2777
2789
سلام، روحشون شاد چقدر عالی صد افسوس که آرزوتون، حسرت شد💔 ولی مطمئنم، مادرتون از بهشت شما رو میبینن ...

مامانم کودکی خیلی سختی داشته تو اون زمان که باب نبوده پدر و مادرش جدا میشن و بچه ها آواره میشن

برای همین تمام تلاشش این بوده که بهترین مادر باشه و بهترین مادر هم بود و چون مفهوم خانواده خیلی براش مهم بود مارو جوری بزرگ کرد که الان هم که نیست ما عین موقعی که بود خانواده ایم

خودش هم حسابداری خونده بود ولی به خاطر بچه داری کار نکرد

از مدل زنایی بود که به خاطر بچه هاش کوه و جابه جا میکرد به خاطر فقر زیاد دوران بچگیش خیلی خوب بلد بود با پولی که داره بهترین و بگیره

و از همه مهمتر ظاهر خیلی براش مهم بود یعنی ممکن بود ما پول نداشته باشیم ولی بهترین لباسها و بهترین وسیله هارو میگرفتیم

و بهمون یاد داد چجوری خیلی خوب نگهشون داریم مثلا الان تو کمد من یه کت از مامانم هست که زمانی که پدرم زنده بودن از آلمان خریده ولی عین روز اولشه و من ازش استفاده میکنم

خودش همیشه میگفت من خیلی مادر قوی هستم💔

روحشون شاد باشه عزیزم ایشالا همیشه خوشبخت باشیدمن از بچگی پدر و مادرم از هم جدا شدن هیچکدوم منو قبول ...

عزیزم نگران نباش چیزی از دست نمیدی 

مهاجرت مخصوصا برای شما که وابستگی کمتری داری خیلی مناسبتره

اگه تونستی تلاشتو بکن اندازه خرج یکسال سرمایه ببری اگه هم نتونستی از شرایط خاص کشورها استفاده کن مثلا اروپایی ها کمک هزینه و یا هزینه بیکاری میدن

اگه هم نشد یادت باشه برای مرحله آخر میتونی از کار سیاه استفاده کنی

ولی چیزی که از صحبت هات میفهمم مستقل و زرنگی زود جا میوفتی

یه نکته طلایی هم سعی کن دایره دوستات تو شروع ایرانی ها نباشن نه به خاطر اینکه خوب نیستن به خاطر اینکه دوستی با خارجی ها باعث میشه جور دیگه ای زندگی کنی و زودتر مستقل شی

کدوم کشور دوست داری بری؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم نگران نباش چیزی از دست نمیدی مهاجرت مخصوصا برای شما که وابستگی کمتری داری خیلی مناسبترهاگه تون ...

خرج یکسال + شهریه دانشگاه رو دارم عزیزم 

قراره برم ونکوور

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
اصلا ادم وقتی همه کاری رو بلد باشه اعتماد ب نفس میگیره.چ بهتر که از بچگی اینا رو یاد بگیریمخانه داری ...

سلام بهار گلی 

من خودم هم از اونهایی بودم که دست به سیاه سفید خونه نزده بودم حتی جورابم هم مامانم میشست😐 مامان و بابام دلشون نمیمود ازم بخوان کاری انجام بدم. 

ازدواج کردم خدایی درجه یک از پس زندگیم بر اومدم.... ولی موقع غذا پختن جونم در میومد اوایلش تا یاد گرفتم. 😅

❌الان هم مهمان میاد واقعااا حوصله ظرف زیاد شستن ندارم و دوست ندارم برا ناهار و شام بیان بمونن واقعااا خسته ام میشه زیاد پای گاز و سینک وایسم.... به نظرم دلیلش اینه که خونه بابا کار نکردم... و تصمیم دارم به بچه ام یاد بدم برا آینده اش برا زندگی خودش. ❌

الان کوچکه(۳_۴) سالشه... ازش میخوام بشقابی قاشق و لیوان بیار بزاره سر سفره یا سفره پهن کنه.(البته یک نوع بازی هم میبینه بی تاثیر نیست😅)

آدم هر چی یاد بگیره خوبه،، از کار خونه بگیر تا هنر و غیره. 

یاد گرفتن هیچ وقت بد نبوده که الان بد شده باشه. ✌🏻

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
سلام بهار گلی من خودم هم از اونهایی بودم که دست به سیاه سفید خونه نزده بودم حتی جورابم هم مامانم میش ...

