2777
2789
راستی سرکه کیلویی میخرم زیاد، میذارم هر وقت حس کردم چیزی داره پلاسیده میشه زود ترشی میکنم فصل لیمو ...

چه کدبانویی هستی واقعا لذت بردم، تا حالا خیلی زیرپوستی پست میذاشتی ولی حس کرده بودم خانم باکمالات و بادرایتی، امروز دیگه کاملا اثبات شد👌👌 از کارهات بیشتر برامون بنویس یاد بگیریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما سوال دارم .چیکار کنم که سبزی خوردن مدت طولانی تو یخچال خراب نشه؟

نشسته بریزداخل قابلمه روحی داخل یخچال

هربارمقداریشودربیاربشور برای خوردن

بااینکارشده ۲هفته سبزیم سالم مونده

الهی ربی ومن لی غیرک💖
من قبل این تاپیک هم اهل پس انداز بودم ولی قسمت پس انداز مخفی رو یادگرفتم ۱.پس انداز مخفی ۲.اول پس ...

همه نکات خوب بود الی ازکیسه میوه استفاده کردن جای کیسه زباله وی من هروقت اینکارو میکنم آخر سر مجبورم  از کیسه زباله استفاده کنم چون یا سوراخ میشه یا آشغالا میریزه  خلاصه کلافه میشم  

عزیزم متوجه نشدم مقدار وام زوجین یا انفرادی تغییر کرده؟ ۴۸۰ تومن شده ۵۶۰؟

وام انفردی شده ۵۶۰ تومان

ولی اوراقی ک باید بخری حدودا 145 میلیون تومنه 

دیگه حساب کن چقدر دستتو میگیره

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .

سلام نمیخوام با این حرفام انرژی منفی بدم ولی واقعا نیاز دارم بهم انگیزه بدین😔🥲من همین ک میام یه پولی و کنار بزارم تا یکم زیاد بشه تبدیل کنم به طلا پولم خرج میشه مثلا امروز ۵ تومن کنار گزاشتم همسرم یهویی از سرکار ک‌اومدن سردرد و بدن درد گرفتن بردیم دکتر ۸۰۰ هزینه دکتر شد  این هشتصد تومن ک رفت نمیدونم دیگ دوستش زنگ زد یه تومن پول قرضی گرفت بعدش کرایه خونمون خیلی بالا رفت بیرون هم یک و نیم اینا خرج شد انگیزه ام صفر شد واقعا خیلی ناراحت شدم😔😔میگم کلا ول کنم پس انداز و همسرم خودشون به فکر این چیزا باشن ولی همسرم بیخیالن یعنی من پول کنار نزارم این هم نمیزاره یا قبلا هم پول کنار گزاشته بودم همین ک میخواستم تبدیل کنم ماشین خراب شد 😔😔

همچیمونو دادیم امسال اون مسکن مهرو خریدیم  مگر مسکن مهرو بدیم سه دنگ بخریم این میشه بنظرم  ...

اره گلم

پولاتونو جمع و جور کردین دیگه

بازم خوب تحقیق کنین از شهرداری سوال کنین برای آینده اون منطقه

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
چه کدبانویی هستی واقعا لذت بردم، تا حالا خیلی زیرپوستی پست میذاشتی ولی حس کرده بودم خانم باکمالات و ...

قربونت برم عشقم اتفاقا منم حسی خوبی به شما دارم 

خجالتم ندید بابا 😘❤️

پول این انگشتر و با پسرم جمع کردیم قلک گذاشتیم پول تولد پسرم که جمع شده بود.از همسرم میگرفتم برای نو ...

عه عکسشم بزار 

مبارکه

انزوا را به وابستگی ترجیح میدهم وقتی وابستگی از بین رود انسان وارسته میشود

شهر ما اینجوریه که دقیق قیمت تابلو میفروشن اصلاااا هیچ درصدی بهش اضافه نمیشه البته هیچ موقع هم نشن ...

منم اولین بار بود که سکه خریدم گفت ۲ درصد بالاتر از تابلو میفروشیم .۲ درصد هم زیر تابلو میخریم

خدای من...هرگز نگویمت دست من بگیر،یک عمر گرفته ای مبادا رها کنی......👨‍👩‍👧‍👧 هوامونو داشته باش خداجونم🏡
منم کیسه زباله نمیخرم از پلاستیکای خرید استفاده میکنم کیسه فریزر کیلویی میخرم اگه خیار محلی گیرم ب ...

تا فرد (مرد درست نیس 😀)سخن نگفته باشد 

عیب و هنرش نهفته باشد 

ماشاالله همه کدبانو هنرمند اینده نگر و پرامید 🥰🌹

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
2810