2777
2789
خواهش عزیزم اتفاقا چند روز پیش مسیرم بانک کارگشایی بود رفتم پرسیدم دیدم هیچ تغییری نکرده گفتن دست ...

عزیز این ۵۰ گرم طلایی که گذاشته میشه بر وام ۲۰ تومنی اقساطش چطوریه 

یعنی چند ماهه باید تسویه کنیم و ماهی چقدر قسط بدیم 

دوستان هر کی میدونه لطف میکنه بگه 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم واقعا سر یسری موضوعات نباید خسیس!بازی دراورد من تولد پسرم هرسال حدود ۲۰نفر مهمون دارم همه هم ...

منم رو غذا و پذیرایی مهمون خیلی حساسم

خوب پذیرایی میکنم دوست دارم خوب هم پذیرایی بشم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

دوستان ممنون که جواب دادید از همگی تشکر میکنم .

بنظر من احسان گلد درسته گلدان طلا یا همون قلک نداره ولی طلا با وزن کم زیاد داره ولی حقانی اومده گلدان طلا گذاشته ولی طلاهاش اکثرا سنگین وزن هستن که ادم اگر بخاد گلدان طلا رو پر کنه بعد خرید بزنه بنظر من همش استرس هست ولی احسان گلد طلای دو تومنی هم من دیدم در حالی که حقانی اکثر طلاهای زیر چهار تومنو زده ناموجود البته این چیزی که من متوجه شدم شاید هم اشتباه میکنم 

بچه ها من یه سوال دیگه داشتم ممنون میشم جواب بدید.این دی جی پی برای دی جی کالا هست ؟ 

برای خرید قسطی شرایطی داره یا همه میتونن قسطی خرید کنن .

بعد کدوم قسمت برنامه هست من گشتم چیزی ندیدم 

بچه ها جون یه راهنمایی کنین کجا میتونم ببینم برای وام های ویپاد چقدر بازپرداخت هست.... همون عکسهایی ...

بزن تو گوگل مثلا اقساط وام ۲۰ میلیون ویپاد لیست اش میاد برات

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حقانی جدیدا خیلی کلک شده من از مشتریای ثابتشم  اما جدیدا داره بازی درمیاره نمدونم بقیه متوجه ...

خب مقدار سوتی که خریدین حساب میکنن. دو روز پیش،من در گلدان طلا ۷۵۰ سوت داشتم، یک سکه پارسیان یک گرمی و یک ششصد سوتی و ۳ تومن نقد، حضوری رفتم و یک انگشتر خریدم. 

سلام دوستان

پیشاپیش ممنونم ازراهنمایی هاتون

من مقداری طلادارم استفاده نمیکنم

۱۰۰تومن مثلا درنظربگیریم پولشون بشه

ریزریزجمع کردم وپس اندازکردم شده اینقدر

میخوام بدم به یکی ازعزیزانم ماشینی بخره وبفروشه حدود ۷تومن سودبهم بده شریکی

اون فردمطمئنه برام

اماماشین مثلا ۱۰روزه فروش بره ۱ماهه بره معلوم نیست

ولی اون فرد کارش خریدوفروش ماشینه 

بنظرتون طلاهاروبفروشم بااون ۷تومن سوددوباره یه تیکه طلابخرم؟

یکی دوبارباهاش شریک بشم بعدپولموکامل بگیرم؟

یا ضررمیشه برام الان فروش طلا؟

اون فردمطمئنه واعضای خانوادمه.

بازهم ممنون نظرات ارزشمندتون رومیخونم❤️

الهی ربی ومن لی غیرک💖
2810