2777
2789

سلام به دوستان عزیز

واقعا برام عجیبه کل تاپیک شده کد بلو بانک

وام بانک مسکن

وام ویپاد

خانم ها یه موتور جستجوگری وجود داره به نام گوگل 

خیلی راحت سرچ میکنی  و به راحتی جواب سوالاتتون رو پیدا می کنید

اصلا دیگه انگیزه اومدن به تاپیک رو ندارم

لطفا مراعات کنید

تو نه شمامعلومه خیلی بی ادب تشریف دارید جوابتون رو نمیدونم

هر کسی خودش تعیین میکنه لایق احترام باشه یا نه و گرنه اگه پیامتو یکبار دیگه بخونی متوجه میشی سطح ادب و فرهنگت در چه حد؛  رو پیامم ریپ نزن 

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلااااام دوستان فرهیخته ی من

مدتهاست دارم خاموش میخونمتون

البته توی گروه ایتا با معصومه جان بودم

دوستان قشنگم من ارشد روان هستم تقریبا هیجده ساله ازدواج کردم یک منزل پنجاه متری شرق تهران داریم با یک ماشین شاسی به مبلغ حدود دو تومان

همسرم ایران خودروییه دوتا دختر هم دارم😍😍😍😍

مشکلم اینه که با توجه به اینکه در سال رستوران شاید نریم مسافرتها مکان رایگانه خودم آشپزی میکنم بسیار سنجیده خرج میکنم احساس میکنم پیشرفت خوبی نکردیم

حدود ۲۵ میلیون حقوق همسرمه و بعد از کسر بیمه ماشین و موتور و وامهایی که برای ماشین گرفتیم ۱۴ میاد منزل

سه تومان دور همی باقیمانده یازده تومان

این یازده تومان برای هممممه چیز دیگه

هر کاری میکنم ، هر چی مینویسم باز از این یازده تومان نمیشه پس انداز کرد 

۴۵سالمه🫣کلی روم حساب میکنن ولی من پستهای معصومه جان رو که میخونم دچار خودکم بینی میشم😂😂😂😂😂

معصومه جان و دوستان بنظرتون روند خرجکرد زندگی نرماله یا من دچار حساسیت شدم؟ @masumehjoon    

دوستان وام سهام عدالت برا ۱۴۰۳ به صورت کارت اعتباری اومده ؛ 

به میزان ۶۰ درصد ارزش سهام عدالت که اقساطش ۳ ساله هست 

امروز تو اخبار خوندم، جزییات بیشترشو باید از بانک بپرسید   

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
سلااااام دوستان فرهیخته ی منمدتهاست دارم خاموش میخونمتونالبته توی گروه ایتا با معصومه جان بودمدوستان ...

عزیزم الان دیگه دوره ای نیست که یک نفر خرج زندگی بده اونم تو تهران با ۲ تا بچه

حیفه با این تحصیلات شاغل نیستید خودتون

در همین حیطه یا در حوزه ای که علاقه دارید مشغول بشید

هم روحیه و روابط اجتماعی خودتون بهتر میشه

هم درآمد و کیفیت زندگیتون بالا میره

هم چندسال دیگه که بچه ها بزرگ شدن سرگرم درس و دانشگاه و ازدواج حوصلتون سر نمیره

نگین از سن من گذشته

۵۵ سالتون که شد میگین الان ۱۰ سال بود یکاری داشتم

من مادرشوهرم ۵۲ سالشه گالری نقاشی داره یوگا میره سفر خارج اصلا لذت میبرم رویاهای منو زندگی میکنه😂

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
عزیزم الان دیگه دوره ای نیست که یک نفر خرج زندگی بده اونم تو تهران با ۲ تا بچهحیفه با این تحصیلات شا ...

اگه یه کسب و کاری راه بندازید که بعد از گسترشش بچه ها هم مشغول بشن

یا دوران بازنشستگی همسرتون هم بتونه کمک حالتون بشه بهتر میشه

مثلا معصومه جان کارگاه قالی بافی به همراه آموزشگاه بزنن(مثال بود به ذهنم رسید)

یا مثلا یکی از دوستام مغازه مربا و ترشی و سبزی سرخ کنی داره بابا و مامان و شوهر و داداشش به عنوان پیک و ادمین و مسئول خرید و ... همه مشغولن

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

من انقدر دیدم اون دختر تنبل شلخته خونه مامان باباش وقتی ازدواج کرده یه جوری مهمونی میده و فینگر فود و ژله و دسر و گل آرایی که بیا و ببین

سلامممممم سلام 😍صد تاااا سلامهزار و سیصد تاااا سلام 😍دوستای گلم عزیزای دلم ❤️حال دلتون خوبه ؟روزگا ...

معصومه جان خیلی ممنون از وقتی که میذارین و تجربیاتتون رو مینویسین  

انشالله وقتت و مالت و جانت پربرکت باشه. در مورد میلی هم اگه سوالی داشتین من در خدمتم. 

من به نظرم اگه اصرار به خرید طلای زینتی نباشه برای پس انداز واقعا میلی به صرفه است. البته تحویل فیزیکی هم داره ولی فقط شمش طلا.

راستی من برای دونستن اینکه الان وقت خوب برای خرید یا فروش طلا تو گوگل میزنم: تحلیل طلا رهاورد، توی سایت رهاورد بقیه میان تحلیل و چارت از طلا میذارن اونا رو نگاه میکنم یه کم هم چارت رو میبینم. کلا سایت رهاورد به نظرم برای بررسی تحلیل های مختلف اقتصادی خوبه (مثلا میتونین تو گوگل بزنین تحلیل انس طلا رهاورد وببینین به نظر بقیه انس میره بالا یا میاد پایین بعد یه مدت آدم ها رو میشناسین و میبینین کدوم نظرشون بهتره) البته اگه خانوما حوصله داشتید، وگرنه که به دید بلندمدت طلا همیشه خوب بوده.

