2777
2789
سلام بچه ها ما بالاخره خونه خریدیم اتفاقی که چند سالی بود منتظرش بودیم وبراش تلاش کردیم خیلی حس خوبی ...

عزیزپ چند سال طول کشید خونه بخربد؟

از اول ازدواج مستاجر بودین؟

میشه راهنمایی کنید چون من ارزومه خونه بخرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوم ها توروخدا بحث این طلاسی و میلی و تمومش کنید دیگه 🚫🚫🚫

اینم شده مثل بلو و ویپاد 

بخدا از یکشنبه دارم صفحاتی که عقب بودم و میخونم همش صحبت و سوال راجب این دوتاس 

هرکی که سررشته داره یه تاپیک بزنه و کسایی هم که سوال دارن برن بپرسن 

واقعا بسه دیگه 

عزیزپ چند سال طول کشید خونه بخربد؟از اول ازدواج مستاجر بودین؟میشه راهنمایی کنید چون من ارزومه خونه ب ...

عزیزم ۱۳ساله  مستاجریم همه این سالها برای خونه تلاش کردیم و اینکه نصفشو چندسال پیش که ارزونتر بود خریدیم والان فقط کامل شد برای خودمون 

انشاالله شما هم به زودی صاحب خونه میشید 

پس انداز کنید وام بردارید تبدیل کنید مبلغ خوبی شد حرکت بزنید 

هر چقدر در توانتونه طلا بخرید حتی اگر خونه هم نشه باز شما یه پس انداز خوب دارید که حتما به کارتون میاد از این غافل نشید حتی خونه برای سرمایه گذاری هم بخری باز خوبه 

همیشه هم امیدوار به لطف خدا باشید 🌹

به به 🤩🤩ستاره ی عزیززز از صمیم قلب برات خوشحالم عزیزززم🙏🏻🙏🏻🙏🏻 انشالله قسمت همه ی بچه‌ های تا ...

ممنونم از لطفت رویا جان ❤️😘شما هم تو امروز من سهیمی چون من از اینجا خیلی نکات خوب یاد گرفتم مهم‌ترینش تبدیل کردن پول ومعجزه ی وام بود از خدا براتون بهترینها رو آرزو میکنم 😘

ممنونم از دعای خوبت الهی قسمت همه باشه🌹🙏

سلام عزیزم اگر اینطوری باشه که خیلی خوب هست زمان سپرده گذاریش .من الان در راه مشهد هستم ان شا الله چ ...

مامان سبحان جان شما دارید می یای مشهد؟ دوس داشتین بیان خونه ی ما قدمتون رو چشم

ببخشید یه چیزی ذهنمو مشغول کرده♥️چرا دلتون برای اون 5 تومنی که روی سکه ضرر میکنید میسوزه (که میگید 4 ...

حقیقت الان بازار خیلی رکوده 

این بنده خداهام میگفتن خونه فروختن شهر دیگه و میخواستن سریع جاشو پر کنن و پولشون نقد بود چند تا مشتری پیدا شده برا خونم منتهاش نقد نیستن و باید خونه یا زمین بفروشن و اگه منتظر اونا باشم این خونه ویلاییه از دستم میره.. چون پولشون نقد بود ی جورایی کوتاه اومدم.. شهر ما خونه و زمین خیلی گرونه من با حدود سه تومن الان حاشیه شهر فقط میتونم ویلایی بخرم این ویلایی  هم چندتا کوچه بالاتره و محلش و خونه اش میدونم ک مشکل خاصی ندارن و ازین لحاظ ک میدونم سرم کلاه نمیره و مشکل خاصی نداره و ب پولم میخوره دلم میخواد جور بشع. 

بازم هنوز دست نگه داشتم میخوام با فروشنده ویلایی اتمام حجت کنم. 

دعا کنید برام و برام انرژی مثبت بفرستید لطفا❤❤🌷🙏🏻

من همه چی رو سپردم ب خدا گفتم خدایا باور دارم ک خودت بهترینو برام در نظر داری خودت درستش کن... 