سلام ب روی ماهت عزیزم

حالا دوستان گفتن ادامه ندیم 

ولی ب نظرم در کنار پس انداز و مباحث اقتصادی واقعا لازمه ادم نکات اینچنینی رو هم به بچش یاد بده.

منو خواهرم و برادرم از بچگی هر کدوممون یه وظایفی داشتیم

مامانم فقط غذا درست میکرد بقیه کارا با ما بود

داداشم ک الان مجرده یه وقتایی خونه رو جاروبرقی میکشه

اگه خواهرم سفره رو پهن کنه داداشم جمع میکنه 

وظایف تقریبا بینشون تقسیم شده ست..

ولی مادرشوهرم هیچ مسئولیتی به بچه هاش نداده 

همه کارا به دوش خودشه

خواهرشوهرم 25 سالشه صبح که بیدار میشه باید مادرشوهرم صبحانه بزاره جلوش

شوهرمو برادراش هم هیییچ کاری نمیکنن

من توی این چند سال که ازدواج کردم شوهرم با اینکه از خیلی لحاظ مرد خوبیه ولی تا به حال یه لیوان از روی زمین برنداشته بزاره روی کانتر اشپزخونه.

جوری تربیت شدن که کوچکترین کار شخصی خودشون رو نمیکنن.

مثلا من باید بعد از حموم لباس تمیز بهش بدم،اگر ندم همون لباس قبلی رو میپوشه😑

از این موارد زیاده

چند وقت پیش مادرشوهرم مریض بود 

هیچکدوم از بچه های مجردش کاراشو ک نکردن هیچ،کارای شخصیشونم مادرشوهرم با حال مریضش انجام میداد

خودش ب زبون اومد ک تقصیر خودمه از اول همه کاراشون رو کردم الان اینقدر تنبلن.

خلاصه اینکه هیچ عیبی نداره از بچه هامون بخوایم

اتفاقا اعتماد ب نفس میگیرن

به مهارتاشون اضافه میشه‌

البته هر کسی اختیار زندگیشو داره 

و مدل تربیت هرکسی فرق میکنه 

اگر معصومه این تربیت رو در نظر گرفته من باید بخونم و رد بشم ،

ولی اگر نظر دادم پس باید بپذیرم یکی دیگه که با من مخالفه نظرشو بگه

بحث و دعوا هم نداریم.

همتون خانمای خیلی خوب و اگاهی هستین

خیلی خوشحالم که یک ساله باهاتون همراهم 

خیلی چیزای جدید و کاربردی از تک تکتون یاد گرفتم😘❤️

خرج یکسال + شهریه دانشگاه رو دارم عزیزم قراره برم ونکوور

ونکوور شهر فوق العاده و خوش آب و‌هواییه برو الهی که همیشه موفق باشی 

اصلا نگران نباش برادرزاده خودم با ویزا دانشجویی رفت ونکوور بعد از یکسال کار خوب پیدا کرد الان هم منیجره 

خب الان میخواین من براتون در مورد تحصیل رایگان لیسانس و دندون و دارو و پزشکی تو کشورهایی مثل ایتالیا ...

یاس عزیز نکاتی که گفتی رو دوست داشتم

بیا برامون از شرایط تحصیل رایگان بگو. هرکس دانشجو باشه یا بچه بزرگ داشته باشه بهره میبره. هرکی هم استفاده کرد دعا میکنه و این دنیا و دنیای دیگه عاقبت به خیر میشی.

اما چیزی که تو میگی خیلی شخصی هست. ما واقعا نمیدونیم تو دکترا بخونی یا ارشد. طلاق بگیری یا نه. فقط هم برای هزینه نیست شرایطت پیچیده تره و ما حقیقتا نمیدونیم. ممکنه یک چیزی هم بگیم و اشتباه باشه و دیگه تو مسیر اشتباه رو انتخاب کنی.

این چیزها مختص دورهمی هست و همچنین مشاوره خانواده. اما نکات عمومی تر مثل تحصیل رایگان یا بورسیه رایگان رو بگو با جان و دل می‌خونیم گلم

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
یاس عزیز نکاتی که گفتی رو دوست داشتمبیا برامون از شرایط تحصیل رایگان بگو. هرکس دانشجو باشه یا بچه بز ...

