2777
2789
عزیزم من ۴تا پارسیان ازش خریدم هنوز نبردم طلافروشی یکی شو کادو دادم تقلبی نباشه ابروم بره😭 ؟؟؟؟؟؟ ...

من سه تا پارسیان گرفتم از حقانی

هر سه تاشم فروختم مشکلی نداشت 👌

پارسیانی ک از یک طلا فروشی دیگه حضوری گرفته بودم یک گرمی

اون تقلبی بود 

از کجا میدونی بالا میره یا پایین من تو نرخ ۳۸۰۰    ۵۰ گرم خریدم شد ۱۹۰ میلیون تومن در حا ...

تجربه ی پارسال 

که اول سال بالا بود اومد پایین

نظرات میخوندم 

یه بخشش هم حسی و تحلیل های خودم

ولی خب به طور کل مملکت غیرقابل پیش بینی داریم 

بعد من پولم رو معمولا درشت خرید نمی زنم همیشه خورد خورد

before i die i want to be happy and make others happy

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام چه خوب میشه یکم موضوع رو بازتر بگین .منظورم اینه چه مشکلی پیش اومد که مجبور به تحمل این ضرر بزر ...

سلام 

من از جزئیات کار اصلا خبر ندارم عزیزم 

چون دوران بارداریم بود و بعدم زایمان و افسردگی زایمان و فوت بابام و هزارتا اتفاق دیگه هیچوقت نخواستم با جزئیات بفهمم چی شده چون دیگه تحمل این موضوع رو نداشتم 

فقط میدونم همسرمم خیلی اعتماد بیجا به املاکی کرده بود و زمین رو از یه نزول خور خریده بود که البته خودش خبر نداشت اما اگه یکم تحقیق میکرد میفهمید چون شهر ما خیلی کوچیکه و زود میشه امار یکیو دراورد 

خونه هم باز از یه بنگاهی خریده بود که اونم سر ۶۰ نفر از همشهری ها رو کلاه گذاشته بود که یکسال بعدش زنش رفت زندان چون همه کاراش به اسم زنش بود البته ما هیچوقت نتونستیم اثبات کنیم 

با بهترین وکلا حرف زدیم حتی یه قاضی اشنا پیدا کردیم که اونم گفت ازتون کلاهبرداری شده ولی بخاطر یه بند نمیتونید اثباتش کنید 

ما بخاطر این ضرر دوتا زمین فروختیم چهارتا ماشین همه طلاهامون نزدیک ۱۴ تا ربع سکه همه چیز و همه چیز 

روز زایمان حسابای همسرم بسته شد خدا خدا میکرد که نیاز به سزارین نشه چه شبایی که تا صبح فقط گریه کرد و… هنوز که هنوزه هر صبح با صدای طلبکارا بیدار میشیم 🥲 

ببخشید طولانی شد گفتم که خدایی نکرده کسی الکی به املاکیا اعتماد نکنه این اتفاقا ادمو پیر میکنه ارامش و اسایش رو میگیره 

از املاکی های معتبر اطلاعات جمع کنید 

با فروشنده صحبت کنید راجبش تحقیق کنید و… 

ان‌شالله هیچ ادمی درگیر این اتفاقات نشه 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
سود افران بیشتره یا همون قدرت خرید مفید؟ 

سود افران من خوندم حدود ۳۱ درصد هست، قدرت خرید مفید انگار هر ماه فرق داره 

مثلا ماه پیش برام پیام اومد ۲۹ درصد بود ماه قبلش ۳۰ درصد

قدرت خرید مفید از ابن لحاظ که همیشه به پولت دسترسی داری نکته ی مثبت ترشه

و این که صندوق های دیگه هم هست ولی من دقیق اطلاعات ندارم

before i die i want to be happy and make others happy

@sara_mo_2002    

ب‍یا اینجا عزیزم  

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
سلام  من از جزئیات کار اصلا خبر ندارم عزیزم  چون دوران بارداریم بود و بعدم زایمان و افسر ...

امیدوارم زودتر به حق و حقوقتون برسین و مشکلتون حل بشه

ممنون که گفتی عزیزم و تجربتو در اختیارمون گذاشتی❤

قانون جذب:اونی میشم که همیشه بهش فکرمیکنم
سود افران بیشتره یا همون قدرت خرید مفید؟ 

سود افران 31 درصد هس

از همه صندوق ها ببشتره

امروز تقاضای پول کنی فردا میاد ب حسابت

قدرت خرید مفید 29 درصده 

همون روز پولت رو میتونی برداشت کنی

من خودم افران گذاشتم راضیم

خانوما تاپیک پر بازدید (دوراهی) رو حتما بخونید

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سود افران 31 درصد هس از همه صندوق ها ببشتره امروز تقاضای پول کنی فردا میاد ب حسابت قدرت خری ...

افران بدیش اینه که غیر از کارمزد(هرچند خیلی اندکه)، اگه یه اتفاق ناگهانی مثل چند هفته پیش بیفته و بورس ناگهانی تعطیل بشه دسترسی به پولت نداری، مثلا فکر کن اون روز چک داشته باشی یا خرج بیمارستان و ...

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

مفید هم خوبیش اینه که با ویپاد یکیه و یا پول تو قدرت خریدته که سود میگیره، یا تو حسابته که امتیاز سکه ویپاد جمع میشه

ممنون عزیزم بدی خرید اقساطی از پیج ها همینه تا تمام نشدن اقساط طلا رو نمیفرستن تو حضوری از آشنا طلاز ...

اگه از من پرسیدین جواب میدم چون ریپلای نشده 

ممنونم از عیارکده خریدم 😁

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
سلام دوستان وای بیاید از دیشب دارم میترکم نمیتونمم به کسی بگم دیروز سالگرد ازدواجمون بود همسرم اصرار ...

نوش جان بانو شما لایق گرونترین ها هستین 

ولی خود رستوران های باکلاس هم ظرف یک بار مصرف دارن اصلا کار بی کلاسی نیست 

من حتی چنتا بازیگرم دیدم گفتن غذامونو برمیداریم میبریم چون اسراف کار بدتریه 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
2810