2777
2789

سلام خانما و خواهرای عزیزم که ازتون درس میگیرم....

من قبلا هم گفتم که ۱۰ ساله ازدواج کردم و ۱۰۰ هزار تومنم پس انداز نداشتم تا این دوماه که بااینجا آشنا شدم..‌و اینکه درآمدمونم زیاد نیس...حالا در هر صورت من دوماهی که بااینجا آشنا شدم با توجیبی خودم و عیدی هام  ۳میلیون و ۷۰۰ پس انداز کردم...میشه لطفا بگید چجوری باهاش طلا بخرم که هم خرج نشه هم بمونه برام.من انگشتر یا گوشواره دوسدارم مینیمال تا ۴۲۰۰ هم پیدا کردم ولی دیدم ۱۶ درصد سودشه.نظر شما چیه چکار کنم

ب امید رسیدن ب هدفم.  
عزیزم منم خیلی علاقه ب تدریس دارم میشه تو خصوصی برام از روش های تبلیغت بگی؟و اینکه شما میری یا اونا ...

عزیزم برات فرستادم نمیدونم دیگه اومد یا نه

🌹دلم یه خونه‌باغ پر از گل رز می‌خواد🌹                     به سوالای ریاضیتون جواب می‌دم. بیاید تاپیکم و سوالتونو بپرسین، سعی می‌کنم زود جواب بدم😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما و خواهرای عزیزم که ازتون درس میگیرم....من قبلا هم گفتم که ۱۰ ساله ازدواج کردم و ۱۰۰ هزار ...

اگر  قصدت صرفا پس انداز باشه بهتره شکسته که سود کمتری میگیرن بخری یا مستعمل با نهایتا 7 درصد سود

البته طلای مستعملم قابل استفاده س و با یه آبکاری نو میشه

من جای شما باشم خرید مینیمال رو به تعویق میندازم چون اجرتشون زیاده

عزیزم از پشتیبانی میتونید بپرسید اما برا وام با ویپاد سریعتر ب مبلغ مورد نظر میرسید دوس داشتید تاپیک ...

سلام عزیزم بیمه تکمیلی چقدر از هزینه دندان رو میده چون من هم میخوام دندونام درست کنم

6ماهه ماه اول مبلغ 18,557,078 ریال از ماه دوم تا ماه ششم پلکانی کم میشه که قسط آخر1698173 تومان هست

عزیزم شما 

یا دوستان کسی هست تاحالا وام ۴۰ تومنی بلو رو هم برداشته باشه راسته میگن بعد ۱۰ تومنی باز میشه 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده

سلام شبتون خوش یه مقدار پول داشتم از خرجی مونده بود حیفیم اومد همینجور بذارم بمونه رفتم پارسیان یک گرمی خریدم ۳۴۵۰شد 😍

طلا گرمی ۳۳۶۸۰۰۰بود آشنام بود ۸۲ تومن پول وکیومش رو گرفت گفت خیلی ازت کم گرفتم

کل بودجه تیرماه من ۳ تومنه استثنا این ماه اینجوری چون قرض داشتم.۱۳۴ تومنش رفت سر خرید سوپرمارکتی امروز هنوز ماه شروع نشده.امیدوارم بتونم مدیریت کنم.چون صفر تومن هم بیشتر از این نداریم.ناهار کوکو سبزی درست کردم.شام سیب زمینی سرخ شده و نان سیر.فردا هم زرشک پلو با مرغ.موادشون خونه داشتم.عصر هم برای شوهرم شربت زعفرون درست کردم.

سلام عزیزم.من خانه دارم سال قبل ۲۰ تومن وام فوری از مهر گرفتم اگه معدل حساب داشته باشم میتونم ۵۰ توم ...

سلام عزیزم

والا شرمنده وام فوری نمیدونم چطوره من وامی برمیدارم که براساس معدل حسابم است

و بعد گرفتن وام تا باز معدل اومد بالا بعدی رو برمیدارم

به نظرم ایم موارد رو یا در سایتشون سرچ کنین یا حضوری بپرسین از شعبه

عزيزن مرسي كه گفتين الانم برام وام ميتونم اقدام كنم يا ساعت خاصي داره؟البته وام قبليم تسويه نشده ٥ ...

نه عزیزم فک نکنم به ساعت ربط داشته باشه باز خودتون تو اپلیکیشن اش یه تست کنین خاطر جمع تره

مامان سبحان میگن 100 تومن 12 ماهه رو 19 تومن میفروشنالن مورد شما 22 ماهه سفکر کنم منطقی باشه 30 تومن ...

همون یه مقدارزورداره من که والاراضیم ولی شوهرم زورش میاد خداکنه اونم به راه راست هدایت بشه

سلام خانما و خواهرای عزیزم که ازتون درس میگیرم....من قبلا هم گفتم که ۱۰ ساله ازدواج کردم و ۱۰۰ هزار ...

سلام عزیزم میتونی حضوری بری چندتا طلافروشی بپرسی طلای دست دوم یا بدون اجرت دارن اگه داشتن نگاه میکنی یه تیکه ۱ گرمی مثل پلاک،آویز،انگشتر سبک یا یه جفت گوشواره حلقه ای سبک انتخاب میکنی که نهایت با ۷ درصد برات حساب کنن.

یا اینکه سایت طلافروشی احسان گلد رو چک کن طلاهای زیر ۶ درصد داره می‌تونی از اونجا سفارش بدی.

میتونی اپلیکیشن میلی گلد رو نصب کنی با پول شما حدود ۱.۱۰۰ سوت طلا میشه خرید الان کم کم هر وقت پول دستت اومد سوت سوت طلاتو اضافه میکنی وقتی قابل توجه شد برداشت می‌زنی میری حضوری خرید میکنی.

اگه فعلا قصد فروش نداری و دوست داری حتماً جنبه زینتی داشته باشه طلایی که می‌خری می‌تونی وارد قسمت خرید اعتباری اسنپ بشی طلاهای مینیمال خیلی دارن هر کدوم خوشت اومد انتخاب میکنی توی ۴ قسط پرداخت میکنی هزینشو. 

یا اینکه میتونی یه سکه پارسیان‌ یک گرمی بخری عزیزم 🐚

خانما همتون نظر بدین🛑🛑🛑

من اهل بریز و بپاش نیستم و خرید هیجانی هم ندارم و همیشه پس 

انداز میگردم حالا به نظرتون وام بردارم ماهیانه قسط بدم بهتره یا 

همونو هر ماه طلای کوچیک بخرم؟ 

قانون جذب:اونی میشم که همیشه بهش فکرمیکنم
سلام عزیزم میتونی حضوری بری چندتا طلافروشی بپرسی طلای دست دوم یا بدون اجرت دارن اگه داشتن نگاه میکنی ...

مرسی عزیزم.نظرتون راجب طلاسی چیه؟کارمزدشم ۲ درصده بخرم بزارم چن گرم شد بفروشم

ب امید رسیدن ب هدفم.  
2810