2777
2789
عزیزم اولین ماه کارمزد هست مثلا اگر وام ۱۰۰ میلیون ۱۸ ماهه باشه ابتدا ماه اول ۴ میلیون کارمزد کم میش ...

ممنون عزیزم

خانم اجازه☝️راستش خیلی متوجه نشدم🙊

تو معدل حساب اقساط مشخصه خب  میخواستم ببینم کارمزد چجوری حساب میکنن برای قسط اول؟

فرمول داره ؟

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍

سلام دوستان لطفا منو راهنمایی کنین

بین حقانی یا طلاسی کدوم بهتره از نظر اجرت و ارسال و...  و پول های کم بشه خرید زد

اگه بهتر و مطمئن تر سراغ دارین معرفی کنین مرسی

من از شیراز انلاین یه جا حساب طلایی باز کرده بودم ولی پاسخگوییشون افتضاحه چند روز یه بار آنلاین میشن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😍😍😍😍خیلی خیلی مبارک عزیزمانشالله به سلامتی و دلخوشی 👌🤲صدای خنده هاتون بپیچه از کوچه و پس کوچه ...

ممنونم معصومه جون دوست خوب و مهربونم ❤️🌹ممنونم از دعای خوبت الهی که ثانیه به ثانیه زندگیتون خبر خوب وحال خوب باشه 

راستش عزیزم این خونه رو ما ۴سال پیش شراکتی پیش خرید کردیم چون به تنهایی توان پرداخت اقساط رو نداشتیم ۴سال پیش ماهی ۱۲قسطش بود که نصفی پرداخت میکردیم ماهی ۶تومن سهم ما بود برای اینکه بتونیم قسط رو بدیم رفتیم یه محله که اجاره و زندگی قابل تحمل باشه با این حال خیلی تخت فشار بودیم چون اجاره شهریه  چندتا قسط دیگه و هزینه زندگی هم بود گاهی واقعا هیچی نداشتیم گاهی از شدت استرس مریض میشدم اما خب اون موقع قیمتش عالی بود ما به این امید که قسط وقرض تموم میشه به هر سختی بود ۲سال فقط قسط پرداخت کردیم تا اینکه تموم شد وقسط ۳ماه آخری ماهی ۱۲بود به معنای واقعی اذیت شدیم تا پرداخت شد وقتی قسطا تموم شد من افتادم به طلا خریدن دوباره چون حدود ۱۵۰میلیون به پول الان اون موقع طلا وسکه فروختم برای پول پیش خونه اون موقع ۲۰تومن فروختم همه رو طلا گرمی ۶۰۰بود  وسکه تمام ۱خورده ای دقیق نمی‌دونم چقد بود  وقتی طلا گرمی ۱تومن بود با ۱گرم دو گرم شروع کردم وقتی زیاد میشد نگاشون میکردم وذوق میکردم که اینا مال منن طلای زینتی خیلی دوست دارم نه برای استفاده برای داشتن😅

این وسط چند بار وام گرفتیم که بیشترشو طلا خریدم البته با اصرار من 

پارسال ۸۰گرم فروختم و۳تا سکه تمام برای ماشین بیشترش طلاهایی بود که تو کانال ۱تومن خریده بودم 

امسال ۱۵۵گرم فروختم بیشترش رو تو کانال ۲تومن خریده بودم اینا ۵۰۰میلیون شدن 

وقبلیا ۳۰۰مجموعا ۸۰۰میلیون فروختم قبلیا رو برای ماشین فروختم که در راستای خرید همین خونه بود 

سهم زیادی از طلاها وامهایی بود که گرفته بودیم وقسط پرداخت میکردیم و ادامه دارد اقساطشون واینایی کم کم خریده بودم هم کم نبودن 

الان فقط ۲گرم طلای حقانی دارم😥😁خالی خالی شدم قشنگ خودم تکوندم اما خداروشکر از نتیجه راضی ام حدود ۲تومن جمع شد با پول ماشین وام وطلا وخداروشکر خونه رو خریدیم 

انشاالله قسمط همه باشه 

طلا خیلی کمک کننده بود چون سود خوبی داشتن برامون ماشین هم همینطور فقط باید تبدیل کنید ونترسید و البته خدای مهربونی کنارمون بود و هست که حس میکنم محکم بغلم کرده 

ببخشید طولانی شد🌹🙏

آره عزیز دلم من هر مبلغ کوچیکی که باشه باکس بندی میکنم حتی همسرم صد تومن بزنه کارتم ...اونو هم زود د ...

