2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام باجی ♥️ سحرین خیر السونباریکلا بهت خوب مدیریت می‌کنی چیزی که فهمیدم اینکه از دوازده تومن پنج تو ...

سلام 

بله در حال حاضر پنج تومن قرعه دارم .

قسمتی تبدیل شده طلا قسمتی هم هنوز به اسمم در نیومده 

این پنج تومن از پول خرجی خونه هست 

پانزده تومن هم از پول همسر قسط گذاشتم ،

از بقیه پول خرجی خونه هم بیشتر وقتها میریزم به کارت دیگه بعضی وقت ها هم نمی‌مونه 

تا بتونم قناعت میکنم ویرای خودم هم لازم باشه رسیدگی میکنم مثلاً لیزر رو چند سال پیش رفتم خیلی خوبه برام راحت هستم 

دندونم هم رسیدگی میکنم ولی زیاد آرایش نمیکنم در حد ضد آفتاب یه رژ ابر‌وهام هم میکرو هست 

الان دوست دارم یه کراتین  وپرتیبن تراپی رسیدگی به موها 

داشته باشم پارسال هم یه چکاب رفتم 

امسال هم یه چکاب می‌خوام انجام بدم

خانما من میخواستم وام پیش درآمد و اینا رو بگیرم پولام و یکی کنم برم اون طلای از طرف مادرمو بگیرم میترسم تا یکشنبه گرون بشه و موجودی ما کلا ۷ تومنه 

اما همسرم میگع میاد پایین بعد انتخابات 

نمیدونم حرفشو گوش بدم یا نه 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
خانوم ها من الان ۱۸۲/۵۰۰/۰۰۰ میلیون طلا فروختم طلافروش گفت شبا میشه برات تا ساعت ۱۲ یا ۲ میشینه به ح ...

منم همینجوری فروختم نگران نباش

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
معصومه جان سلام خواهری جانم یه سوال دارم‌وایییی مثل خوره جیزی افتاده به جونم از دیشبروی پیشونیم دوتا ...

سلام عزیزم خط روی پوست با هیچ محصولی از بین نمیره برو بوتاکس کن ارزون‌تر هم میشه 

@درانتظارعشق   @پانداخسته   دیروز صحبتاتون رو تو تاپیک خوندم ناراحت شدم

منم اوضاع زندگی خوبی نداشتم بارها تو تاپیک تعریف کردم

شاید تنها راه حلی که یه کم ادمو از این حال و هوا در میاره

شخصیت رو مستقل میکنه

دید آدم رو برای تصمیم گیری باز میکنه

تو اجتماع بودنه

سعی کنید یه هنری یاد بگیرید فقطم یه دونه نه از این شاخه به اون شاخه، مثلا مدرک فنی حرفه ای بافت مو، ناخن، نقش حنا

دیگه الان تو هر روستایی یه دانشگاه ازاد یا پیام نور هست

یه کاردانی رشته ساده مثل روانشناسی، زبان انگلیسی، یه ذره تخصصی تر خواستین گرافیک یا کامپیوتر ثبت نام کنید

هم اعتماد به نفس و استقلالتون بیشتر میشه

یه حرفه درآمد زا هم یاد میگیرید

واسه چندساعت هم مشکلات رو فراموش میکنید

بازم میگم چون خودمم اوضاع جالبی ندارم توصیه کردم

کلا درس خوندن خوبه بنظرم

خانومایی تو این تاپیک هستن گرچه میگن کتابخونن ولی بارها و بارها غلط های املایی فاحش و تکرار شده دارن خب نه اینکه بگم بده، ولی خوب نیست

البته بنظرم تحصیلات روی شعور و شخصیت هیچ اثری نداره اتفاقا خودم هرچی ادم بد دیدم تحصیلکرده خارج و دکترا و متشخص بوده😁

وقتی میبینید زندگیتون خرابه از الان به فکر چندسال دیگتون باشید

یعنی واقعا راهی نیست که خودت ۲ میلیون در ماه در بیاری بخاطرش چشمت به جیب شوهرت نباشه که بخواد قشقرق راه بندازه چرا ۸۰۰ سوت طلا داری؟

من خودمم الان تو همین شرایطما چندماهه بیکارم

خیلی از مردا نمیتونن تحمل کنن زن پول داشته باشه از جمله شوهر خودم طلا میخریدم واسه پس انداز حالش بد میشد

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام عزیزم نه بدون ضامن نیست البته ضامنش چیز خاصی نمیخواد فقط باید یک نفر که بانک ملی حساب داشته باش ...

مامان سبحان جان لطفاکمکم کنید...

من الان وام۱ملیونی ویپاد روگرفتم..

الان باید۱ملیونم واریزکنم یحسابم تاقابل برداشت باشه؟

بعداینکه مغازمون کارتخوان داره میشه اونجاکارت بکشم؟

بعدنحوه تسویه چطوریه؟کجا

سلام عزیزم خط روی پوست با هیچ محصولی از بین نمیره برو بوتاکس کن ارزون‌تر هم میشه

دقیقا کرم ۱۰ میلیونی هم باشه اثر نداره

آره عزیزم منم دردم میگیره بیچاره همش میدود ولی جایی پیدا نیس.... به همسرم گفتم بخدا زن و بچه هاش،گنا ...

اگه پرهمسر شما بی پول بوده وطیفه ی همسرشمام بوده که کمک کنه....

اینکه آدم فقط خودشو ببینه درست نیس

همسر شما هم میتونست کمک کنه و باری از دوش خانواده برداره...

همه چی هم دست زن نیس

برادرهمسر شما حق دخالت در امور مالی رو به زنش نداده و شخصیتش همینطوره

الانم برای تبرئه ی خودش میگه که کاش زنم فلان بود...

طفلک اون زن... چقدر باید کتک میخورد؟ چقد بی احترامی میدید و نتیجه نمیگرفت؟

شما هیچوقت نمیتونید اون زن رو درک کنید

چون تیپ شخصیتی همسراتون فرق میکنه...

همسر شما میتونه به حرف شما گوش بده ولی اون آقا نه...بعضی مردا این مدلین نمیشه روشون تسلط داشت

اگه پرهمسر شما بی پول بوده وطیفه ی همسرشمام بوده که کمک کنه....اینکه آدم فقط خودشو ببینه درست نیسهمس ...

پدر همسر من تعدادی زمین داره، البته ارزش چندانی نداره

مادر همسرم هم طلا داره ولی نه زیاد....

هیچ کدام از دارایی ها را نگذاشتن وسط....

بعدم همسر من اوایل جوانی از نظر مالی خییلی هوای خانواده اش را داشته بطوریکه بقیه کاملا خود را کنار کشیده بودن...

وقتی ازدواج کردیم دسته چکش پر از خرج هایی بود که برای خانواده کشیده بود و همه ش خودش باید پاس می‌کرد

بارها داخل همین تاپیک رویا جان گفتم ، همسرم اوایل ازدواج بشدت برای خانواده ش خرج می‌کرد با حقوق اندکی که داشت

و جالب‌تر اینکه من بعد از ۱۸ سال هنوز رنگ پول خانواده همسرم را ندیدم

دریغ از یک تک تومنی....

پس من موظف بودم با هر روشی میتونم همسرم را همراه کنم‌تا بفکر زندگی خودمان باشیم

هرکسی مسئول زندگی خودش هست

البته خودش هم کم کم تفاوت هایی که خانواده بین دخترو پسر قائل میشدن را دید و متوجه شد باید بفکر خانواده خودش باشه

چون رفتار اونا اینو به ما یاد داد

2810