اگر کاری داشته باشع مهمون داشته باشه دختراش نباشن میرم باجونو دل کمک میکنم و ظرفاشو خشک میکنم هیچ بهم ریختگی نمیمونه،اما دختراش که دوهفته یکبار میان خونش منم مثل دختراش درحد دوتا ابکشی ظرف کمک میکنم و مثل اونا میشینم و خونه رو با کلی بهم ریختگی ول میکنن و میرن،منم دلسوزی بیجا نمیکنم و مثل خودشون میام خونم....
چون دیدم از محبت و دلسوزی من سواستفاده کردن و قدر ندونستن...
مادرشوهرم میگه زن دستودلبازیه ولی اصلا اینطور نیس،زن ولخرج و چشم هم چشمیه،بااینکه خیلی ام دوسش دارم و خیلی فداکارو زحمتکشه اما قدرخودشو نمیدونه.کلی مهمون میاد براشون کلی دور ریز دارن و کلی غذاش اضافی میاد میده به ما و همسایه ها و ...کلی میوه و سبزی دور ریز داره...منم کم کم داشتم شبیه ش میشدم بااینکه ذاتن خانم باسلیقه ای هستم اما داشت رو من هم تاثیر میزاشت ،تااینکه بااین تاپیک اشنا شدم
الان بهشون کمک نقدی ام میکنم گاها خیلی بیشتر قدرمو میدونن.پدرشوهرم خیلی حسابگر و مدیر هستش که تونسته بااین وضع زندگیو بچرخونه و خیلی بیشتر از مادرشوهرم نسبت به ما دلسوز و کمکهمادرشوهرم انتظار داره همیشه بهشون کمک کنیم اما پدرشوهرم میگه اونا بچه دارن باید برا اینده بچه برنامه ریزی کنن،
خلاصه که الان یه ماشین خیلی معمولی و تقریبا فرسوده دارن و یه خونه معمولی...
پدرشوهرم در حد قرض و کمک های معنوی خیلی پشتمون بوده دستاشو میبوسم مالی ام در حد توانش کمکمون کرده اما هرچی که تاحالا داریم و جمع کردیم با تلاش شوهرم و به لطف من بوده....
شوهرمم مثل مادرش خیلی ولخرج ...
امروز صبحونه برای سه نفر ۵تا تخم مرغ نیمرو کرد منو پسرم اشتها نداشتیم اصلا خودشم بزور خالی خورد تا تموم شد یا پریروز بلال میخرید گفتم ۴تا بخر کافیه ،۱۰تا بلال خریده...
چیزی نمیگم بهش چون خیلی بهتر از قبل شده ،چون زیاد پول تو دستوبالش نمیزارم که خیلی خرج کنه
اصلا چیشد که اینارو گفتم نمیدونم🤔🤔🤔
خواستم بگم قدر خودتونو بدونید تو جوونی تلاش کنید و جمع کنید تو میانسالی استراحت کنید و برید مسافرت و گردش و به بچه هاتون کمک کنید در حد کمک نقدی و نگه داشتن بچه هاشون ،اما بچه هاتونو مدیر و مدبر تربیت کنید قدر سلامتیتونو بدونید فردا روزی بیمار بشید همین بچه ها باید تروخشکتون کنن.
الان مادرشوهرم داغه نمیفهمه ده سال نسبت به سنش بزرگتر نشون میده همش میترسم خودشو زمین گیر کنه و کاراش بیفته دو دوش من و همسرم،دختراش که حتی زندگی خودشونو نمیتونن جمع کنن.