شما لطف داری عزیزم 😍 باعث افتخارِ ♥️
من سعی میکنم اندک تجربه ای که از سال های متاهلی به دست آوردم رو اینجا بیان کنم، امید ب اینکه دوستان اشتباهات من رو انجام ندن 👌
سال های پیش، یکی از اقوام همسرم از شهرستان اومده بود سفر شهر ما
چند روزی هم خونه ی مادرشوهرم بودن
قبلا هم این خانواده میزبان من تو شهرشون بودن (البته به اندازه یک ناهار 🥰)
منم برای اینکه جبران محبت کنم، و مادرشوهرم هم یه شب استراحت کنه ،برای یک شب شام دعوتشون کردم 😊
اون موقع یه بچه سه ساله و یک بچه 10 ماهه داشتم، که خیلیی خیلی بازیگوش بودن 🤭
خلاصه با شناختی که از خانواده همسرم داشتم که شب برنج نمیخورن و کلا غذاهای خورشتی نمیپسندن، یه منوی خوش خوراک چیدم 😍
کشک بادمجون (غذای بدون گوشت )
پیراشکی گوشت (غذای گوشتی و گرم)
سالاد شوید و مرغ (غذای سرد همراه با تیکه های مرغ فراوان)
در کنار دوغ و نوشابه
سغره که چیده شد، احساس کردم اون خانواده ای ک مهمانمون بودن کمی تعجب کردن🥺، اما خوب در هر صورت غذاها کامل خورده شد و خانواده همسرم کلی تعریف و تمجید کردن😇
بعدا از مادرشوهرم شنیدم که اون خانم گفته بود، اگر ما همچین سفره ای بزاریم تو شهرمون عیب هست و میگن کم گذاشتین 😐
مادرشوهرمم توجیحش کرده بود که سه مدل غذای متفاوت درست کرده، زحمت این سه مدل خیلی خیلی بیشتر از یه برنج خورشته که میزاریش تا جا بیوفته و تمام 😉
اولش که شنیدم انگار پارچ آبِ یخ روی من خالی شده بود 🥺 اون همه هزینه، اون همه زحمت 🥺
تا چند روز فکرم مشغول بود، اما بعدا که خوب فکر کردم متوجه شدم اشتباه از خودِ من بود
اولا که من فرهنگ اون خانواده رو در نظر نگرفته بودم و باید طبق سلیقه و فرهنگ مهمانم پیش میرفتم 🫰
دوما به این نتیجه رسیدم که لزومی نداره برای یک شب جیب همسرمو سوراخ کنم و خودمم اینقدر خسته بشم 🤭
چون هر کاری که کنم آخرش ممکنه یه نفر ناراضی باشه 👀
یه گزارش کوچولو هم بدم
دیروز تو لیست ناهار عدس پلو با گوشت داشتیم
اما گوشت چرخیمون تمام شده، فقط یک بسته و نیم دارم (که اونم چهارشنبه مهمان دارم لازمشون دارم) 😊
عدس پلو رو درست کردم باپیاز داغ و کشمش 👌😍 و از برنامم جا نموندم
برای شام هم کو کو سبزی داشتیم، که آخر ماهه و سبزی کوکو تمام شده😅 به جاش با پیاز چه هایی که تو فريزر داشتم کوکو پیازچه درست کردم 😍🥰 هم فریزر خالی شد هم برنامم اجرا شد 👍✨
و یکشنبه بدون خرج گذشت ♥️