لطف داری عزیزم

من در مورد طلاق مشورت نخواستم چون تصمیمم نهایی هست.

سوالم در واقع خوندن ارشد با هزینه خودم یا یکسال صبر کردن و دکتری خوندن با بورسیه بود. حالا یسری عزیزان لطف داشتن در مورد شرایط شخصی و نکاتی مثل بردن ارز یا توانایی من در مورد درس خوندن صحبت کردن که یک مقدار بحث به حاشیه رفت.

در مورد لیسانس هم شرایط آلمان و ایتالیا و ترکیه خیلی راحته.

آلمان مدرک b2 آلمانی لازمه و تحصیل رایگانه و البته یه تمکن در حد ۷۰۰ میلیون باید با خودت ببری تو فرودگاه چک میکنن همراهت باشه.

ایتالیا مدرک b2 ایتالیایی و یا ایلتس و تافل لازمه و علاوه بر تحصیل رایگان، بورسیه هم میده. رشته های پزشکی و دارو و دندون یک ازمون ورودی به نام ایمت داره که از کنکور ایران ساده تره.

دانشگاه دولتی ترکیه نیاز هست آزمون یوس شرکت بشه برای دانشگاه دولتی(ازمون در حد ریاضی و هندسه دبیرستان هستش)، دانشگاه خصوصیش آزمون نداره پول بدی میری میشینی سر کلاس که شهریه هم برای رشته های پزشکی و دارو و دندون سالی ۱۰ تا ۲۰ هزار دلاره و بقیه رشته ها سالی ۳ تا ۷ هزار دلار. خود دانشگاه های ترکیه هم یکسال اول زبان آموزش میدن حالا به انتخاب شما زبان ترکی(دوره تومر) یا انگلیسی. شرط معدل و اینا هم هیچی فقط با مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی میری هر رشته ای که خواستی از پزشکی و پرستاری و دندون و دارو و کامپیوتر و موسیقی میخونی. دانشگاه های ترکیه اکثرا برنامه تبادل دانشجو با اروپا و امکان خوندن ۲ رشته ای دارن. رشته هایی مثل اتاق عمل و رادیولوژی و پروتز دندان و بیهوشی ... هم تو ترکیه کاردانی هست که شهریش سالی تقریبا ۲ هزاردلار(ارزونترم هست) و محدودیت سنی تا ۲۱ سال داره.

مثلا میتونی لیسانس پرستاری بخونی با کاردانی اتاق عمل(دیگه بابت رشته دوم هزینه نمیدی)

یا مثلا مدیریت بیزینس با روانشناسی(اگر کسی میخواد در حوزه منابع انسانی کار کنه)

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

رشته های بالینی پزشکی دارو دندون پرستاری هم تو هیچ کشوری اجازه کار بالینی ندارن

حتی شما ترکیه هم پزشکی یا پرستاری بخونی اونجا چون خارجی هستی اجازه کار نداری

مگر اینکه شهروندی و پاسپورت بگیری که اونجوری در واقع خارجی نیستی و ترک حساب میشی

برای کانادا هم اگر قصد ادامه کار پرستاری داشته باشی باید یه کالج یک سال و نیمه با هزینه تقریبا ۳۰ هزار دلار (یه ذره بیشتر) و ازمون عملی و زبان بگذرونی

حقوقشم هم تقریبا ساعتی ۴۰ دلاره

رشته های بالینی پزشکی دارو دندون پرستاری هم تو هیچ کشوری اجازه کار بالینی ندارنحتی شما ترکیه هم پزشک ...

گلم چه خوب پیدات کردم

با اجازه دور همی تگت میکنم ازت سوال دارم😍

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

خرج سه شنبه تخمه دورسفید هرکیلو۱۴۰ تومنه درحد ۸۰ تومن گرفتم موقع فیلم دیدن خوبه هروقت که تموم میشه میرم حدود نیم کیلو بازم میخرم تو یه بانکه میریزم تو کابینت میزارم.کسی هم خونمون بیاد ازش میزارم رو میز.امروز غذای بدون گوشت درست کردم میرزاقاسمی.برای سه هفته بعد مجدد میزنم میرزاقاسمی چون می‌دونم موادش در دسترسم.اینجوری کسی تو این یکماه اعتراض نمیکنه چرا همش غذای تکراری.فردا غذای با گوشت درست میکنم جبران بشه.البته چون گوشتم این ماه کم هست.ماه های قبل خیلی گوشت خوردیم اتفاق خاصی نمیفته.نصف بسته گوشت چرخی رو با سبزیجات برای مواد لازانیا استفاده میکنم.و برای دوهفته دیگه تو سررسید تاریخ میزنم لازانیا.باابن نصفه گوشت اونم راه میندازم.چون از قبل دوبسته لازانیا دارم.ماکارونی تموم کردم و تااخر تیر نمیخرم.دلیل کم خرج کردنم ادای قرضی هست که صاحبش خواسته و باید جورش کنیم.

