاخره زمین خریدم 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍همونم ک ط ...

مبارکه عزیزم

تا داغه با عشوه و نوازش و ملایت حتما به اسم خودت بزن😁❤

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

من خودم نمیتونم از شوهرم حمایت کنم وقتی اون از من حمایت نمیکنه

وقتی من لنگ ۱۰۰ میلیون بودم که ماشینمو مدل یه سال بالاتر و بدون رنگ بخرم ولی اون ۴۰۰-۵۰۰ میلیون واسه برادرزاده هاش خرج تحصیل خارجشون رو میداد

ایکاش حداقل یچیزی واسه خودش میخرید دلم نمیسوخت میگفتم ابرو و خونه زندگی اون خونه زندگی منه

😔😔😔😔

خیلی مبارکه 😍😍😍😍😍😍😍این چندروز کلی خبر خوب و خوش شنیدیم بر همگی مبارک باشه ان شالله😍😍😍❤❤❤❤❤

من واقعا ذوق میکنما مخصوصا از خونه خریدن دوستان

ان شالله هممون خونه سوم چهارممونو بیایم اینجا خبر خریدنشو بگیم😁😍

سلام عزیزم ، از بانک مهر ایران تا اقساطتون تمام نشده فقط میتونید وام امتیازی بگیرید .بانک ملی رو دقی ...

خیلی ممنون عزیزم. زیارت تون هم قبول 😍😍

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍
2810