معصومه جون ببخشید میشه این باکس بندی رو کامل توضیح بدین؟ یا اگه قبلا توضیح دادین بگید کدوم صفحه س که من برم بخونم

سلام عزیزمفصل لبورنده کن وخشک کنوقتی چایی لاهیجان دم میکنی انداره یک پنس)خیلی کم خیلی،لبوبریزداخلش ب ...

یه پیشنهادی بدم ؟جای لبو به بریزین 

هم برا رنگش هم کلی برای سلامتی قلب و ریه مفیده 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
ممنونم معصومه جون دوست خوب و مهربونم ❤️🌹ممنونم از دعای خوبت الهی که ثانیه به ثانیه زندگیتون خبر خوب ...

قسمت با ط دسته دار تایپ شد ببخشید اشتباه تایپی  بود چون رو غلط املایی حساسم گفتم بگم😅🙏

سلام دوستان میشه ی خرده در مورد نحوه خرید و فروش سکه های چندسوتی راهنماییم کنین

ضررش چقده ایا سود داره ( منظورم اینه طلا بره بالا سکه هم ب همون مقدار بالا میره)مث طلاهای خودمون؟؟؟

جاهای معتبر برای خرید کجاست

و

عزیزم خیلی خوشحال شدم واقعا که این خبر خونه خریدن چیه که انقدرررر ادمو سر ذوق میاره ان شاالله که با ...

ممنونم عزیزم آره واقعا انشاالله همه خبر خونه دار شدن بدن❤️آره دنبال خونه بودیم چون پروسه این خونه طول کشید و قسمتی از پولمون نقد بود ترس  کاهش قدرت خرید داشتیم دنبال خرید خونه اطراف تهران و کرج بودیم و به خودمون گفتیم اون خونه هم میذاریم بمونه 

اما هر خونه ای دیدیم من به دلم نبود گفتم بخر بده اجاره من دلم خونه اینجوری نمی‌خواد اینطوری شوهرمم تسلیم شد بی خیال خرید شد از اونجایی که خدامون خیلی بزرگه خونه خودمون تکمیل شد و چون پولش آماده بود پیشنهاد خرید به شریک دادیم ایشون هم بسیار آدم بزرگواریه به  ما فروخت خدا بهشون طول عمر سلامتی و  روزی فراوان بده 🌹

بفرما عزیزم ❤️

مبارک باشه عزیزم

اراده ات در خرید طلا ستودنیه😍😍😍👏👏👏

منم خیلی دوس دارم با یه طلا فروش مثل شما اشنا بشم و بتونم  مدل اعتباری ازش خرید کنم

اما متاسفانه موفق نشدم هنوز

درخت  سرسبز و شاداب صبرم می گوید :امیدی هست چون خدایی هست …
سلام بچه ها ما بالاخره خونه خریدیم اتفاقی که چند سالی بود منتظرش بودیم وبراش تلاش کردیم خیلی حس خوبی ...

مبارک باشه عزیزم

ان شالله ثانیه به ثانیه زندگیتون در منزل جدید لبریز از شادمانی و آرامش باشه💜 💙 💚 💛

دوست عزیز بی زحمت از روند کارتون،مبلغ کل و وام و اینکه طلاهاتون چقدر کمکت کردن و ... اگه اشکالی نداره برامون بنویس🙏

درخت  سرسبز و شاداب صبرم می گوید :امیدی هست چون خدایی هست …
عزیزم من فقط بانک آینده رو میدونم که ۳ ماه پول بمونه معادل سپرده با بازپرداخت ۲ ساله وام میده ولی بق ...

مامان سبحان

میدونید چند درصد وقسطش به چه صورت میشه حدودا۵۰تومن بزارم ۳ماهه ۵۰وام بده۰

ممنونم

الهی ربی ومن لی غیرک💖

سلاموستان روزتون بخیر 

من چند روز وام ویپاد برداشتم ۱۰ تومن ولی نه تو موجودی میاد نه تو حساب واریز 

من الان تو مغازه نشستم چجوری باید کارت بکشن 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
2810