2777
2789
و اما از مسابقه ی دخترم کوچیکه ...که چند روز پیش مسابقه ی دارت داشتن ....و به لطف و مرحمت خدا مقام د ...

سلام معصومه جون ..

خوبی عزیزم.مرسی اد کردی .

واقعا من پیامای تورو میخونم انگیزه میگیرم.

منی ک تا ماه قبل پنج روز مونده ب حقوق دیکه تو کارتم ۱۰۰ تومن بیشتر نبود این ماه تصمیم دارم اگه بشه انشالله ی حرکت بزنم .

ایشالا ک بشه میام عکس میزارم میگم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه دوماه اولش براخودش برمیداره دوماه بعدش قرعه است دوماه بعدم بمن میده خیلی طبیعیع همه قرعه های اطرا ...

نه طبیعی نیست مثلا اگه معصومه جون میدونه چون اول یه جا همه قرعه ها رو برمیدارن نه این که بگن فلان تاریخ برا تو فلان تاریخ برا اون 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
نه دوماه اولش براخودش برمیداره دوماه بعدش قرعه است دوماه بعدم بمن میده خیلی طبیعیع همه قرعه های اطرا ...

بنظرم حق الناس میفته گردن شما .کسی که قرعه کشی می‌کنه فقط میتونه اولی خودش بر داره بقیش قرعه کشی میشه اگه کسی اینجا می‌دونه قرعه کشی چه ماهی در اومده بخاطر اینه که همه اسمارو باهم در میارن نه این خانوم که قبلاً قرعه کشی گفته چه ماهی در میای از کجا معلوم سومی و چهارمی هم دغل نباشه .

نه طبیعی نیست مثلا اگه معصومه جون میدونه چون اول یه جا همه قرعه ها رو برمیدارن نه این که بگن فلان تا ...

نمیدونم براماکه اطرافم همه اینجورن چندتاقرعه خواهرمم نوشت بازم ازقبل میدونست چه ماهی برااونه همسایمونم پارسال قرعه داشت بازم اینجوری بودبهش گفت مثلن این ماه براتودیگه نمیدونم بروه اساسیه حق الناسی هم گردن من نیست من به صاحب صندوق گفتم اگه تافلان ماه بهم میدیی مینویسم اگه نه که نمیتونم اونم گفت باشه فلان ماه میدم براتو

متوجه نشدم ، منم الان قرعه شرکت میکنم مثلا ده نفر ، اولی رو برمی‌داره واسه خودش ، بقیه رو تا آخر قرعه کشی میکنه دیگه می‌دونیم چه ماهی مال ماست

من یقین دارم مرد کوچک من روزی بزرگ مردی میشود که برای دیدن چهره ماه مردانه اش باید سر ، بالا کنم ، برای پسرم...😍 دخترکم دوست داشتنت قشنگ ترین کار تکراری دنیاست...😍
نه طبیعی نیست مثلا اگه معصومه جون میدونه چون اول یه جا همه قرعه ها رو برمیدارن نه این که بگن فلان تا ...

دقیقا تا حالا اینجوری ندیده بودم

من یقین دارم مرد کوچک من روزی بزرگ مردی میشود که برای دیدن چهره ماه مردانه اش باید سر ، بالا کنم ، برای پسرم...😍 دخترکم دوست داشتنت قشنگ ترین کار تکراری دنیاست...😍
متوجه نشدم ، منم الان قرعه شرکت میکنم مثلا ده نفر ، اولی رو برمی‌داره واسه خودش ، بقیه رو تا آخر قرع ...

تازه ما یک قرعه کشی خانوادگی داریم که اولی رو هم صاحب قرعه برنمیداره و مثل همه خودش هم قرعه کشی شرکت میکنه .

یک قانون خوبی هم داریم مثلا اگر ۱۴ نفر هستیم و ۷ نفر ماه اول تا هفتم به اسمشون درمیاد و ۷ نفر ماه هشتم تا چهاردهم .

سری بعد که قرعه کشی انجام میشه اونهایی که نیمه دوم دراومدن اول قرعه کشی میشن و برعکس و همینطور الان حدود ۴ سال هست که این چرخه ادامه داره .

