2777
2789
دوستان لطفاً بهم جواب بدین کسی از گالری نبی گلد طلا خریده؟فاکتور میده؟ مشکلی نداره؟چون نماد اعتماد ا ...

اگ منظورتون همونی ک تو رشت هستش بله من بارها ازشون انلاین خریدم هم از سایت هم از پیج تو رشت هم تو‌مغازه شون همیشه شلوغههه فاکتور هم میدن

نوشته بود آیا کسی را چنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم از جنگ ها بازگشته ام با زخم ها و موی سپید... یادگرفته ام صبور باشم و به تماشا قانع 💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آبی جون ♥️دقیقا همون لحظه ای که خسته میشی، از همه جا و همه کس نا امید میشی، همون لحظه که بیخیالی و م ...

مرسی عزیز دلم ممنونم. خدا دخملی گلتو نگه داره و سعادت و موفقیاتاشو ببینی انشالله 

سپردم به خدا 

ولی گاهی یه ادمایی یه حرفایی میزنن ک صدای شکستن دلمو میشنوم 

مرسی دوست عزیزم 

سلام خانوما من هرچی اینجا میخونم بیشتر اعصابم ازکارای خودم خورد میشه من خیلی بی ملاحظه خرج میکنم ...

اگه طلای مورد علاقه ت بوده اشکال نداره به اجرتش فکر نکن فدای سرت 

*خلاصه طرح جدید اعتبار ملی *نرخ تسهیلات : *۱۵درصد*مدت سپرده گذاری: *۳ ماهه*پشتوانه حساب : *کوتاه مدت ...

منم حس میکنم وام بانک مهربیشتر از 4 درصد میکشن روش

کسی اطلاعی داره؟؟؟؟؟؟

اگه اطلاعاتمون کامل نیس کاش راهنمایی اشتباه نکنیم!!! اگه در قولنامه چک قید شده باشه (منظور در ازای م ...

ایشون هم حرف حساب زد باید آگاهی داد چون معمولا آقایون به اسم کادو میبخشن به خانمشون نکته اشاره به فروش و ردوبدل مبلغ رو باید تفهیم کرد 

سلام خانوم ها شما وام ۱۰ تومنی ب.لو رو گرفتین؟؟ماهی چند قسط میدید ؟‌چند ماهه؟؟؟

6ماهه  ماه اول مبلغ 18,557,078 ریال 

از ماه دوم تا ماه ششم پلکانی کم میشه 

که قسط آخر1698173 تومان هست 

عزیزم شما باید ببینی چه کاریو دوس داری و یا تو چه کاری مهارت داری؟منم شرایطم خاص بود شهر کوچیک که هر ...

عزیزم منم خیلی علاقه ب تدریس دارم میشه تو خصوصی برام از روش های تبلیغت بگی؟و اینکه شما میری یا اونا میان منزلتون؟کلا چیکار کنم ک شاگرد جذب کنم ؟

خوب سلام سلام به اقتصاد دانان عزیز

به قول یکی از دوستامون که بامزه میگفتن خسیسهای عزیز🤣🤣🤣

آخرین ساعات بهاره منم یه کوچولو گزارش بدم 

🌻خرید ده گرم طلا دست دوم

🌻مراجعه مجدد به روانپزشک بخاطر استرس

🌻ترمیم ۲دندان(من تا آخر عمرم در این زمینه فعالم چون جنس دندانهام بده)

🌻بهبود اخلاق و بالا بردن صبر 

🌻خرید همه داروهای خارجی مادرم و رسیدگی بهتر به ایشون

🌻کنترل خریدهای هیجانی و به صفر رساندن

🌻حدود ۸۰ درصد کنترل سفارش غذا از بیرون که واقعا معتاد بودیم الان شاید تو این سه ماه من یکبار کباب گرفتم یکبار پیتزا.....بخاطر کبد چرب باید قطع کنم فست فود رو 

🌻چک کردن کمد و کشو و اوردن همه لباسهایی که مناسب فصل داشتم جلوی دست تا از خرید اصافی جلوگیری بشه 

🌻تسویه همه بدهی ها

🌻نوشتن یک قرعه جدید بیست میلیونی که دی نوبتم شد

🌻برای یک ماه برادرم پول فرستاد منم چون از کار زیاد خسته شده بودم سعی کردم بازیابی انرژی کنم و بیشتر استراحت کردم

🔥یک تصمیم بزرگ هم گرفتم و دوباره همین خانه را تمدید کردم بخاطر راحتی مادرم.... امیدوارم خدا هم بهم رحم کنه بتونم از پس اجاره بر بیام

امیدوارم برای همه فصل تابستان خوب شروع بشه🥰🥰🤗🤗

2810