2777
2789
قربونت برم من ❤️ اتفاقا خونمون بهترین منطقه ی شهر ...دقیق بالانشین هستیم عزیزم از لحاظ منطقه و سکونت ...

والابااین موقعیت وامکانات عالی خریدیی خیرش وببینی.نه متوجه سوالم نشدی منظورمن یه خونه ویلایی شیک بهتره که براسکونت خودمون باشه یامثرن دوتااپارتمان یکی خودمون بشینیم یکی بدیم اجاره؟من عاشق خریدخونه ویلایی هستم بنظرتون درسته اینجوری

مبارک باشه به نظرم سایزش عالیه اینجوری میتونی برنامه ریزی کنی یه هرینگبون یا تیفانی کوتاه دورگردنی ه ...

ممنون روکین جان قبلا هم بهم راهنمایی های خوبی بهم دادی فکرای تازه انداختی توسرم از این پس به تیفانی و هرینگبون هم فکر میکنم  

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان ...ایام به کام انشالله

عید همگی مبارک

بلاخره طلایی که خرد خرد از حقانی با قیمتهای مختلف گرفته بودم  رو تبدیل کردم

۱/۵۵۰سوت داشتم و پارسیان یک و نیمی با ارسال رایگان سفارش دادم

این مقدار طلا همون پولهایی بودن که خرج چیپس و پفک و هوسهای زودگذر میشدن

با مدیریت زمان ، برنامه هفتگی ،استفاده از مواد موجود در خانه و جایگزین کردن بعضی اقلام تو اشپزی میشه یه قدم کوچیک در راستای پس انداز و هدف برداشت

سلام دوستای خوبم 

خونمون آپارتمان هست طبقه سوم بدون آسانسور 

از پله ک دیگه نگم براتون 

مدام باید هی تکرار کنیم کسی سرو صدا نکنه یواش راه برن مهمون ک میاد واقعا عذاب میکشیم بخاطر همسایه پایین

اصن قیمت خوبی نمیخرن در واقع مشتری بخاطر پله نمی‌خواد 

بعداز 5سال ماشین خریدیم با سختی 

به نظر شما ماشین بفروشم یه وام بگیریم خونه فروش بره یه خونه دیگه برداریم ؟؟

اینا البته خودش نیاز به یه زمان طولانی داره 

واقعا مسئله خونه خیلی داره میره رو مخم 

لطفاً بی تفاوت از کنار این پست نگذرید 

و اینکه عاجزانه ازتون میخام برام دعا کنید خیلی محتاج دعاتون هستم باور کنید روزی آرزوی همین خونه آپارتمانی داشتم شهرمون کوچیکه اقوام کسی آپارتمانی ندارم همه خونه های ویلایی بیشتر از همه چی حرفای بقیه نابودم کرده 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   
سلام دوستان ...ایام به کام انشاللهعید همگی مبارکبلاخره طلایی که خرد خرد از حقانی با قیمتهای مختلف گر ...

سیده خانوم عزیزززمون عیدت مبارک گلم 

برای شیرینکامی همه ی خانمای اینجا یه صلوات مهمونمون میکنی ؟

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
از بعضی پست ها نمیشه فقط با ی لایک گذشت...مثل پست های شما 😍😍که چقدر من پست هاتونو دوست دارمممممممم ...

قطعا نگاه پر محبت شماست عزیزم ♥️😘

درس پس میدم در کنار شما و دوستان ♥️

متاسفانه طی چند سال اخیر، چنتا جوون دوست داشتنی رو هم تو خانواده ی خودم هم تو خانواده ی همسرم از دست دادیم 🖤

یکیشون که پسر خاله ی خودم بود

مامانش دو واحد 180 متری نو ساز بالا شهر داره

فقط از اجاره یکیش ماهی 15 تومن در میاره جدا از رهن

هر سال کانادا و اسپانیا و.. در حال گشت و گذار بود

اما از وقتی پسرشو از دست داد، انگار هیچی دیگه براش مزه نداره

اون شب تلفنی حرف میزدیم، گفت مستانه دلم میخواد همه چیزو بدم، فقط یک ساعت برگرده پیشم 💔