وقتی مواد چک میکنم میبینم میشه فلان غذا رو درست کرد سریع می‌نویسم تو سررسید.چون همه مواد غذایی باید از خونه تامین بشه مگر صیفی جات که تهیه میکنم.

سلام دوستای خوبم 

۱_امروز خورشت بامیه درست کردم بدون گوشت خیلی خوشمزه شد ....چه اشکالی داره گاهی بدون گوشت درست کنیم ....اللهی صدهزار بار شکر یه غذایی داریم خانواده رو سر سفره جمع کنیم

۲-اگه نون باگت هوا کشید و روش خشک شد یه سبد فلزی بذارید رو دیگ اب در حال جوش و زیر و روش کنید از حالت خشکی درمیاد

۳-با خمیر داخل باگت ارد سوخاری درست کنید ،ازش داخل خمیر فلافل و کتلت و ..استفاده کنید

۴-هر روز صبح سرویس رو با برس و اب داغ بشورید اگه نیاز به شوینده داشت یکم تاید بریزید ...اگه جرمش کهنه بشه مجبورید از جوهرنمک استفاده کنید که گذشته از هزینه هم برای سلامتی و هم برای کاشی مضره

۵_روی سینک جرم گرفته تاید ماشینی بریزید با اسکاچ به همه جاش بمالید،زمان بدید بعد ۵دقیقه بشورید برق میفته

۶_لباسهای خودتون رو به هیچ عنوان با لباسهای خانواده نشورید زنها مستعد گرفتن انواع قارچ و بیماری هستند

۷_کیک خونگی موادش رو دوبرابر کنید بعد پخت به چندتا ظرف تقسیم کنید بذارید فریزر مهمان سرزده اومد با چای یا نسکافه پذیرایی کنید

۸_نون زیاد بگیرید به اندازه چند وعده بسته بندی کنید وقتی دو بسته ازش موند دوباره بگیرید که مجبور نشید گرونتر از سوپری بخرید

۹_تو فلاسک نیم لیتری چای دم میکنم که تو مصرف صرفه جویی بشه 

سلام خانمای عزیز و دوست داشتنی❤️

چند روزه همش پیامارو می‌خوندم و گزارشی ندادم ,باید بگم خیلی نکته ها رو یاد گرفتم و برام مفید بود ،👌

خیلی هاش هم حوصله سر بر بود و تکراری و خارج از بحث اصلی ( با کمال احترام به همگی )😉😉

اصل تاپیک موضوع بسیار جالب و کاربردی هست☑️

خلاصه بگم وقتتون رو نگیرم 

منم بااجازتون دوسه روز مهمون داشتم یه جورایی به نفعم شد چون مهمونم دست و دلباز بود و خودش خرج میکرد،😅 ، چند وعده هم مهمان مامانم بودیم ،تقریبا خرج انچنانی نشد 

نتیجش شد پس انداز ۷۰۰ تومن و یه سری مواد مصرف نشده برای روزهای آینده....

تو فصل گرما مصرف نوشیدن مایعات خنک از گرما زدگی جلو گیری میکنه ،اب بدنم که با تعریق کم میشه رو تامین میکنه

خاکشیر و تخم شربتی گزینه خیلی خوبیه 

بشورید صاف کنید بذارید تو قالب یخ 

بعدش خالی کنید تو زیپ کیپ که قالبتون اشغال نشه بتونید استفاده کنید

اقای همسر که از کار اومد یه تیکه بندازید تو لیوان با یکم شکر و عرقیات یا گلاب یه شربت خنک تحویلش بدید برای مهمانم عالیه 

میتونید رنگیش کنید با مواد خیلی ساده

ایده هاش تو گوگل هست

2810