تازه ما یک قرعه کشی خانوادگی داریم که اولی رو هم صاحب قرعه برنمیداره و مثل همه خودش هم قرعه کشی شرکت ...

منم یه قرعه دارم نه فامیله نه چیزی ولی خودش،برنمیداره و اسم خودشم قرعه کشی میکنه 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
سلام خانمای گلدیروز یه حرکت اقتصادی زدم و اون درست کردن کمپوت گیلاس برای اولین بار بودبابت گیلاسا پو ...

این پروسه خونه خریدن بشدت فرسایشی هست . منظورم دادن چک و پر کردن جاش...خصوصا اگر ادم لب به لب باشه...برای ما این پروسه اذر ماه بود خیلی سخت گذشت ولی چشم به هم میزنی میگذره و یکی دو سال اول سخته ...مثلا ما همیشه حسابمون پر بود و الان فقط داریم ماهی 20 قسط میدیم و این سخته برامون. هر ماه من تقریبا میتونستم سکه بخرم . الان مدتیه 17 تومن تو حسابمه جرات ندارم باهاش طلا بخرم میگم نکنه قسطمون نرسونیم و فلان بشه چون همسرم حقوقش ماهیانه نیست. خلاصه اینو گفتم بدونین هم شما هم اونایی که وارد این پورسه خونه خرییدن میشن واقعا یه چلنج هست مگر کسی باشه تماما نقد باشه که خب کارش جلو هست. ولی ما خودمون خیلی سختی کشیدیم تا پولهامون نقد شد... یکم سکه یکم طلا یکم دلار و یه ماشین و یکم نقد اصلا فشار شدیدی رو حس میکردم که رومون هست و ذهنمون همش در حال حساب کتاب بود ولی خب گذشت و اینم میگذره و باید دو سال یکم مدیریت شده پیش بریم.  

بنظرم لزومی نداره تک به تک پیامها رو ریپلای بزنیم و روش زندگی دیگران رو زیر سوال ببریم. اصلا روش زندگی یکی رو قبول ندارین درست ولی اون روش زندگیشه و تا وقتی از ما نظری نخواسته لازم نیست توضیح بدیم و اگاهش کنیم که درست داره میره یا غلط

من اتفاقا یه چیزی که در مورد معصومه اینجا دیدم و بسیار خوشم اومد این بود که هیچوقت تا ازش نخواستن در مورد بد خرجی یا بریز بپاش یا روش زندگی کسی نظر نمیدن ..تا ریپلای نکنین یا ازش نخواین حرف نمیزنن....یکم خویشتن دار بودن رو باید یاد بگیریم واقعا لازم نیست مدام بحث کنیم و کسی رو تحقیر کنیم و بکوبیم..خیلی قشنگ میشه نظر داد و کمک کرد لازم نیست با طعنه و ...اونم وقتی کسی از ما نظری نخواسته و صرفا یه پیام گذاشته و رفته صحبت کنیم!!

مگر میشه ادم با همه نظرات دوستان تو همه صفحه ها موافق باشه ولی به خودمون نباید حق بدیم و به اسم کمک بقیه رو زیر سوال ببریم!!!اونم با طعنه و گاهی بی اخلاقی و بد صحبت کردن

اگر صحبت های یکی برامون خوشایند نیست فقط خودمون رو در نظر نگیریم شاید صحبت های اون فرد برای 50 نفر دیگه خوشایند باشه ولو اشتباه.... خودخواه نباشیم ...

سلام عزیزم اینجور قرعه ها درست نیست مگر همه بدونن که به شما پیشتر میده،

ما قرعه خونگی که گزاشتیم من بااینکه مسئولم قرعع اول رو هم قرعه انداختم.تا مدیون کسی نباشم

این قرعه شما از لحاظ شرعی ام شبه داره،هر جا دیدم ماه اولو براخودشون برمیدارن باقی قرعه میندازن.حالا یا ماهی یبار قرعه کشی میکنن یا همه رو یجا ماه اول

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
نمیدونم براماکه اطرافم همه اینجورن چندتاقرعه خواهرمم نوشت بازم ازقبل میدونست چه ماهی برااونه همسایمو ...

نکنه منظورت صندوق های قرص الحسنه ی خونگی که تعدادشون افرادشون خیلی زیادن

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
2810