سلام شبتون بخیر،خیلی وقت بود گزارش نداده بودم و هی دودل بودم میترسم شناسایی بشم
اما باز طاقت نیاوردم
هفته ی پیش طلاهایی که از میوگلد قسطی خریدم رسید دستم یه پلاک زنجیر بچگانه که سرجمع یک گرم و چند سوت میشدن ،شاید یکم سودو اجرتش بالا بیفته ولی خب چون قسطی بود برام خوبه،فعلا نمیتونم بخرم تا انشالله شهریور ماه که اقساط اینارو تسویه کنم یا باز قسطی میخرم یا از شهرمون.همین یه گرم برای من واقعا یه قدم بزرگ بود و به لطف اشنایی با این تاپیک بود
این ماه یه مسافرت یه هفته ای مشهد رفتیم که به لطف همسفرامون هزینه هامون خوب مدیریت شد هم دل سیر زیارت کردیم هم تفریح رفتیم،
انشالله بتونم مدیریت هزینع هارو کامل برعهده بگیرم تا بهتر مدیریت کنم،االبته این ماه خرج ماشینم زیاد داشتیم که خداروشکر پول داشتیم و دستمون جلو کسی دراز نشد.یکم بدهی دارم انشالله تیرماه اونارو تسویه کنم و کار دندون پزشکیم هنوز تموم نشده اونم برم اگر بتونم چکاپ و دکتر پوستم برم عالی میشه
اذر ماه پارسال دندونمو پر کردم دکتر گفت عمیقه اما میشه عصب کشی نکرد اینجوری عمر دندونت طولانی میشه که به یسال نکشیده دندون درد امونمو بریده و هزینه ام خیلی بیشتر شد دعا کنید دکتر باهام ارزونتر حساب کنه یا حداقل راضی بشه قسطی پولشو بدم،خودمم اصلا روی چونه زدن ندارم ،خدا کنه بتونم بگم مقصر خودش بودو نباید بع این زودی من دندون درد میگرفتم،همسرمم خرید لباس داره تیرماه که بتونیم همین هزینه هامونو برسونیم برد کردیم
امروز یخچال و کابیت ادویه ها و خوراکیارو مرتب کردم و هرچی کم مونده بود تموم بشه رو نوشتم انشالله ماه بعد که خرید داریم با مدیریت خرید کنیم و اسراف نکنیم،
انشالله یه تفریح دوروزه ام برای ماه بعد در نظر دارم
انقدر که مسافرت و گردش بهم مزه میده
یه مهمونی ام باید برا خانواده خودمو همسرم به طور جداگونه در نظر باید داشته باشم که اگر تیرماه نشدمرداد ماه انجام بدم،
هدف امسال ما باهمسرم تعویض ماشینمونه،انشالله که بتونیم
نمیدونید چقدر ذوق میکنم وقتی اینجا از موفقیت هاتون میگید و از خرید طلاهاتون میگید،دعا کنید چکاپم مشکلی نداشته باشه سلامتی بزرگترین نعمته
قدر دندوناتونو قدز اندامتونو بدونید قدر سلامت پاها و دستاتونو بدونید،پیاده روی یادتون نره هوا خوبه پول اسنپ و تاکسی یا حتی بنزین ماشینو بندازید تو قلکتونو گاهی پیاده روی کنید
تابستونه رو بچه هاتون سرمایه گزاری کنید،منم باید بچمو امسال یه کلاس ثبت نام کنم خودش به ورزش علاقه داره چهارسالشه همش،اما سرمایه زندگی ما همین بچه هامونه
بچم مدام خواهر برادر میخواد دعا کنید خدا به تن و روحم توانایی بده بتونم خودمو راضی کنم،
زیارت مشهد و کربلا قسمتتون
سرویس طلا قسمتتون❤