یه گزارش ریز بخوام بدم:

قبلا گفتم من هفته ای 2 تومن کارت خرید روزانه (بلو) رو شارژ میکنم و آخر هفته هر چی موند میذارم پس انداز و مجددا کارت رو شارژ میکنم. (تا الان یعنی از اول خرداد تا امروز کل باکسها شده 2 میلیون و 500)

سه تا باکس بلو دارم: میلی گلد/لباس/آرایش 

برای لباس و آرایشی هم هدف گذاشتم به چند که برسه چه حرکتی بزنم. 

نوشتن معجزه میکنه حتما هدف رو بنویسید مثلا برای لباس من یه کت وشلوار شیک تو ذهنمه چند جا قیمت گرفتم بین 3 تا 4 بوده، جنسش و مدلش واقعا پسندمه، خودمو به چالش میکشم با پس انداز و اینها، اونو بخرم. اینطوری دیگه بیرون یه مانتوی ارزون دم دست به چشمم خورد زود وسوسه نمیشم بگیرم میگم ببین تو هدف داری، قراره یه کار خیلی شیک بگیری. (قبلا متاسفانه همش دنبال جنس ارزون بودم! اینطوری میشد که کمد 4 تا مانتو داشت هیچ کدوم برای یه مراسم شیک خیلی مناسب نبود)

آلمان خیلی راحته شرایطشم خوبه ولی سفارت برای ویزا حتما مدرک b1 میخواد من بخاطر شرایط زندگیم متاسفانه ...

آلمان مدرک گوته میخواد بهترینش هم تو قلهک برگزار میشه

بابت سرمایه هم خیلی نگران نباش زودتر از چیزی که فکر کنی کار پیدا میکنی حساب ایران تو نبند دست آدم امین باشه وقتی جا افتادی برات بفرستن 

به نظرم بهترین کاری که میتونی بکنی شبانه روز بیوفت دنبال گرفتن فاند از کشورهای مختلف 

یکی از دوستای خودم خیلی شانسی فول فاند و همزمان اشتغال از کانادا گرفت

اتفاقا من اطرافم ازین بچه ها هستن و خودم هم اینطور بودم .خیلی بهتره می‌ره تحصیل می‌کنه و پول در میار ...

خانم عزیز مواردی که معصومه جان گفتند لازمه ی زندگی هر آدمی هست.

من مطمئنم اگر بچشون پسر بود هم وظایفی رو بهش میدادند.

شما میگید تحصیل کنه و بره کارگر بگیره؟

خب در برهه ای از زمان این امکان وجود نداره.

مثل زمان دانشجویی در خوابگاه.

منم متأسفانه از این مدل دخترایی بودم که نذاشته بودن دست به سیاه و سفید بزنم.

تو خوابگاه وقتی بلد نبودم یک پیاز رو تا لایه ی چندم پوست بکنم،به خودم گفتم در آینده رویه من با بچم مثل مادرم با من نخواهد شد.

آیا من میتونستم تو خوابگاه برای یک غذای ساده یا شستن لباسم کارگر بگیرم؟

الان اگر معصومه جان بچشون پسر بود و میگفتن گذاشتم بره نون بگیره،شما میگفتید وای بزار درسش رو بخونه.

اسم این کارها کلفتی نیست،مهارت زندگی هست.

و هزار آفرین به معصومه جان که با این سن کمشون این نکات تربیتی رو کامل به دختراشون یاد میدن.

عزیز طرز تفکر شما برای این دوران خیلی سنتی هست .اگر دختر موفق میخواید بهتره اون زمان کار خونه رو بره ...

سلام عزیزم من مخالف حرفتونم

من یه مامان خیلی خیلی مهربون داشتم که فقط به فکر پیشرفت ما بود و دلش نمیومد به ما کار خونه بده

الان من یه مدیر موفقم ولی تو خانه داری افتضاح😬😬😬

سلام دوستان میگم فکرکنم مشکل بل و رفع شد امروز اولین هدیه۲۵۰هزاری به حساب من اومدتاپایان امروزم وقت ...

دیروز چند بار دوستان اعلام نارضایتی کردند از این تبلیغ ها.

شما که تبلیغ میکنید برای خودتون،بقیه هم ادامه میدن.

ای کاش رعایت کنیم.

سلام دوستان این وام دی جی کا لا رو بگیرم چطوری باهاش سکه بردارم اون فروشگاه هایی ک طرف قرارداد هستن و اسمشون ذکر کرده سکه ندارن رنظرتون طلا با اجرت بالا ازشون بردارم؟

چی بردارم که بصرفه باشه؟

@masumehjoon    

معصومه جان و بقیه دوستان لطفا در مورد وام دی جی کا لا راهنمایی کنید میتونم ۵۰ تومنش رو بردارم

...
عزیز طرز تفکر شما برای این دوران خیلی سنتی هست .اگر دختر موفق میخواید بهتره اون زمان کار خونه رو بره ...

رسیدگی به امور خونه خودش یه شغله که با گفتن کلفتی به همه خانمای خانه دار بی احترامی میشه پس موقع تایپ بیشتر فکر کنیم ☺️

و این دختر و پسر نداره اگه بلد نباشن فردا روزی اصلا تو خونه همسر نه تو خوابگاه یه غذا برا خودشون نمیتونن تهیه کنن اگه بلد باشن خیال مادر هم راحته 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
2810