من چند سال پیش ازمون استخدامی ی شرکت بزرگ با صدم اختلاف امتیاز در مصاحبه رد شدم تا یکسال خیلی حالم بد بود اما یکسال بعد اینجا رو قبول شدم.. شرایط کارم نسبت ب اونجا خیلی مناسبتره خداروشکر... حقوقم پایین تره اما اون کارخونه یکساعت تا شهر فاصبه داشت و از شش صبح تا پنج عصر باید سرکار میبودیم و الودگی و محیط کارگری داشت ـ. الان ک فکرش رو میکنم اون موقع ها خیلی الکی غصه خوردم چون خدا خودش جای بهتری برام در نظر گرفته بود❤

الانم سپردم به خودش❤

عزیزم به نظرتون به جای طلا عیار بخرم خوبه؟ دیگه دردسر نگهداری و .... نداره

قربونت برم من تجربه خرید عیار رو ندارم 

دوستمون محدثه جان واردتر هستند تو خرید عیار 

دوستان اکه نام کاربری شو میدونن تگ کنن 

ازشون کامل بپرس عزیزم ❤️

فدایی داری ♥️😘آره اینجا منطقه خیلی مهم 👌کلا شهر گرونی تبریز ...انشالله خدا تمام مستاجر ها رو صاحب ...

متاسفانه تهران خونه ابر گرون هست😥

یعنی باز تبریز که خونه ی بالاشهرش این قیمت هست ، تو تهران عمرا بشه با این قیمتا بالای شهر چیزی خرید .

اگه تهران قیمت ها اینطوری بود ما زودتر می تونستیم خونه ی بزرگتر بخریم . یعنی تو تهران بخوای ۱۰ متر هم خونه بزرگ کنی سخته. البته به لطف خدا داریم بهش نزدیک میشیم

حالا می خونم که بچه ها میگن مثلا با ۳ تومن میشه تو شهرشون بهترین خونه خرید خیلی خوبه .

من چندوقت پیش ماموریت کاری اومدم تبریز ، واقعا تبریز رو دوس داشتم و خوشم اومد ، خودم هم اصالتا ترک هستم

جاهای مختلفش هم گشتم ، کجای تبریزی، البته اگه دوس داری بگی 🙃

before i die i want to be happy and make others happy
عزیزم ۱۳ساله مستاجریم همه این سالها برای خونه تلاش کردیم و اینکه نصفشو چندسال پیش که ارزونتر بود خر ...

ستاره جان خیلی خیلی مبارکه عزیزم😍 انشالله خونتون پر از صدای خنده و خوشی باشه 🌸

چه خوب که امسال شما و مستقل صاحب خونه شدید🌸🌸

منم انشالله بیام خبر خرید خونه جدید بزرگتر اینجا بدم 🤩

البته خونه ی الانمون هم خداروشکر قشنگه و گوگولی ، یه بار تو نی نی سایت عکس گذاشتم فکر کردن از اینترنت گذاشتم😅

before i die i want to be happy and make others happy
صفحه اش رو بگو عزیزم متاسفانه هی میگم با نظم بخونم ...نمیشه 😬😃😉

۸۰۴ 

عیب نداره عزیزم ولی دوست دارم ببینید کارامو🙈🙈

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
عزیز دلم برای شروع دو کیلو گوشت بگیر ...۱۶۰۰میشه 🌸🌸البته میتونی از اتکا یا جامبو...با قیمت خیلی پا ...

ممنون عزیزم همینکارو میکنم ... والا دیروز که شوهرم قسط و قرضا رو داد به منم ده تومن داد بعد دیدم ۱۶میلیون تو کارتش هست البته به روش نبوردم ولی نمیدونم چرا نمیده من پس انداز کنم اصلا نمیدونم چرا بدش میاد پس انداز کنیم نمیدونم چطور بهش بگم میدونم ۱۶تو کارتت هست یه وقت الکی خرجش نکن پس اندازش کن . اخه بدش میاد کلا بگه این ماه چقدر حقوق گرفتم و بخوام سوال و جواب کنم 

سلام به همه عزیزان عیدتون مبارک و خجسته  خدارو شکر که اینجا باز برقراره کاش توی بله یا ایتا یا تلگرام گروه داشتیم با لینک وارد می‌شدیم

لطفا یه خانم مقتصد من رو هم لایک کنه سپاس

من از ۷۵ شدم ۵۵ ممنونم خدای مهربونم
حرفاتون کاملا درسته قدر لحظه های زندگی رو بدونیم من کلا آدمی یم که با وجود مشکلات ،تو وجودم خییییل ...

عااالی بود 

وسط  این همه پست های پر از نگرانی از آینده و استرس سرمایه گذاری این تاپیک

پست زیبای شما مثل یک  نسیم خنک بهاری به روح و جانم نشست ..پر از آرامش پر از بوی زندگی.. پر از خوبی❤️

پاینده باشید 💜

2810