این همه مشاور و روانشناس و سفر و دورهمی 

اما حال دلش خوش نیست، چون یکی از عزیزاش دیگه کنارش نیست

متاسفانه من یاد گرفتم دنیا کوتاه تر از اونیه که تصور می کنیم

وقت برای محبت کردن کمه

برای لذت بردن کمه

همین حادثه ای که گفتم برای همسرم پیش اومد، میتونست هزار بار دور از جونش.... 

پس چرا الان که کنارمه دوسش نداشته باشم

چرا نزارم بهم محبت کنه

چرا پولی که هست رو خرج لذتمون نکنیم

کی تضمین میکنه فردا ما باشیم، سلامت باشیم، دل خوش باشیم؟ 

یه مثال دردناک بزنم ❤️‍🩹

عموی همسرم، ماهی 60 تومن حقوق بازنشستگی میگیره 

مَلاکِ بنامی هست تو شهرمون

اما بر اثر دیابت یه پاش رو قطع کردن 🥺

ماشین شاسی داره اما نمیتونه رانندگی کنه 

پول داره اما نمیتونه رستوران لاکچری بره و هر غذایی بخوره چون قندش بالا میره

مجبوره به بچه هاش کمک مالی زیاد کنه. که کمکش کن 

یه جورایی باج میده بهشون انگار 

منم مثل همه آرزوهای بزرگ زیاد دارم 😍

تا سقف حقوق هم قسط و وام داریم

هدف های بزرگ بزرگ ✨🥰

اما دلم میخواد از  مسیر لذت ببریم چون فرصت بسیار کمه ♥️

ممنونم عزیزم من وقتی برای میانگین حساب ندارم خودم رو باید صفر کنم باز چهارصد کم دارم.. اونم اگه کنسل ...

ببخشید یه چیزی ذهنمو مشغول کرده♥️

چرا دلتون برای اون 5 تومنی که روی سکه ضرر میکنید میسوزه (که میگید 45 خریدم باید 40 بدم) 

اما دلتون برای اون صد تومنی که میخواین زیر قیمت بدین نمیسوزه؟ 

میدونی چنتا از اون سکه ها باید بخری تا با حبابش 100 تومن سود کنی؟! 

حقوق چند ماهتو باید کامل بزاری کنار تا بشه 100 تومن! ؟

عزیزم ببخشید برای وام مسکن میشه فقط سند خونه ضامن باشه یا بازم باید ضامن ببریم؟

اگر خودتون یا همسرتون کارمند باشید و ضمانت رو انجام بدید معمولا ضامن دیگه ای نمیخواد و بعضی شعبه ها هم مقداری پول رو به عنوان ضمانت مسدود میکنند . 

ممنون عزیزم الان کاملا متوجه شدم تقدیم با احترام♥️💐اینم عیدی سادات از طرف دختر وهمسرم انشاالله بدرق ...

خواهش میکنم عزیزم  . 🌹🌹🌹🌹😍😍😍😍

خیلی خیلی هم ممنونم از عیدی پر از مهرتون . 🌹🌹🌹🌹

من خودم هم سید هستم ، عید شما و عید همه مسلمانان و انسان های آزاده جهان مبارک ، ان شا الله آقا امیرالمومنین خودش عیدی همه ما رو بده . 🌹🌹🌹🌹😍😍😍😍

سلام بچه ها ما بالاخره خونه خریدیم اتفاقی که چند سالی بود منتظرش بودیم وبراش تلاش کردیم خیلی حس خوبی ...

سلام ستاره جان ، خیلی خیلی خوشحال شدم براتون ، ان شا الله توی خونه جدید یک عالمه اتفاق خوب براتون بیفته و خونتون همیشه پر بشه از صدای شادی هاتون . 😍😍😍😍🌹🌹🌹🌹

والابااین موقعیت وامکانات عالی خریدیی خیرش وببینی.نه متوجه سوالم نشدی منظورمن یه خونه ویلایی شیک بهت ...

