2777
2789
دوستان ی مشورت بگیرم ازتون من یه وام گرفتم باز اونو گذاشتم ی بانک دیگه امتیاز جمع کنم.. خونه ام رو ...

پولتون رو به چیزی تبدیل کنید که خاصیت نقد سوندگی بالا داشته باشه مثل طلا یا ماشین هم خوبه 

بعد خونتون همچنان اعلام فروش باشه 

هر وقت خونه رو فروختید ماشین یا طلا رو هم بفروشید و خونه ویلایی بخرید 

حالا  این خونه ویلایی نشد یه خونه ی ویلایی دیگه 

چون خودم هم الان درهمچین شرایطی هستم

خب اخه نمیشه که بگو میخوام هدیه بدم یا شاید مغازتو فروختی رفتی یاووو اینکه دلیل نمیشه

درست میگید ایندفعه میگم برای هدیه می‌خوام اگه فاکتور داد که هیچ اگه نداد که دیگه صبر میکنم همون سکه میخرم .باید تمام طلاهای قبلیمم برم عوض کنم بگم برای هدیه می‌خوام .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به همه ی خانوما عیدتون مبارک اینم چالش خرداد و تیر من قرض الحسنه به نامم دراومد ۸تومن هم وام ...

عزیزم راجع ب آدرس طلا فروش سوال دارم لطف میکنی درخواستمو قبول کنی ؟

سلام‌ به گلبانوهای عزیز همیشه میخونمتون و استفاده میکنم من قبلا هم گفته بودم الانم برای دوستان جدی ...

سلام دوستان روزتون بخیر  عزیزان

یسوال دارم اینکه من خیلی زنجیر گردنی کارتیر و دستبند زنجیری کارتیر دوست دارم 

هنوز پولم جور نیست اما دوست دارم این دوقلم طلا رو داشته باشم 

فقط همیشه استرس اینو دارم نکنه قرون قرون پول جمع کنم بخرم بعد از گردنم بازشه گم شه 

آیا راهی هست بر سفت کاری زنجیر 

مثلا امکانش هست تو گردنمون یا دستمون ببریم برآمون جوش بزنن که باز نشه 

تا حالا کسی کاری کرده واسه این مورد 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
با نخ زری اگه اشتباه نگفته باشم میبندی نمیفته دیگه

عزیزم قبلا مامانم بر خواهرمو با نخ و سوزن دوخته بود از پشت  خواهرم میگفت تو حموم رفتن و اومدن نخ زود پوسیده میشه تند تند باید محکم کاری شه

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
سلام دوستان روزتون بخیر  عزیزان یسوال دارم اینکه من خیلی زنجیر گردنی کارتیر و دستبند زنجیری کا ...

خوشگلم میدونستی وقتی به همچین مسئله ای فکر میکنی(افتادن گردنبند و دستبند) حتما برات اتفاق میفته؟

این افکار رو از خودت دور کن

قفل خوب داشته باشه هیچ اتفاقی نمیفته 

وقتی جوش بزنی طلات رو زشت میکنی 

از همونا ک پلاسکوها میفروشن عزیزم...نمیدونم چرا تو انتخاب ظرف برا فریزر حساس شدم میگم نکنه خاصیت غذا ...

والا من با ۲۶ سال سن و ۸ سال زندگی متاهلی تا حالا ظرف مخصوص فریزر نشنیدم همه چی میشه توش گذاشت از انواع پلاستیک تا استیل و حتی پیرکس و آلومینیوم

ولی من به شخصه تو ظرف ماکروفی میذارم مواد رو که برای یخ زدایی کارم راحت باشه از ماکروفر استفاده میکنم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام دوستان روزتون بخیر  عزیزان یسوال دارم اینکه من خیلی زنجیر گردنی کارتیر و دستبند زنجیری کا ...

عزیزم سنجاق قفلی ریز طلایی بزن

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

اگه قفلش خوب باشه هیچی نمیشه

ولی یجاهای خاصی مثل استخر و اینا هم نبر

معمولا طلاهای خیلی ظریف دیدم افتاده

طلای ضخیم و سنگین هیچی نمیشه

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
2810