عزیزم یه نکته وجود داره این وسط خونه های کوچیک تر دست به نقد شوندکی شون آسون هستشما اگر مثلا دو تا خونه کوچیک داشته باشه راحت یکیشون میدی اجاره و رهن و... باعث پیشرفتت میشه 

ولی خونه ویلایی چون خون به هرحال گرون تره  خرید و فروشش سخت تره یکم و خب شما دیگه آسایش  و آرامش تون ه پیشرفت مالی  سریع تر ترجیح دادی که اینم باز به خود آدم بستگی داره 

بعضی  شهر ها واقعا نیاز هست آدم خونه ویلایی داشته باشه حالا نه لزوما خونه بزرگ باشه خیلی، ولی حیاط دار باشه 

ولی خب مثلا تو شهر های بزرگ واقعا نیاز به زندگی تو خونه ویلایی حس نمیشه به اون صورت 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم میشه بگین چطور شد همسرتون این قد تغییر کردن همسر من خیلی بد خرجه الان ۲ ماه گوشت نداریم ه ...

عزیزم سلام 

همسر من برای شکم خرج و اذیت نمیکردچون خودش شکمویه و میدونه وسیله خونه نباشه تخم مرغ به خوردش میدم ک نفرت داره 

بحث لباس  و رسیدگی  به من بود بحث هدیه و توجه 

با زبون بازی و سیاست چنتا پست پایین تر نوشتم عزیزم 

خواهش میکنم عزیزم . 🌹🌹🌹🌹😍😍😍😍خیلی خیلی هم ممنونم از عیدی پر از مهرتون . 🌹🌹🌹🌹من خودم هم س ...

به به 😍

بسیار هم عالی

التماس دعا♥️

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
سلام دوستای خوبم خونمون آپارتمان هست طبقه سوم بدون آسانسور از پله ک دیگه نگم براتون مدام باید هی تکر ...

دوست عزیز چون گفتید جواب بدید نظر میدم🌸

ببین گلم ما خودمون تو یه شرایطی برای پیشرفت زندگیمون مجبور شدیم خونه ویلایی مون که البته ۱۱۳متری بود و زمینش به درد ساخت نمیخورد و سازه اتوبوسی در میومد😵‍💫 بفروشیم و جایی سرمایه گذاری کنیم☺️

و بعد از ۱۹ سال بریم تو یه آپارتمان ۶۰ متری طبقه ۴ با ۶۸ تا پله😏

ولی عاشق خونم بودم دو سال اونجا بودیم هر کس میخواست بیاد خجالت میکشیدم نه واسه خونه واسه اینکه کلی نفسش میگرفت تا برسه🤕 مهم خودتی که چه حسی داشته باشی 😘

بعد همون خونه رو فروختیم با وام و یه پولی که بهمون رسیده بود یه خونه نو ساز و یه خیابون و محل خوب خریدیم😎

شما هم به نظرم ارزش داره ماشین طلا و هر داری بفروشی و یه خونه ویلایی بخری

باور کنید قبلا هم گفتم دوستان اگه شرایط خریدن خونه ویلایی رو دارید بگم که یه وجبش میرزه به پنت هوس😛 البته این نظر منه شاید به عقیده امروزی ها دمده باشه🤔 ولی خوب متاسفانه مردم ما فرهنگشون یکم تو رعایت کردن حق و حقوق همسایه ها پایینه  و عذر میخوام بی توجه هستن به حقوق دیگران🤔🙁 و میبینی تو اپارتمان از هر سری یه صدایی در میاد 🤪من خونم ۱۱۳ متر زمین بود با ۱۷۰ متر زیر بنا دوبلکس ولی خوب بعدش اومدم تو ۶۰ متر 😉😏

امیدوارم بهترین ها براتون اتفاق بیفته🙏

برای خورشید پس از شبهای طولانی
2810